Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü onu daha yakından tanımak için değerlendirebilirsiniz. Yakınlaşmanızın altında, hayata bakışınızdaki ortaklıkların dışında, karşı konulmaz bir çekimin olduğuna inanıyorsunuz.

İşyerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir gün geçireceksiniz. Yarınarkadaşlarınızla aranızda, geleceğe yönelik konuşmalar geçebilir. Umutlarınızın önünde hiçbir engel görünmüyor.

Harcamalarınızı azaltıyorsunuz, ama çok gerekli gördüğünüz, yatırım gözüyle baktığınız büyük çıkışlarda atak olduğunuz kadar, mantıklı da olmanız gerekiyor. Bugün bütçenizle ilgili endişeler duyabilir, yeni çözümler aramaya yönelebilirsiniz.

İyimserliğinizi bazı karamsar durumlarınızda, bilerek öne çıkartıyor ve geliştiriyorsunuz. Karamsarlığın sizi tedbire iten yararlarını da gözden kaçırmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her alanda çok yapıcı ve pozitif olduğunuz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde başlayan iyimserliğiniz gün boyu sürecek. Öğlen saatlerinde verimli bir sohbet yapabilirsiniz. İşyerinizle ilgili bir hareketliliğiniz var. Çevrenizde tanık olduğunuz kişilik erozyonları sizi, kendi kişiliğinizi sağlam tutma adına yanlış savunmalara sokabiliyor. İlkelerinizi korumaya çalışırken, tutucu, sabit fikirli, değişime kapalı biri görünümü alabiliyorsunuz.

6 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 01:16 Ay-Pluto görünümü, evimizle alakalı ufak çapta yapılan düzenlemelerin işaretçisi. Bir yandan hakimiyetçi tarzda hareket edebiliriz diğer taraftanhayatında, dış dünyada güç elde etmek isteriz. Saat 07:15 Ay-Uranüs kavuşumu, özel hayatınızı, ailenizi, evinizi ilgilendiren konularda verilecek hızlı kararların, değişimlerin işaretçisidir. Bunlar üzerinde iyice düşünmenizde yarar var. Saat 09:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ev içinde, ailemizle ilişkimizde bizi gerebilecek meseleleri işaret ediyor. Dışarıda uyumlu, paylaşıma açık, uzlaşıdan yana olmaya çalışırken, evimizde gerginlik yaşamak bizi rahatsız edebilir. Saat 09:37 Ay-Satürn görünümü, farklı bir yerde yaşamak, özgür olmak, üstümüzdeki baskılardan kurtulup yeni bir hayata adım atmak arzumuzu işaret ediyor. Saat 21:41-23:18 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, partnerinize, ailenize bir şeyleri sert şekilde ifade edersiniz. Aslında başka şeylere kızgınsınızdır. Sinirinizi boşaltamadığınız için en yakınlarınıza çatabilirsiniz. Saat 23:18 itibariyle etkili olacak, Ay-Boğa burcu geçişi, bizi rahatlatıcı, her konuda kararlı olmamızı sağlayıcıdır. Maddi-manevi anlamda kendimizi güvende hissettirecek kişi ve olgulara yöneliriz. Hayata bakış açımızı zenginleştiren ve bizi büyümek üretmek adına destekleyen bu enerji, huzur duygusu içinde ilerlememiz adına bize destek veriyor. Kendimizle hayatla barışığız. Karmaşa, zorluklar, tuhaflıklar bizden uzak olsun istiyoruz.

6 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün planlı hareket etmeyi zorlaştırıyor. Çevrendekilerle ucu açık konuşmalar yapman yanlış olabilir.

6 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz nostalji size iyi gelebilir. Hızlı karar vermemeniz gereken günlerdesiniz. Önce olayları eksi ve artı yanlarıyla değerlendirmelisiniz. Önce öz eleştiri yapmalısınız. Böylelikle dış etkenler size etki etmeyecektir. Günün Atmosferi:Ani gelişmeler karşısında hazırlıklı olunmalı

6 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminize gelebilir. Toprak, emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bunun için çaba sarf edeceksiniz. Yeni kararlar almakta, bazı konularda harekete geçirmek için mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyeceksiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizin ihtiyaçlarını karşılamakla ilgileneceğiniz bir gün sizi bekliyor. Özellikle yaşlı akrabalarınız için ufak tefek tamirat veya alışveriş işleri yapabilirsiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

6 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konular önem kazanıyor. İşlerinizdeki bazı sorunları halletmenin yolu aile hayatınızda yakalayacağınız huzurdan geçiyor. Önemli biryeniden gündeminizde yer alabilir.

6 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızla ilgili alanlarda, özellikle aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda sizi duygusal tatmine taşıyabilecek ve keyfinizi arttıracak huzur verici etkinliklere katılabilirsiniz.Yemek, içmek ve dünyevi zevklere yönelmek için özel fırsatlara sahipsiniz. Merkür/Neptün olumlu açı enerjisi kardeşlerinize,bağlantılarınıza ve komşularınıza güven telkin etme fırsatı verecektir. Duygular yanında güven ve sorumluluk bilincine de haiz bulunuyorsunuz. Bu durum da çevrenizdeki kişilerin size olan güven ve inançlarını sağlamlaştırıyor. aşk

6 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

6 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 47' 16" R
Ay
Akrep
23° 09' 01" R
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 07' 15"
Mars
Balık
26° 02' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 54"
Satürn
Balık
16° 08' 35"
Uranüs
Boğa
22° 04' 36"
Neptün
Balık
28° 45' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 13"
Lilith
Başak
22° 48' 31"
True Node
Koç
15° 35' 02"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>