Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu görün artık. Üzerinize düşenleri yeterince yerine getirdiğinize inanırken, biraz çifte standart uyguluyor gibisiniz.

Daha önceden kırılmış olduğunuz arkadaşınızın gönül alma çabaları olabilir. Geçiştirdiğiniz işler bugün yine önünüze geldiğinde, hiç de büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz.

Çevrenizdeki pozitif düşünceleri iyi tespit etmeniz gerekiyor. Yatırım, parayı değerlendirme konularında kendinize karşı haksız güvensizlikler içindesiniz. Çok bilenlerin yanıltıcı özgüvenlerine fazla anlam yüklüyorsunuz.

İradenizi çoğu zaman olduğu gibi bugünde kontrol edebilirsiniz. Çok daha sonraları karşınıza çıkacağını düşündüğünüz sorun karşısında panik yaşamanız yersiz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerine doğru bazı hatırlatmalar keyif kaçırıcı olabilir. Kendinizi bugünlerde yeni sorumluluklardan sakınma ihtiyacı duyuyorsunuz. Yapıcı bir gününüzde olmanıza karşın, eşitsiz uygulamalar sizi bugün biraz tepkimeci gösteriyor. Zaman içersinde birtakım yararlı görüşmeler söz konusu. Kendinizi frenlediğiniz konularda, sandığınız kadar zarar görünmüyor.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 10:58-12:57 arasında Ay-boşluk etkisi, acil kararlar almanıza neden olabilir. Tabii ki durup şöyle bir mantıklı düşünmekte yarar var. Saat 12:57 itibariyle Balık burcunda ilerleyen Ay, sizi diğerlerinden farklı kılan niteliklerinizi dışa yansıtmanızda, hoş ve yumuşak yönlerinizle insanları kucaklamanızda ışığınız oluyor. Kişi inandığı yolun üzerindeki pürüzleri kolayca aşabileceğini hisseder. Her anlamda dostluk, inanç, saygı ve sevgi ilkesini benimseyerek bunların tekine bile zarar gelmemesi için çaba sarf edebiliriz. Saat 15:58 Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm, başkalarını gayet şefkatli bir şekilde dinlememizi, empatide bulunmamızı sağlıyor. Genel olarak rahatlamak ve güzel bir şeyler duymak isteriz. Sözlerimiz kimi zaman fazla ciddiyet taşırken, karşımızdaki kişiye göre bunu ayarlamayı biliriz. İş görüşmelerinde istediklerimizi net bir şekilde ifade ederken, bize de aynı netlikle cevap verilmesini bekleriz. Ancak unutmayalım, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bazen yanlış anlaşılma veya beklediğimiz cevabı almakta zorlanabiliriz. Haftanın hepimiz için huzur dolu geçmesi dileğimle,

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yakın çevrendeki kişilerle maddi konularla ilgili konuşmalar yaptığın bir gün seni bekliyor.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İmajınızı veya ait olduğunuz topluluklardaki duruşunuzu ilgilendiren konularda zorlanabilirsiniz, ama diğerleri sizinle uğraşmamaları gerektiğini anlayacaklar.Günün Atmosferi:Bugün yıllık burç yorumlarınızı yayına aldık. 2017'de sizi nelerin beklediğini detaylı şekilde okuyabilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda fırsatlar çıkabilir. İlerleyen saatlerdeakışınız değişebilir. Konuşma ve yazışmalar yoğunlaşabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sayesinde nefes alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı şeylere olduğundan fazla değer vermiş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Sizi destekleyenleri küçümsemeyin. Duygularınız karışık. Sorunları büyütmekten...

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda üstlendiğiniz sorumluluklarla beraber, ailenizle güzel ilişkiler içine gireceksiniz. İletişimsel konularda kolay dağılmaya açıksınız.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın öğlen iki saatlik boşluk etkisinde olmasından dolayı bilhassa maddi konularda herhangi bir başlangıca girişmeden akışta kalmanız en hayırlısı olacaktır.Kişisel kaynaklarınızın öğlene kadar toplum yararına ve diğerlerine yardım amacıyla kullanmanız, organize etmeniz ve paylaşmanız olası gözüküyor. Öğleden sonra ise sosyal ilişkilerinizi, mesleki haberleşmelerinizi, kardeşler ve komşularla olan tüm ilişkileri odak noktası haline getirecektir. Ancak Merkür'ün hala geri harekette olması ufak aksaklıkları getirecektir.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı harekete geçirecek durumlarla karşılaşmanız mümkün. Aniden alacağınız bir haberle heyecanlanabilirsiniz. Fakat, bu durumunuz gün içinde bir kaç saat sürecek. Daha sonra sakinleşeceksiniz. Zaten anlayışınızın yüksek olduğu bir dönemde bulunduğunuz için moralinizi yükseltebilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 06' 32" R
Ay
Başak
13° 02' 51"
Merkür
Koç
17° 23' 17"
Venüs
Koç
17° 56' 14"
Mars
Balık
21° 32' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 29"
Satürn
Balık
15° 35' 04"
Uranüs
Boğa
21° 45' 10"
Neptün
Balık
28° 34' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
20° 02' 58"
Lilith
Başak
22° 09' 44"
True Node
Koç
15° 37' 02"
Son Güncelleme : 19/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>