Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok mutlu görüntünüz, aşktaki beklentilerinizin yerine oturmuş olduğunu belgeliyor. Şu an yaşadığınız ilişkiye göre aşkı tanımlıyorsunuz. Aşk tarifleriniz bugünlerde oldukça değişken.

Yakın günlerde bir ekip halindegeziniz olabilir. Bu ekibin içine dahil edilmekle, ayrı bir yerde tutulduğunuzu anlayacaksınız. Başarılarınıza hiç hak etmeden ortak olmaya çalışan biri var, dikkatli olmalısınız.

Para konularında vefa duygunuz ileri boyutlarda. Bu duygusallık, para sıkıntılarında yalnız bırakılmayı çoktan hak etmiş bir yakınınıza tavır almanızı engelliyor.

Yeni tanışıklıkları bir yerde sınırlamayı sanki nezaketsizlik gibi görüyorsunuz. Her tanışıklığın arkadaşlığa dönüşmesi gerekmiyor. Daha sonradan yük gibi taşıyacağınız ilişkilere baştan girmemeyi becerebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Onaylanmak yönündeki ısrarcılığınız, barındırdığınız birtakım gizli kuşkulardan kaynaklanıyor olabilir. İnsan ilişkilerine biraz daha az beklentili bakabilirsiniz. Duygulu biri oluşunuz, abartılı üzüntüler yaşamanıza neden oluyor. Fakat uçlarda yaşadığınız duygularınız, sizde ayrı bir çekiciliğe de neden olabiliyor. Kimi durumlarda kendinizle barışık görüntünüze ters düşebiliyorsunuz.

3 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 3 Ocak (saat 10:46)-3 Şubat (saat 18:51) tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda ilerleyecek. Bu süreç, aşkta ılımlı bir dönemin, güzel paylaşımların, çevremizle olan hoş bağlantıların işaretçisidir. Duyarlı yönlerimiz bilhassa ön plandadır. İnsanları mutlu etmek, kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak bizi de rahatlatır. İş konularında yaratıcı çalışmalara yönelmenin işaretçisidir. Sanatla alakalı işler, mistik faaliyetler, ürünlerimizi sergilemek, etrafımızı güzelleştirmek gibi çalışmalara yönelebiliriz. İşimizde paradan daha ziyade, insanların beğenisini, onlara yardımcı olmanın güzelliğini önemseriz. Venüs, bu burçta yücelim gücü kazanır ve kişinin gerek yakın çevresinde bulunan kişilerle ilişkisini güçlendirdiği gibi, aşk hayatınız, mesleki konularda üzerinde de etkisini hissettirir. Venüs kariyer evinizin yöneticisi olduğu için, kişi bugüne dek ektiği güzelliklerin ve emeklerinin karşılığını görmek ister. Çevresinde sevilen, el üstünde tutulan kişi, her türlü ilişkisine şefkatle yaklaşmayı başarır. Eğer onu üzen, geçmişte ve bugün rahatsız etmiş kişiler varsa veya hakkı yenmiş ise, bu durumların mutlaka düzeleceğine dair bir iç görü kazanır. Bu iç görü, affetmenizi sağlar. Ancak bu bütünüyle gerçekleri göz ardı etmeniz şeklinde olmamalıdır. Bu geçiş, sağlımızı, hedeflerimizi, kariyerimizi, çocuklarımızı, çocuk meselelerini, aşk hayatımızı, sanatsal yeteneklerimizi iç gözlemde bulunarak güçlendirmemizde yardımcı olacaktır. Güzellik hoşluk tamam da, gerçekçi olmayı da bilelim dostlarım. Venüs Balık sürecinin sizlere hoş duygular yaşatması ve gönlünüzdeki güzelliklerin karşılığı olması dileğimle,

3 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim anlamında aktif bir gün geçirebilirsin. Telefonun hiç susmayabilir. Ailenden duyacakların seni şaşırtabilir.

3 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konuları yeni yöntemler kullanarak çözmeye çalışmalısınız. Daha farklı fikirler üreterek, nereye ulaşmak istediğinizi fark edebilirsiniz. Eski dostlar size yeni bakış açıları kazandırabilir. Günün Atmosferi:Baskılara rağmen, gerçeklerden uzaklaşılmamalı

3 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularla ilgili eğitim almaya başlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. İlişkilerinize daha olumlu bakabilirsiniz. Düşünsel olarak kendinizi parlatacağınız bir gündesiniz. Sevdiklerinize zaman ayırın.

3 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha güzel şeyler için yer açacak. Zaman zaman sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

3 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs Balık burcuna ilerlerken iletişimle ilgili her türlü konuda yaratıcı ve verimli olabilirsiniz. Güzel cümleler kurmakta, başkalarını ikna etmekte zorlanmayabilirsiniz. Yapacağınız gezi ve yolculuklar keyifli olabilir.

3 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

3 hafta boyunca yakın çevrenizle ilişkileriniz güzelleşmeye başlayacak. Satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, bilgisayar ve bilişim sektörlerinde işiniz varsa olumlu bir dönem içinde olacaksınız.

3 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene doğru duygularınız yoğunlaşmaya başlayacak. Gelişen olaylar üzerine yepyeni istekler içine girebilir, hoş planlar yapabilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek, uzun zamandır görmediğiniz eski arkadaşlarınızla karşılaşacaksınız. Kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

3 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

3 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 43' 15"
Ay
Akrep
18° 53' 31"
Merkür
Koç
26° 14' 49"
Venüs
Balık
21° 03' 21"
Mars
Balık
04° 37' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 01"
Satürn
Balık
13° 15' 02"
Uranüs
Boğa
20° 38' 28"
Neptün
Balık
27° 47' 31"
Plüton
Kova
01° 49' 07"
Chiron
Koç
18° 46' 03"
Lilith
Başak
19° 44' 49"
True Node
Koç
15° 35' 44"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>