Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizdeki mutluluğunuz sizi yeniliyor. Gördüğünüz esneklik ve anlayış zor bulunur ölçülerde. Size bu ilişkide, daha verici olmak ve ona daha fazla zaman ayırmak düşüyor.

İyi bağlantılarınız var. Onlarla ilişkilerinizde iyi ve zamanındaçıkartıyorsunuz. Geleceğiniz parlak görünüyor. Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için zorlayabiliyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Sizi bugünlerde iyice geren ödemelerinizde size oldukça yardımı olacak, rahatlayacaksınız. Kendinizi çok sıkmanız gerekmiyor.

Aile büyüklerinizle ilişkilerinizi, şu günlerde her zamankinden çok ön planda tutmanız büyük mutluluklara neden olabilir. Vefa, minnet ve saygı size oldukça yakışan duygular.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir iç ferahlığına ihtiyaç duyuyorsunuz. Bir süredir zamanla yarışan temponuz, sizi biraz bunaltmış gibi. Dost çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlık gerekçesiyle kolayca hayır dememelisiniz. Hassas kişiliğiniz, ilişkilerde çok özel bir konumda olmanızı sağlıyor. Önümüzdeki günler içersinde, umutlarınızı yeniden yeşertecek gelişmeler var.

5 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 22:47 itibariyle oluşacak ilkdördün etkisi, geçtiğimiz 29 Aralık tarihindeki Yeniaydan bu yana yaşadıklarımızı gözden geçirme ve kararlarımızı ele alma ve eksiklerimizi tamamlama anlamında önem taşır. İlkdördün etkisi altında eviniz sınırları içinde kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuz yoğundur. Hatta bu yoğunluk istekleriniz konusunda kimi zaman bencil tavırlar göstermenize veya çevrenizdekileri kendiniz gibi düşünmeye zorlamanıza neden olabilir. Hakimiyetin elinizde olmasını istediğiniz için, bazen farkında bile olmadan, aynı evde yaşadığınız kişileri kırabilir, sonra da pişman olabilirsiniz. Oysaki kesinlikle kötü bir niyetiniz yoktur. Sadece dış dünyadaki sorumluluklarınız ve başarı olma zorunluluğunuz sizi gerilim altına alınmıştır. Peki ne yapılmalıdır? Tabi ki özellikle bugün sabırlı olmak gerekiyor. Ayrıca bilinçli düşünmek kesinlikle şart. Çünkü buna dikkat etmeniz halinde 12 Ocak tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Dolunay sırasında gerilime düşmez, arzu ettiğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Huzursuzluktan uzak, birbirimizi kardeşçe kucaklayacağımız bir gün olsun. Gönülden sevgilerimle,

5 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında maddi konularla ilgili anlaşmazlık yaşayacağın kişiler olabilir. Bazı kişilere yönelik duyguların değişebilir.

5 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizin ve ihtiyaçlarınızı çevrenizle paylaşmanız ufkunuzu genişletebilir. İçinde bulunduğunuz durumu gözden geçirmeniz hata payınızı da düşürecektir. Sevdiklerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Günün Atmosferi:Temposu yüksek bir gün, akşam ise biraz stresliyiz

5 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Belirsiz koşullar keyfinizi kaçırabilir.

5 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta kendinizi şanssız hissedebilirsiniz fakat yakın çevrenizle iletişiminiz oldukça güçlü olacak. Duygularınız değişiyor. Duygusal karmaşa hissedebilirsiniz fakat endişelerinizi sevdiğinize yansıtmasanız iyi olacak. Özellikle bilgisine güvendiğiniz kişilerin tavsiyesini dinlemek size iyi gelecek. Yapmanız gereken şeyleri odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde yolculuklar, eğitim süreçleriniz, olası devam eden davalar, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle iletişim konusunda geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim problemlerinin giderildiği, sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz, partnerinizle olumlu kararlar alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür sizin burcunuzdan çıkarak Yay burcunda gerilemeye devam edecek. Geçmiş konu ve olaylar karşınıza gelebilir. Pazar gününe kadar önemli adımlardan uzak durun.

5 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sonbaharın enikonu hissedilmeye başladığı ve iklim değişikliğine girildiği bugünlerde doğayla iç içe olabilir, evinizde temizlik veya tadilat yaptırabilirsiniz.Günün teması yuva olacaktır. Ancak hem aile ilişkileri hem de yeni mülk yatırımlarına özlem duyma konusunda sabırsız ve agresif davranışlar içerisinde bulunabilirsiniz. Daha hesaplı ve sebatlı davranmanız gerekebilir. Ailenizle yaşıyorsanız tek başınıza eve çıkmak, özgür ve bağımsız yaşamayı isteyebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gerçekleşen bir konuyla ilgili sorumluluk beklenebilir.

5 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

5 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 10' 19" R
Ay
Akrep
02° 42' 12" R
Merkür
Koç
16° 05' 54"
Venüs
Koç
23° 04' 30"
Mars
Balık
24° 45' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 54"
Satürn
Balık
15° 59' 14"
Uranüs
Boğa
21° 59' 01"
Neptün
Balık
28° 42' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 29"
Lilith
Başak
22° 37' 28"
True Node
Koç
15° 38' 28"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>