Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnsanın kendini kolayca kaptırdığı ilişkiler size fazla anlamlı gelmiyor. Aşk bu günlerde sizden bazı yeni hamleler isteyebilir. Baştan her şeyin yerli yerine oturması gerekmiyor. İlişki halindeyken insanı daha iyi tanıyabilirsiniz.

İş yaşamınızda serüvenci bir karakter sergiliyorsunuz. Risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor. Önümüzdeki günlerde bir girişiminizde bazı tereddütleriniz olabilir.

Tutumlu biri olduğunuz için kendi dışınızdaki harcamalardan oldukça dertlisiniz. Paranın kıymetini biliyor ve bu kıymeti kavrayamayanlarla çatışmalar yaşıyorsunuz.

Bugünlerde çevrenizde sıkça rastladığınız küçük hesapçı biri, çok insani bir zaafınızdan yararlanıyor. Kırıcı olma korkunuz, bu gibi durumlardaki yumuşaklığınızla size zarar verici olabiliyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapılması gereken kısa yolculuklar, ziyaretler ve görüşmeler arasında iletişim ve ulaşım trafiğine dikkat etmelisiniz. Dalgınlık ve ihmaller problem yaratabilir. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar sizi bekliyor olabilir.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 4 Ocak 2017 (saat 17:17)-8 Ocak 2017 (saat 12:43) tarihleri arasında Yay burcuna gerileyecek Merkür etkisinde, zihnimiz yorgun, kafamız karışık olabilir. Bizim işimize gücümüze sahip çıkmamız, dağılmamamız, ne istediğimizi bilmemiz lazım. Şuna koşturayım, buna yetişeyim derken sağlığımız da bozulabilir. Öncelikle bizim Merkür gerileme hareketinden yararlanıp, yarım kalan işlerimizi bitirmeliyiz. Elimizden geleni yaparız. Ancak kendimizi tüketircesine olmamalıdır. Zatenhayatı yeterince insanı yoran, yıpratan bir alandır. Plansız, dağınık çalışmak ne kadar yanlışsa, insanın bir köle gibi uzun mesailer harcaması ve bunun farkında olduğu halde devam ettirmesi sonunda sizi psikolojik ve fiziksel anlamda hasta eder. Lütfen belli bir program yapın. Kendinizden ödün vermeyin. Ufak tefek bile olsa sağlık şikayetlerinizi doktora gösterin. Bir şeyin aslını astarını iyice öğrenmeden endişe yapmayın. Gizli veya çok önemli dosyalarınızı iyi saklayın. Bilgisayarınızı kontrol edin. Şifrelerinizi gözden geçirin. Her şeyi kafanıza takmayın. Öncelikli işlerinizi iyi bir zamanlama ile halledin. Merkür geri hareketinin geçmiş konuların gözden geçirilmesinde faydalı olması dileğimle,

4 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişe ait bazı konular gündemini meşgul edebilir. Yakın çevreden bir kişinin dürüst olmadığını öğrenebilirsin.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçeklerden uzaklaşmadan, hayaller kurabilirsiniz. Bu aralar çok sık alışveriş yaptınız. Bütçeyi kontrol altına almalısınız. Aksi halde maddi darboğaza girme riskiniz var. Günün Atmosferi:MERKÜR YAY BURCUNA GERİ DÖNÜYOR

4 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimden kaynaklanan yoğunluk olabilir. Yakın çevrenizdeki değişimlerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yoğun bir çaba içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerini ailenizle geçirmek iyi fikir olabilir. Ev hayatınızdaki koşulları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Evdeki işlerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta iletişim trafiğiniz hareketli olacak. Projelerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret içindesiniz. Telaş içinde olabilirsiniz fakat dikkatli ve dirayetli davranacak, içinizden yükselen kuvvetli arzuyu denetim altına alacaksınız. Böylece planlarınızı uygulayabilir, projelerinizi gerçekleştirmek için çalışabilirsiniz. Seyahatler ve yapacağınız araştırmalar keyfinizi yerine getirecek.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

3 hafta boyunca yakın çevrenizle ilişkileriniz güzelleşmeye başlayacak. Satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, bilgisayar ve bilişim sektörlerinde işiniz varsa olumlu bir dönem içinde olacaksınız.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık gerektiren sosyal medya, pazarlama, eğitim ve reklamcılık konularında başarı grafiğiniz yükselecektir. Deniz veya göl kıyılarına küçük geziler yapıp ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.Kardeşleriniz ve komşularınız ile aranızdaki ilişkileri daha sevgi dolu bir düzeye çıkarabilirsiniz. Yaratıcı ve ilham verici işlerde ilerleme sağlamanız mümkündür. Bağımsız bir bakış açısıyla mülk yatırımına girme arzunuzu karşılayabilecek olumlu etkilere sahip bulunuyorsunuz. İletişimdeki tavırlarınızın daha sevgi dolu olacağı bir süreçtesiniz.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

4 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 39' 16" R
Ay
Başak
07° 33' 24"
Merkür
Koç
17° 36' 54"
Venüs
Koç
17° 21' 48"
Mars
Balık
21° 10' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 06"
Satürn
Balık
15° 32' 18"
Uranüs
Boğa
21° 43' 38"
Neptün
Balık
28° 33' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 20"
Lilith
Başak
22° 06' 38"
True Node
Koç
15° 36' 24"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>