Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dışardan tarafsız bir izleyici gibi davranmamalısınız. Onun nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Onun size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni sizin birtakım hatalarınız olabilir.

Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor. İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Yeni yılın ilk günleri bazı hamlelerin habercisi olabilir.

Bugünlerin sıkışıklığını önceden alacağınız önlemlerle en aza indirebilirdiniz. Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor.

Bedensel kırgınlıklarınızı ayakta geçirme alışkanlığınız sizi yatağa düşürebilir. Kendinizi korumalı, bu sıkışıktrafiğinizde ayakta olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız bir kararın arkasında durmanız gerekiyor, ama bu konuda biraz zorlanabileceksiniz. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var. Ama koşullarınız çok ilgilenmenize uygun görünmüyor. Bazen badirelerden öyle beklenmedik biçimde çıkıyorsunuz ki, arkadaşlarınız hayranlıklarını gizleyemiyorlar. Bugün de canınızı sıkan bir konuyu müthiş bir kolaylıkla çözeceksiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftanın ilk gününe saat 01:06 Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde adım atıyoruz. Aklımız başka, duygularımız başka yerde gibi hissedebiliriz kendimizi. Bir yandan her şeyi oluruna bırakırız sonra içimiz rahat etmez kurcalayıp dururuz. Zorunluluk olmasa, kimseyle konuşacak halimiz yoktur. Saat 11:30 itibariyle Ay-Venüs arasındaki görünüm ile kendinizi rahatlatma arzunuz yoğunlaşır. Hayatınızın sadece zorunluluklardan ibaret olmadığını, kendiniz için boşluklar yaratmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Özellikle beslenme anlamında yeni bir diyet için karar verebilirsiniz. Ancak bu uzun süredir yapmak istediğiniz bir şeyse tabii ki tavsiye ederim. Saat 17:19 Ay-Neptün zorlu görünümü,hayatınızı ilgilendiren meseleler üzerinde hızlı düşünmeye neden olabilir. Ancak bastığımız yere dikkat etmeyi de bilelim. Yeni haftanın arzu edilen gelişmelere vesile olması dileğimle,

9 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarının sana fazla geldiğini hissedebilirsin. Beklemediğin bir kişiyle telefon görüşmesi yapabilirsin.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Medya, satış pazarlama, bilişim, yayıncılık, halkla ilişkiler, iletişim başlıklı konularda ani olaylar yaşanabilir. Bu alanlarda koşuşturmalar içerisine girebilirsiniz. Ya da yakın çevrenizi ilgilendiren konulardaki beklenmedik veya yorucu gelişmeler vakit alabilir.Günün Atmosferi:Malum dün Merkür doğru harekete geçti, iletişim sorunları ve elektrik elektronik ya da teknolojik başlıklı konularda aksilikler düzelebilir. Ancak, bu hafta ve önümüzdeki hafta huzursuzluklar ve beklenmedik gelişmeler ön plana çıkabilir. Bu alandaki gelişmeleri haftalık yazımızda Astroskop köşesinde bulabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda dalgalanmalar olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan problemler olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlar hakkında gizli şeyler duyabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizin ihtiyaçlarını karşılamakla ilgileneceğiniz bir gün sizi bekliyor. Özellikle yaşlı akrabalarınız için ufak tefek tamirat veya alışveriş işleri yapabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca devam eden projelerinizi daha rahat kabul ettirmenizi ve kariyer gelirlerinizle ilgili yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen bir görünüm sözkonusu iken, yakın çevrenize zaman ayırabilir, etkinlik ve seminerlerde yer alabilir, seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ssevdiğiniz kişiyle beraber yapılacak önemli planlar sizi rahatlatacak. Seyahat, eğitim vekonularında iletişim sorunları yaşadıysanız bugünden sonra rahatlayacaksınız

9 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinize odaklanmanız konusunda zorluk çekmeniz olağandır. Hizmet alanınız veortamınızda yüzeysel davranışlarda bulunabilirsiniz. Ancak verimli haberleşme alanları yaratabilirsiniz.Bu haberleşme alanları, mesleki bir eğitim yahut sahip olduğunuz manevi kaynaklar sayesinde başarıya götürebilir. Bu sayede takdir görebilir, terfi alabilir, otorite figürüne dönüşebilirsiniz. Dönüştürücü ve baskıcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Kendinizle ilgili kişisel gelişim fırsatlarına yönelmeniz ve kıssadan hisse çıkarmanız önemli değerlerdir.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız

9 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 00' 25" R
Ay
Akrep
00° 38' 38" R
Merkür
Koç
16° 07' 24"
Venüs
Koç
22° 51' 58"
Mars
Balık
24° 37' 44"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 33"
Satürn
Balık
15° 58' 16"
Uranüs
Boğa
21° 58' 27"
Neptün
Balık
28° 42' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 54"
Lilith
Başak
22° 36' 20"
True Node
Koç
15° 38' 40"
Son Güncelleme : 23/04/2024 19:36

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>