Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizinle ilgili endişeleri kişiliğinizle alakalı değil, bu bir ilişki sorunu. Partneriniz sizin çok değerli biri olduğunuzu düşünüyor. Sevginizin biraz azaldığına dair kuşkuları olabilir. Bunun nedenini dış etkilerde aramanız gerekecek.

İş hayatınızda sıcak insan ilişkileri sizin için çok önemli. Ama kusursuz ilişkiler beklentiniz biraz hayalci. İş hayatınızı, bir aile ortamı içinde düşünüyor, ama küçük düş kırıklıklarıyla mutsuz olabiliyorsunuz.

Gereksiz harcamaların sonradan ortaya çıkardığı sıkıntıları kolay onaramıyorsunuz. Para sıkıntınız bir süre daha da devam edecek gibi görünüyor Harcamaları kısma çabalarınızın sonuçlarını göreceksiniz

Farkında olmadan bir üzüntünün ön hazırlığını yapıyorsunuz. Kimsenin fikrine önem vermeden, almayı düşündüğünüz riskli bir karar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızın arasında ciddi, tutarlı bir imajınız var. İmajınızın hakkını fazlasıyla veriyorsunuz. Önemli bir adım atmak üzeresiniz. Ama etrafınıza sizden beklendiği kadar kararlı bir görüntü veremiyor gibisiniz. Bu adımda, çok kararlı olmanızı engelleyen haklı nedenleriniz var. Bu engelleri, atacağınız adım kadar önemsiyorsunuz.

8 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 04:03 Ay-Pluto görünümü, güçlendirici, güven hissi verici ve tutkularımızı kuvvetlendirici bir etki yaratıyor. Aşkta, çocuklarımızla olan ilişkimizde, içinden çıkamadığımız her meselede ipi elinden tutan tarafız. Saat 05:23-9 Ocak saat 01:06 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, soğukkanlı bir şekilde hareket etmek, keskin kararlardan uzak durmak yararlıdır. Huzurunuzu önemseyiniz. Moralinizi yükseltecek olan ne varsa ona yönelin. Saat 10:53 Ay- Chiron arasındaki şifalı görünümü, hem maddi-manevi hem de aşk hayatınızla ilgili konularda güven duygumuzu yükseltecek. Zayıf noktalarımızı şifalandıracak. Birilerine hesap vermekten uyarı almaktan, yanlışa sapmaktan uzak duracağız. Bu görünüm, bize kuvvet verecek, kalkan olacak. Saat 22:29 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, hayallerimizi gerçeğe dönüştürme arzumuzu işaret ediyor. Bunu sağlamanın yolu, ideallerimize sahip çıkmak ve akıllı seçimlerde bulunmaktan geçiyor. Bilgi ve tecrübelerimize uygun bir yol belirlemeliyiz. Zorluklar olsa da, bunlar zamanla aşılacaktır. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

8 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rahat bir nefes alabilirsin. Kopuk ilişkiler ve bir türlü düzene girmeyen maddi konular artık düzeliyor.

8 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani kararlar almamalısınız. Önünüzü görmeli ve sizin için en iyi durumu bulmalısınız. Bu hafta sonu, nerede veya nasıl yaşayacağınıza yönelik düşünceleriniz çeşitlenebilir , yaşadığınız yerde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz ve fazla sayıda seçenek kendinizi daha özgür hissetmenizi sağlayabilir.Günün Atmosferi:Sabah saatlerinde duygu ve düşüncelerimiz net, sağlam adımlar atabiliriz. Hislerimizi gizlemeyi bırakalım. Gün genelinde sakin ve dingin olma isteği duyabiliriz. Fakat bir taraftan Merkür'ün durağanlaşması bir taraftan boşluktaki Ay, bizi şaşırtabilir ve ne yapacağımızı kestiremeyebiliriz. İletişim sorunları, teknik bir takım aksaklıklar ya da karşılıklı ilişkilerde tutarsızlıklar ve anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Fakat 12 Ocak itibariyle Merkür'ün tüm eksi etkileri ortadan kayboluyor.

8 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çocuklarla ilgili konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Sizi yaratıcı kılan konulara da zaman ayırmaya bakın.

8 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılarla yapacağınız işler istediğiniz şekilde ilerlemeyebilir. İlerlemek istediğiniz bir noktada ufak ayrıntıları büyütenler hızınızı kesebilir.

8 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Burcunuzda bir süredir gerilemekte olan Merkür bugün düze dönüyor. Hayatınıza daha fazla iletişim, esneklik ve hız kazandırabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerde iletişim önem kazanırken, iletişimi başlatan siz olabilirsiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızla ilgili alanlarda, özellikle aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda sizi duygusal tatmine taşıyabilecek ve keyfinizi arttıracak huzur verici etkinliklere katılabilirsiniz.Yemek, içmek ve dünyevi zevklere yönelmek için özel fırsatlara sahipsiniz. Hobilerinize yönelebileceğiniz ve bilhassa akşam saatlerinde Ay'ın boşluk etkisinden dolayı kendinize döndüğünüz bir durum oluşabilir. Merkür geri hareketini bugün sonlandırıyor. Kontrolünüz dışında meydana gelen iletişimsel aksaklıklarla artık daha az karşılaşacaksınız.

8 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız bitiyor. Ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun. Böylelikle kendinize olan güveniniz de artacak.

8 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 41' 12" R
Ay
Yay
04° 45' 60"
Merkür
Koç
16° 00' 55"
Venüs
Koç
26° 15' 33"
Mars
Balık
26° 45' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 45"
Satürn
Balık
16° 13' 43"
Uranüs
Boğa
22° 07' 43"
Neptün
Balık
28° 47' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 24"
Lilith
Başak
22° 54' 39"
True Node
Koç
15° 32' 14"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>