Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşınızdakinin kişisel kaygılarıyla ilgili davranışlarını üstünüze alınmamalısınız. İkinizi de hızla etkisine alan elektriklenmede, sevgili adayınız sizin kadar hazırlıklı görünmüyor. Bunu günden güne hissedeceksiniz.

İş yaşamında küçük yanılgılar büyük sonuçlar getirebilir. Çalışma arkadaşınızın ne kadar sabit fikirli olduğunu en iyi yine siz biliyorsunuz. Onu en sonunda ikna ettiğinize, inanmış görünüyorsunuz.

Yurtdışıyla bir para ilişkiniz var, ama kısa vadede sevinç görünmüyor. Yeni, yeni gelir kapılarının arayışı içindesiniz. Bununla ilgili yaptığınız tespitler, seçimler çevrenizde pek gerçekçi bulunmayabilir.

Aşk konularında yabancısı olduğunuz sorumluluklarla tanışabilirsiniz. Etkilendiğiniz kişinin ilişkiye hazırlıksız görünmesi, bu ilişkinin başlangıcında size anlamlı sorumluluklar yükleyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgüvenli biri bilinmenize rağmen bir arkadaşınızın garip bir biçimde etkisi altındasınız. İçi bir, dışı bir biri oluşu sizde saygı uyandırıyor. Doğallığınız, içtenliğinizle ilişkilerinizde yadırganmayan bir ağırlığınız var. Bazı sorunlarda tartışılmaz otorite gibi görülebiliyorsunuz. Birkaç gün içinde birtakım sıkıntılarınız olabilir, bunların bugünden önünü almanız gerekiyor.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:49 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyen Ay, güven, sadakat, huzur, sahiplenilmek gibi olgular başınızın tacı olacaktır. Rahatsızlık veren her konuyu yakın bulduğunuz anne veya babanızla veya sevdiğiniz kişiyle paylaşmanız rahatlatıcı olabilir. Lütfen içinize atmayınız. Saat 10:15 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, çevre değişimi veya çevrenizle alakalı her türlü mesele, işiniz, ilişkiniz ve geleceğiniz adına düşündüğünüz ne varsa, bunları kararlı ve iradeli bir şekilde ele almanızı sağlayacaktır. Yenilik mi yapmak istiyorsunuz, yoksa eskiyi düzelterek verimli hale getirmek mi niyetindesiniz. Sözgelimi yeni bir çevreye taşınmak, yeniden eğitim hayatına başlamak,yaşamına dahil olmak veya işinizle ilgili tayin istemek gibi. Bütün bunları uzun vadeli olacak şekilde düşünmeniz için, bu görünüm size rehberlik edicidir. Ancak üzerinizde baskı oluşturmayanı, sizi zorlamayacak olanı, hakikaten altından kalkabilecek güçte olanı tercih ediniz. Kendinizi zorlamadan, hayale kapılmadan gerçeğe net bakınız. Saat 11:03 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkimizle alakalı konularda, gerçekçi ve mantıklı olalım. Saat 14:35 Güneş-Chiron olumlu görünümü, sizler açısından şifalandırıcıdır. Siz de bunun yansımalarını moralinizin yükselmesiyle hissedebilirsiniz. Yavaş yavaş toparlanmalar, olumlu yönde kıpırdanmalar görülebilir. Çocuklar, aşk hayatınız, ilişkileriniz konusunda lütfen karamsar düşünmeyiniz artık. Saat 15:52 Ay-Venüs olumlu görünümü, sizler açısından gayet olumludur. Ruhsal gücünüzü, hayata olan inancınızı yükselticidir. -Evet bak inanmıştım, haklı çıktım demeyi her şeyden daha fazla istersiniz. Saat 18:06 Ay-Neptün görünümü, idealleriniz çerçevesinde hareket etmenizi sağlayıcı etkisini vurguluyor. Sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz yükselir ve dış dünyada kendiniz için en uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılı olduğun konularla ön plana çıktığın bir gündesin. Yakın çevrende seninle rekabete giren kişiler olabilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinize yaramayan işler ve sizi manipüle etmek isteyen kişiler konusunda temkinli davranmanız gerekiyor. Üzerinde çok emek verdiğiniz işleri sıkı tutmalı ve takip etmelisiniz. Yolunda gitmeyen durumları çözebilmek için etrafınızdan yardım almanızda yarar var. Günün Atmosferi:Duygusal anlamda hassasiyet içeren günlerdeyiz. Neptün'ün konumu karşılıklı anlayışı veya yardımlaşma duygularını körükleyebilir ya da bazı konular nedeniyle yardımlaşmak ve fedakarlıklar yapmak durumunda kalabiliriz. Aile, ev ve ülke konularında duygusal başlıklar ön planda. Eskiden gelen konularda yaraları sarma türünde gelişmeler yaşanabilir. Geçmişle bağlantılıve projelerle meşgul olabiliriz. Kendi kendimizi sınayacağımız günlerde olacağız. Üzerinde yoğunlaştığımız konularda gelişmeler de olabilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konularda tartışmalar yaşanabilir. Söylenen sözleri kişisel algılayabilirsiniz. Gün içinde sakin kalmanızda fayda var. Duygusal olarak güçlü bir gündesiniz. İşlerinizdeki eksikleri toparlama fırsatı bulabilirsiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Temel gereksiniminiz olan maddi güvencenizi çarçur etmeyin. Aşk konusunda daha seçici ve dikkatli olun. Bugün tüm dostlarınız ağız birliği etmişçesine sizleri bu konu hakkında bilinçlendirmeye çalışıyor.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumluluklarınızla uğraşmak bugün sizi zorlayacak. Aile büyüklerinizle anlaşmak size işkence gibi gelebilir. Bir aile büyüğünüzle ilişkinizi bozabilirsiniz. Olayları çok büyütmeyin.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinizin veya ortaklığınızın güven duygusunu yineleyebilecek ortamlar yaratıp, küçük jestlerle ne kadar uyumlu ve huzurlu olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Küçük bir pasta veya bir şampanya ile bunu başarabilirsiniz.Ancak sosyal sorumluluklarınızı da ihmal edemeyeceğiniz etkilere sahipsiniz. Aile büyükleri ve bilhassa baba ile ilgili güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz. Akrabalar yahut kan bağınız olan otorite figürleriyle özgürleşmek, bağımsız hareket etmek üzerine isyankar çıkışlar deneyimleyebilirsiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşlerinize verdiğiniz önemi sevdiğinizede verin.

11 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 18' 20" R
Ay
Başak
15° 25' 22"
Merkür
Koç
17° 17' 41"
Venüs
Koç
18° 11' 08"
Mars
Balık
21° 41' 28"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 14"
Satürn
Balık
15° 36' 15"
Uranüs
Boğa
21° 45' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 40"
Lilith
Başak
22° 11' 05"
True Node
Koç
15° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>