Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gerilimi Azaltmak İyi Olacak Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bazen işinize dört elle sarılıyorsunuz. Fakat bugün sevgilinize daha çok odaklanmaya çalışmalısınız. Sevgiliniz sizinle kaliteli zaman geçirmek istiyor olabilir. Samimi bir akşam yemeği ve biraz sıcak sohbet edin. Böylece ikinizi de hoş bir his saracak ve birbirinizden güç alabilirsiniz. Bu olumlu enerji, ikinize de ilerideki zorluklarla yüzleşmeniz konusunda yardımcı olacaktır.

Oğlak kimliğiniz bugün güçlü bir şekilde kendini gösterecek çünkü bugün geleceğinizin belirleneceği bir gün. Bu da tam size göre bir konu. Gezegenin 3000 yılında nerede olacağına dair fikirleriniz olmuştu. Bugün, bu fikirlerin bazılarını yeniden hatırlama fırsatınız olabilir. Sizin de dahil olacağınız bir icat olabilir mi? Mümkün!

Son 30 gün adeta bir deprem gibi görünebilir. Yeni aya girerken hala sarsıntılarını hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki, önünüzdeki 30 gün yoğnluk anlamında bir farklılık yaratmasa da daha sakin geçecek. Ev hayatınızla ilgili son zamanlarda aldığınız kararları uygulayabilecek ve önemli konuları kesin olarak çözüme kavuşturacaksınız.

Unutkan olabileceğin bir gün. Günün enerjisi duygusal enerjini arttıracaktır. Yoğun hislerle karşılaşabilirsin. Birçok farklı duyguyla boğuşurken, dikkatin kolaylıkla dağılabilir ve anahtarlarını unutabilir veya önemli dosyalarını evde bıraktığını fark edebilirsin. Bu tarz küçük şeylere dikkatini ver ve duygularının kontrolden çıkmasına izin verme. Sakinleşmeye çalış.Bugün bazı eski korkuların üstesinden gelmenin tam zamanı. Muhtemelen geçmişten gelen belli bir fobiniz var. Belki uçmaktan korkuyorsunuz. Belki de köpeklerden. Ya da belki karanlık yerlerden hoşlanmıyor ve her zaman ışıkları açık bırakıyorsunuz. Bugün bu korkulardan bazılarıyla yüzleşmeye başlamanız için ideal bir gün olabilir. Olumlu duygu ve düşüncelere odaklanmanın bir yolunu bulun. Birkaç tavsiye almak için bir terapiste ya da anlayışlı bir arkadaşa danışabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerin iyi tarafından bakmaya çalışın. Ne yazık ki bu pek de kolay olmayabilir. Muhtemelen bir adayı daha büyük bir kara parçasına bağlamaya çalışan bir köprüsünüz. Deniz seviyesi yükseliyor ve ada tamamen sular altında kalmak üzere. İnsanlar size ulaşmak için mücadele ediyor. Dikkat edin de durum kontrolden çıkmasın!

14 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygularınızın yoğunluğu, derin düşünceler bugün kişi ve olayları basit algılamanızı, yüzeysel değerlendirmeler yapmanızı zorlaştırabilir. Stres ve gerilimden uzak kalmaya çalışmalısınız. Akşam saatlerinde kendinizi daha serbest, özgür hissedebilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maceralara atılmak için bu günü bulman pek akıl karı olmaz. Deneyimlerini psikolojik bir savaş haline dönüştürmemen için rakiplerine daha normal davranman gerekebilir. Yazışmalarda bile hissedilebilecek bu gerilim dışında keyfim aslında iyi diyorsan, işten erken çıkmana neden olan akşamüstü etkinliği, keyfini yerine getirecektir. Haber beklediğin biri varsa, bugün aniden gelebilir. Bu heyecan yüzünde güller açmasına sebep olabilir.

14 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konularınızla ilgili şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İhtiyacınız olan kredi başvurularınızla ilgili güzel ve sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.Hayatınızda ciddi kararlar vereceğiniz önemli bir zaman dilimi içindesiniz.Content Video - 13 Ocak - 19 Ocak hafta burç yorumları

14 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heves duyuyor olabileceğiniz bir gün. Akademik konularla ilgili işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi planlarken detayların içinde boğulmamaya özen göstermelisiniz. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşırken, yargılayıcı tutum içinde olmamaya özen göstermelisiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gözünüzden hiçbir detayın kaçmayacağı bugünlerde özellikleyerinizde adalet arayışı içerisinde olabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili kişilerden aksiyon alabilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda etkili iletişim kurarak, çalışanlar, patronlar ve kurumlarla ilişkilerinizi geliştirebilir, özel yaşamınız vehayatınızda yapacağınız görüşmelerden etkili sonuçlar elde edebilir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Normalde ışık saçan bir arkadaşınızın bugün depresif bir ruh halinde olduğunu fark edebilirsiniz. Onu evden çıkmaya zorlayın ve kendisini iyi hissedeceği yerlere götürün.

14 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in burcunuzda meydana gelen Satürn-Plüton kavuşumuna eşlik ettiği bugün kendinizi pek keyifli hissetmeyebilirsiniz.İş halletmek ve sorun çözmek için uygun bir gün. Venüs'ün Balık burcuna girişi ile birlikte yakın çevrenizle olan iletişiminizin önem kazanacağı bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi geliştirmenize yardımcı olacak yeni eğitimlere başlamak için uygun bir gün.

14 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailevi sorumluluklarınız ile işle ilgili planlarınız ciddi biçimde çatışabilir ve evle alakalı konular kariyer gelişiminizi olumsuz etkiliyormuş gibi gelebilir. İşinizin dışında olan konular kafanızı meşgul edecektir. Konsantrasyonunuzu kaybedebilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şu an evrenin enerjisi sizin tarafınızdan esiyor. Bu sebeple aldığınız her karar, attığınız her adımda arkanızda bir güç bulacaksınız. Ne yaparsanız yapın şansınız sürekli yaver gidiyor gibi hissedebilirsiniz. Güçlenmeniz, ortaya çıkmanız için pozitif zamanlar.

14 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün müdahale edemediğin dış konulara karşı mücadele etmek zorunda kalabilirsin. Ruhsal konulara eğilme ihtiyacı duyabilir ve iç dünyana dönüp korkularınla cesurca yüzleşebilirsin. Yakın çevren veya kardeşinle ilgilenmek isteyebilirsin. Girişimlerinin olumlu ya da olumsuz geri dönüşlerini alabilirsin.

14 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 49' 01"
Ay
Akrep
20° 05' 17"
Merkür
Koç
26° 17' 39"
Venüs
Balık
21° 10' 33"
Mars
Balık
04° 41' 52"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 15"
Satürn
Balık
13° 15' 42"
Uranüs
Boğa
20° 38' 44"
Neptün
Balık
27° 47' 44"
Plüton
Kova
01° 49' 13"
Chiron
Koç
18° 46' 23"
Lilith
Başak
19° 45' 28"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>