Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İlişkilerini onarmak isteyeceksin! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Onun sizinle ilgili endişeleri kişiliğinizle alakalı değil, bu bir ilişki sorunu. Partneriniz sizin çok değerli biri olduğunuzu düşünüyor. Sevginizin biraz azaldığına dair kuşkuları olabilir. Bunun nedenini dış etkilerde aramanız gerekecek.

İş hayatınızda sıcak insan ilişkileri sizin için çok önemli. Ama kusursuz ilişkiler beklentiniz biraz hayalci. İş hayatınızı, bir aile ortamı içinde düşünüyor, ama küçük düş kırıklıklarıyla mutsuz olabiliyorsunuz.

Gereksiz harcamaların sonradan ortaya çıkardığı sıkıntıları kolay onaramıyorsunuz. Para sıkıntınız bir süre daha da devam edecek gibi görünüyor Harcamaları kısma çabalarınızın sonuçlarını göreceksiniz

Farkında olmadan bir üzüntünün ön hazırlığını yapıyorsunuz. Kimsenin fikrine önem vermeden, almayı düşündüğünüz riskli bir karar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni başlangıçlarla dolu olacak. Bu süreçte duygularınız ve anlayışınız başkalarıyla ilişkinize derinlik ve nitelik kazandıracak şekilde tazelenebilir. Öyle ya da böyle, ilişkilerinizin bundan her düzeyde etkileneceğini aklınızda bulundurun. Başlangıç noktasının siz olduğunuz gerçeğini göz önüne alın. Hedeflerinize odaklanın ve onları gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle temas halinde kalın.

8 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güzel bir ilişkiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor. İş fırsatlarının biri gidip biri geliyor. Ama siz onları göremiyorsunuz. Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir. Paranın kıymetini anladınız ve para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir

8 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerini onarmak adına hareket edeceğin bir gün? Sorun yaşadığın kişilerle açıkça konuşabilir, sorunları ortadan kaldırabilirsin. Öfkeni olur olmaz sevdiğin insanlara yansıtman tepki almana neden olabilir. İkili ilişkilerde daha anlayışlı ve ılımlı olman gereken bir güne uyanmışsın. Eğitim gören bir Oğlak burcuysan, bugün yeteneğini konuşturabilirsin. Maddi açıdan beklediğin geliri alamamak seni gerebilir.

8 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal iletişiminizde agresyon ve ikilemde kalacak sözler söylememeniz de ve özellikletaraflı olmamanız da fayda vardır. Acele hareket etmemeli ve hızlı kararlar vermemelisiniz. Hayatınızda yepyeni bir başarıya doğru ilerliyorsunuz.Content Video - Oğlakların sorunlarını çözeceği bir hafta!

8 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerindeki enerjiniz tüm gününüzü etkileyebilir. Çalışma arkadaşlarınızı motive edeceğiniz bir gündesiniz. Bazı işlerde fedakârlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde eksik evrak işleriyle ilgilenebilir, dosyalarınızı düzenleyebilirsiniz. İmzalanması gereken sözleşmeleri öğleden önce halletmeye çalışın.

8 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda kendinizi dengelemek için uygun bir gündesiniz. Para yönetimi odaklı olabileceğiniz bu günde küçükten büyüğe dizaynınızı tamamlayın.

8 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

8 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlham perileriniz başınızda uçuşuyor ama kafanızı kaldırıp bakmadığınız için göremiyorsunuz. Yapamadığınız işin başında saatlerce oturup başınızı ağrıtmak yerine çıkın ve bir kahve için. Etrafınızda gördükleriniz size ilham verecektir.

8 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat etmeye başlayan Ay, sabah saatlerinde Mars sert etkileşim içinde olacak. Bugün sorumluluklarınız artabilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.Kendinize vakit ayırmak ve iç dünyanıza yönelmek iyi gelebilir. Çalışma ortamında tartışmalara girmemeye çalışın.

8 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız bitiyor. Ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun. Böylelikle kendinize olan güveniniz de artacak.

8 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok büyük bir değişimin başlangıcını yapıyor olabilirsiniz. Doğum günlerinizi kutladığımız bu dönemlerde evren sizi her türlü değişimi yapmak için destekliyor olacaktır. Genel anlamda iletişim problemleri yaşıyor olabilirsiniz. Çevrenizdeki herkesten farklı olduğunuzu düşünmek gibi durumlarınız olabilir. 

8 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; yoğun ve tempolu bir gün geçirebilirsin. Beraber çalıştığın kişilerle iletişim trafiğin hızlanabilir, yeni projeler içine girebilirsin. Ekonomikbirlikleri sana kazanç sağlayabilir. Farklı bakış açıları geliştirmene yarayacak ilişkiler geliştirebilirsin. Fakat sözlerin yerine getirilmemesi, kafanın karışmasına neden olabilir.

8 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 17' 16" R
Ay
Akrep
16° 45' 48" R
Merkür
Koç
15° 59' 35"
Venüs
Koç
24° 29' 15"
Mars
Balık
25° 38' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 46"
Satürn
Balık
16° 05' 42"
Uranüs
Boğa
22° 02' 52"
Neptün
Balık
28° 44' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 27"
Lilith
Başak
22° 45' 05"
True Node
Koç
15° 36' 21"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>