Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Mücadeleye Devam Ediyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 60%

Diğer insanlar sizin için her zaman önemliydi fakat bugün insani ilişkileriniz sizin için normalden daha fazla önem kazanabilir. Bugün bazı ilginç insanlarla tanışabilirsiniz ve hayatınızda biri yoksa, aşık bile olabilirsiniz. Hem eski hem de yeni arkadaşlarınız size aniden daha harika ve ideal görünebilir. Romantik ilişkiler, masalsı olabilir. Ancak, insanları gerçekte olduğu gibi görmeye çalışın.

Evet, ikır evinize sığınmak profesyonel yaşamınızda yapılacak sayım ve değerlendirme gibi önemli işleri halletmektense çok daha cazip olacak. Yapmanız gerekiyorsa devam edin ve bir iki günlüğüne saklanın. Ama harekete geçmenizin çok uzun sürmesine izin vermeyin.

Bugün kafanızda parasal endişeler olabilir. Beklediğiniz bir kontrol henüz gerçekleşmemiş olabilir. Belki yürüttüğünüz bir projeyi bitirmek düşündüğünüzden daha fazla zaman alabilir bu da maddi olarak biraz ertleme yaşayacağınız anlamına gelebilir. Fakat adı üstünde "erteleme". Sabırlı olun ve artık daha fazla endişelenmeyin!

Biraz melankolik ve huysuz hissediyor olduğun için insanlardan uzaklaşıp bireysel aktivitelere yönelmek isteyebilirsin. Konsantrasyonun pek iyi olmayabilir tabii ki. Dışarı çık ve yürüyüş yap, kendine sevdiğin bir restoranda yemek ısmarla. Bu negatif modunda yarın geçecektir; bugünü atlat yeter!Bugün etrafta, senin kararsız ve rahat doğana pek uymayan bir şekilde tutucu bir hava var. Biraz daha disiplinli olman için bazı şeyler birden zihninin içinde belirebilir. Düşüncelerin ve duyguların normale göre biraz daha kontrol altında, bu yüzden gerçekleri geliştirmek ve bulmak için bu durumu avantajına kullan. Bugün odaklanman için iyi bir gün!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için biraz tuhaf bir gün olabilir. Özgürlük hoşuna gidecek ancak bazı kişilerin senin alanına haddiden fazla karışmak istediğini hissedebilirsin. Bunun için çok üzülme! Hayatında kötü niyetli insanlar yok ve müdahaleleri senin hayatın için bir gün çok önemli olabilir. Derin bir nefes al ve yapabildiğin kadar iyi bir şekilde onlarla işbirliği yap.

3 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün muhtemelen uyanacak, ev ortamınıza bakacak ve iyileştirilecek çok şey olduğunu anlayacaksınız. Neyse ki siz bunun üstesinden gelebilirsiniz. Yaratıcısınız ve muazzam bir dekorasyon yeteneğiniz var (farkında olmasanız bile). Bu akşam misafiriniz olabilir evinizi yeniden düzenlemek için harekete geçebilirsiniz.

3 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatındaki huzursuzluğu ortadan kaldıracak şey, aşk hayatın olacak. Önemli bir sorun olarak gördüğün konunun zamanla senin sayende büyüdüğüne tanıklık edebilirsin. Ama bugün çözüm üretmekte üstüne yok! Akşamüstü alacağın davet günün tüm kasvetini dağıtmaya yetecek. Kendini üzmeyip yoluna devam etmelisin. Aklındaki sorunların çözümünde sevdiğin kişilerin desteklerini omuzlarında hissedebilirsin.

3 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır başlamak istediğiniz birile ilgili gereken tüm şartları sağlayabilirsiniz. Yaptığınız araştırmalarla ilgili de sona yaklaştığınızı görebilirsiniz. Kendinizi baskılamaktan vazgeçin. Neden başladığınızı ve yolun sonunun nasıl güzel olacağını kendinize hatırlatın pes etmeyin.

3 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular önem kazanabilir. Kendinizi geçmişte kalan konular içinde bulabilirsiniz. Keyfinizi kaçırmamaya özen gösterin. Özgürlüğünüz için savaşmanız gerekebilir. İletişimden kaynaklı yanlış anlaşılmalar olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize daha fazla eğilmeniz gereken bir gündesiniz. Eksiklerinizi tamamlamak durumunda kalabilirsiniz.

3 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmeden önce iyi düşünmelisiniz. Sosyal olarak kendinizi daha iyi ifade etmeli ve özgüvenli girişkenliğe sahip olabilmelisiniz.

3 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars'ın Yay burcuna geçmesiyle birlikte 16 Şubat'a kadar enerjinizi çok daha tasarruflu kullanmak isteyebilirsiniz. Biraz daha kendinize dönmeniz olasıdır.

3 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir parti ya da grup etkinliği için yaptığınız planlar çok fazla zamanınızı ve enerjinizi alıyor olmalı. Yazacak çok fazla e-postanız, davetiyeniz var ve sürekli telefon görüşmeleri yapıyorsunuz. Bunları yaparken sıkıldığınız anlarda bu etkinlik sayesinde ne kadar eğleneceğinizi düşünün.

3 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın bu ikinci gününde ailenizle ve evinizle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Görüşme ve ziyaretler dikkat çekici olurken geçmişe dair konular, anılar daha fazla gündeminize gelebilir. Duygusal hassasiyetler öne çıkabilir.

3 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

3 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her zaman çalışmak isteyen halinizden eser yok. Oğlak burçları bugün daha sakinler. Perde arkasında kalmayı, hatta saklanmayı istiyorsunuz. Dengelenmeye ihtiyacınız var. Küçük kaçamaklar yapmış olabilirsiniz ama Oğlak burçlarının temiz, uzun bir tatile ihtiyaçları var. Tabii birde sevgilileri ile yapsalar çok güzel olur.

3 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; evde, aile içinde beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Liderliği ele almak zorunda kalarak seni yoran konularla uğraşabilirsin. Cesur ve bireysel kararlar alman finansal konularda sorumluluk almanı gerektirebilir. Taleplerinde ısrarcı olman rekabetle karşılaşmana ve gerilime neden olabilir.

3 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 54' 29" R
Ay
Başak
10° 37' 21"
Merkür
Koç
17° 29' 11"
Venüs
Koç
17° 41' 01"
Mars
Balık
21° 22' 33"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 39"
Satürn
Balık
15° 33' 51"
Uranüs
Boğa
21° 44' 29"
Neptün
Balık
28° 33' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 14"
Lilith
Başak
22° 08' 22"
True Node
Koç
15° 36' 45"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:44

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>