Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
ensek! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 100%

Hiç beklemediğinizi birileri (özellikle kadınlar) söyleyecekleri şey ile sizi şaşırtacak. Belki de anneniz sizi artık hüzünlü ruh halinizden çıkarıp aklınıza bile gelmeyen bir konuyla yüzleştirebilir. Belki de hayatınızdaki önemli bir kadının geçmişte size söylediği bir şeyi hatırlayabilir ve duygular alt üst olabilir. Duygularınız kalbinizden aklınıza oradan karnınıza ve tekrardan kalbinize sıçrıyor gibi. Bu sözlere ve hislere kulak verin, ancak kararlarınızın tümüne hakim olmalarına izin vermeyin.

Başka hiçbir yolu yok: çaresizliklerle dolu bir gün ile karşı karşıyasınız. Bir süre önce, kariyerinize veya çalışmalarınıza karşı oldukça katı bir tutum benimsemeye başladınız. Bugün, kendinizi kendi tuzağınıza düşmüş bulabilirsiniz. Kendiniz için belirlediğiniz hedeflerin gerçekçi olup olmadığını kendinize sorun. Eğer gerçekçi olduklarına inanıyorsanız, bugünkü hırsınızı kanıtlamak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün kendinizi farklı yönlere çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmada ve bir şeyi zamanında bitirmede zorluk yaşayacaksınız. Dikkatinizi toplamak için telefonda geçirdiğiniz zamanı azaltmaya çalışın. Arkadaşlarınıza başka bir zaman görüşebileceğinizi söyleyin. Bugün öğle yemeğine çıkmayın çünkü konsentrasyonunuz bozulabilir. Eğer bugün daah fazla disiplin geliştirmek istiyorsanız merak etmeyin her şeyi yapacaksınız.

Günün ilk vakitlerinde düşüncelerin dağınık ve aşırı heyecanlı olabilir fakat akşam olduğunda hepsi yerli yerine oturacak gibi duruyor. Duyguların daha sabit olacak ve bitirmen gereken görevler konusunda daha disiplinli hareket edebileceksin. Organize ol ve programını oturt. Neler yapabileceğin konusunda pratik bir tutum benimse. Çiğneyebileceğin fazlasını ağzına atma.Eğer kendine öfkeleniyor ya da kendini aşağılıyorsan, kendine acıma hastalığına yakalanmış olma ihtimalini göz önününde bulundurabilirsin. Bu demek değil ki işler yolunda gitmediğinde hiçbir şey hissetmemelisin. Ama negatif girdilere çok fazla takıldığın yerde depresyon senin için gerçek bir hale gelebilir ve sana pozitif hiçbir şey sunmaz. Duygularını tanı ve ona göre hareket et. Yarın ihtimallerin değişeceği yeni bir gün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktaki arkadaşlar sizi arayabilir ve ziyaret için yakınınızda olduklarını söyleyebilirler. Bunu duymaktan memnun olacaksınız ve evinizi yukarıdan aşağıya şöyle bir süzüp evinizi elden geçirmeye karar verebilirsiniz. Aile üyeleri de katılabilir - protesto etseler de! Yine de, herkes bu ziyaret için sabırsızlanıyor olmalı. Tartışma çıktığında ne yapacağını biliyorsun çünkü, çok sayıda tartışma çıkmasını bekliyorsun. İyi eğlenceler!

28 Aralık 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 00:02-08:20 arasında Ay, hareketini boşlukta sürdürüyor. 08:20'den itibaren ise Ay, Kova burcuna geçiyor. Maddi koşullarınızın öne çıkacağı bir gündesiniz. Beklediğinizden fazla gelirinizden artış olabilir.

28 Aralık 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer önemli konuşmalarını ertelemez ve bugünü değerlendirmek istersen senin için harika bir sonuç olacaktır. Özellikle; ev, yuva, aile kavramı üzerine ikili ilişkilerinde ortak yolu bulmaya çalışacaksın. Sorun çözmek isteyeceksin. Gerginliklerden uzaklaşmak ve huzura kucak açmak istiyorsun. Ev arıyorsan emlak ve gayrimenkul gibi konularda olumlu etkiler var. Maddi konuda bugün ekstra cömertsin, elin bol. Sevdiğin bir yakının seninlekurmak için sana başvurabilir. İş değiştirmek isteyen bir Oğlak burcuysan, şu anda çalıştığın işten daha az sorumluluk isteyen birarayışı içine girebilirsin. İlişkilerinde daha az baskıcı bir ruh halindesin.

28 Aralık 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır başlamak istediğiniz bir konu ile ilgili gerekli altyapıyı sağlayabilir ve bu konuda çalışmalara başlayabilirsiniz.Hisleriniz bugün oldukça yüksek olabilir. Bazı şeyleri illa konuşmak ya da anlatmak için bugün gereksiz çaba harcamayın.

28 Aralık 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz daha mantıklı davranmalısınız. Parasal konularda kendinizi daha fazla endişeli hissedebilirsiniz.

28 Aralık 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara dengeli yaklaşma unsuruna sahip olabilmeniz çok önemli. Kusursuz bir sakinlik size iyi gelse de sonrasında çok büyük tepkiler verebiliyorsunuz.

28 Aralık 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi ve parasal konular açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Harcama ve alışverişler gündeme gelebilir. Bütçenizi ve maddi durumunuzu gözettiğinizden emin olmalısınız, zira fazlaca hoşunuza giden eşya veya giysiler karşısında duygusal davranabilirsiniz.

28 Aralık 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gerekenler altında ezildiğinizi hissediyorsanız bugün nefes almalısınız. Bunu yapmaya gönüllü olmasanız bile bir arkadaşınızın sizi kolunuzdan tutup dışarıya sürükleyeceğinden emin olabilirsiniz.

28 Aralık 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal gücünüzü başkalarına ilham verip eyleme geçirmek için kullanın. Erkeklerle ilişkiler tercih edilmektedir.

28 Aralık 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yıl öncesinde finansal hesap kitaplarınızın bolca olduğu bir gün olabilir. Kendi keyfiniz, mutluluğunuz için harcamalar yapacaksınız gibi duruyor.

28 Aralık 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aile kavramı sizin için çok kıymetli. Yuvanızda işler yolunda olunca kendinizi çok daha huzurlu hissediyorsunuz. Kendinizi daha fazla topraklanmış ve güvende hissediyorsunuz. Kafanızdaki problemlere önümüzdeki birkaç gün 'dur' deyin ve onları duraklamaya alın. Hepimiz yeni yıla olabildiğince pozitif girmeye çalışmalıyız.

27 Aralık 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün maddi konular ve para kaynaklarınla ilgili detaylar ön planda olurken; yeteneklerini değerlendirecek yeni fırsatlar yakalayabilirsin. Finansal alanda yapılanmaya gidebilir ve yeni yatırım planları oluşturmak isteyebilirsin. Fakat gün içinde ani gelişebilecek bir durum yüzünden harcama yapmak zorunda kalabilirsin.

28 Aralık 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 30' 39" R
Ay
Yay
02° 28' 53"
Merkür
Koç
16° 00' 11"
Venüs
Koç
26° 02' 12"
Mars
Balık
26° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 14"
Satürn
Balık
16° 12' 43"
Uranüs
Boğa
22° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 47' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 47"
Lilith
Başak
22° 53' 27"
True Node
Koç
15° 32' 49"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>