Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
sorumluluklar? Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sizi yeniden canlanmış ve enerjik hissettirebilir. Kendinizle ne yapacağını bilemeyebilirsiniz ama bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Bugünün enerjisi, iç gözlem ve ilham gücünüzü arttırıyor. Hayatınızdaki bir şey hakkında kişisel bir öngörünüz olabilir ve bu sizi neşelendirebilir. Sizin için ortaya çıkan bu bilgeliği, not ederek ya da sevdiğiniz birine söyleyerek yakalamaya çalışın.

Bugün, yapamayacağınız bir şey yok gibi görünüyor. Ve son zamanlarda, herkesin bunun doğru olup olmadığını test etmeye çalıştığı anlaşılıyor! Çok fazla şey yaptığınız için her zamankinden daha meşgulsünüz. Her zorluğa,arkadaşlarınızın her can sıkıntısına eliniz uzanıyor gibi görünüyorsunuz. Hey, onlara süperstar olmaları için yardım edemeyeceğini söyleyin! Belki gülecekler ama, bu mümkün değil!

Bugün aşırı hassas olabilirsiniz. Uzun dönemli projelerin fark edilmeyebileceğinden şüphelendikçe asabi ve öfkeli olacaksınız. Şu an durumu değerlendirmenin tam zamanı. 6 ay önce üstlendiğiniz bir projeyi tamamlayamamanızın bir sebebi olmalı. Size doğru yolu gösterecek kişilerden tavsiye alın...

Beyninin derin uykuda olduğu günlerden birindesin. Ama kaygılanmana gerek yok. Akışa uyumlu hareket etmeye yatkın doğan, günün yavaşlığına da uyum sağlamakta zorlanmayacak. Çevrendekiler paniklemiş görünüyorsa da, onlara bunun geçici olduğunu ve yarına her şeyin düzeleceğini söyle. Bugünü dinlenmeye ayırmak en iyisi olacaktır.Uzaktaki arkadaşlar sizi arayabilir ve ziyaret için yakınınızda olduklarını söyleyebilirler. Bunu duymaktan memnun olacaksınız ve evinizi yukarıdan aşağıya şöyle bir süzüp evinizi elden geçirmeye karar verebilirsiniz. Aile üyeleri de katılabilir - protesto etseler de! Yine de, herkes bu ziyaret için sabırsızlanıyor olmalı. Tartışma çıktığında ne yapacağını biliyorsun çünkü, çok sayıda tartışma çıkmasını bekliyorsun. İyi eğlenceler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birtakım tuhaf telefon çağrıları alabilirsiniz, muhtemelen de tanımadığınız insanlardan. Gayri menkul yatırımları, özellikle de konut alımı ile ilgili olanlar, bu aralar başarılı olacak gibi görünüyor ya da bu alanda yeni bir yatırım yapmaya da karar verebilirsiniz. Bugün önsezilerinize kulak verin ve sakın her zaman devrede olan mantığınızın yolunuza çıkmasına izin vermeyin! Zihniniz bu aralar öte alemlerden gelen mesajlara özellikle açık olduğu için bundan en iyi şekilde faydalanmalısınız.

27 Aralık 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bütün gün hareketine sizlerin burcunda devam ediyor. Sizlerin şansının açıldığı bir güne daha devam ediyorsunuz. Tutulmanın güzel enerjisiyle hayatınızdaki her şey olumlu yönde ilerlemeye başlayacaktır. Ay'ın güzel açıları da kariyerde size destek olacaktır.

27 Aralık 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocuklarınla ilgili almış olduğun sorumluluklar ve ev hayatınızdaki yükler seni sosyal hayattan uzaklaştırabilir. Var olan koşullardan sıkıldığını hissedebilirsin. Moralini yüksek tutmalı, günün akışına kendini bırakmalısın. Maddi anlamda sıkışmamak için kendini ödeme planları ve faturaların arasında bulabilir, hesap kitap yaparken sevdiğin insanlara ayıramadığın o güzelim vakitleri aklına çokça getirebilirsin. Doğan gereği farklı konulara ilgi duyman yenilik arayışını bugünlerde tetikliyor. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, hoşlandığın kişi sana farklı konulardan bahsedebilir.

27 Aralık 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş yaralarınızı telafi edebileceğiniz önemli olaylar gündeminizde olabilir. Geleceğe yönelik geri dönüşü zor kararlar alabilir ve kafanızdaki geçmiş kavramına son noktayı koyabilirsiniz.

27 Aralık 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için heves içinde olacağınız zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Özgürce kendi hayatınıza bakacağınız bir gündesiniz. Keyif aldığınız kişilerle görüşüp, kendinize zaman ayıracaksınız. Yeniliklere açıksınız. İmaj değişikliğinde kararlarınızı dikkatli almanızda fayda var.

27 Aralık 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle açılamadığınız karşı cins varsa duygularınızı zekanızla harmanlayarak ilginizi belli edebilirsiniz. Böylelikle risk almadan bir şeyleri açığa kavuşturma fırsatınız olur.

27 Aralık 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortak gelirler, miras, prim,nafaka, burs ve krediler alanınız vurgulanırken, bunları elde etmekte mücadele sergileyecek olsanız bile mücadelenin ardından parasal konuları tamamlayabileceğiniz görünmekte. Geçici kalp çarpıntılar ve depresif ruh hali yaşayabileceğiniz yeniay haftasında, arkadaş çevrenizle ilgili güç mücadeleleri ve problem yaşayabilirsiniz. Yeniay anında etkin olan Satürn?ün Venüs ve Merkür ile uyumlu görünümü aşk ve ilişkiler konusunda size muazzam destek olurken, varolan ilişkilerinizde mutluluğunuzu arttırmanıza, aile olmayı düşünmenize ve birlikte geçireceğiniz zamanın çok daha kaliteli ve keyifli olmasına destek olurken, bu süreçte iyiteklifleri alabilir, çalışma hayatınızda başarılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Bekar olanlar için aşk ve uzun süreli bir ilişki getirecek olan yeni ay,hayatınızda da sizi muazzam destekliyor olacak.

27 Aralık 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün partneriniz adeta etrafınızda pervane oluyor. Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapan sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi ona göstermelisiniz!

27 Aralık 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda dün meydana gelen Güneş Tutulması'nın ardından Ay hala burcunuzda seyahat etmekte. Oğlak burcunda seyahat eden Güneş'in Jüpiter ile kavuşum yapacağı bugünü kişisel hedefler koymak için değerlendirebilirsiniz. Hayata geniş bir pencereden baktığınız bugünü kişisel gelişiminize ayırabilirsiniz. Ay'ın Satürn ve Plüton'la kavuşum yapacak oluşu kendinizi duygusal olarak baskı altında hissetmenize sebep olabilir.

27 Aralık 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

27 Aralık 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aile kavramı sizin için çok kıymetli. Yuvanızda işler yolunda olunca kendinizi çok daha huzurlu hissediyorsunuz. Kendinizi daha fazla topraklanmış ve güvende hissediyorsunuz. Kafanızdaki problemlere önümüzdeki birkaç gün 'dur' deyin ve onları duraklamaya alın. Hepimiz yeni yıla olabildiğince pozitif girmeye çalışmalıyız.

27 Aralık 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; hayatınla ilgili bazı endişelerin, enerjini düşürebilir fakat burcunda ilerleyen Ay; kendine güvenmen konusunda seni destekliyor olacak. Yeteneklerin ve kazançlarınla ilgili yenilenmeye ihtiyacın olduğundan akşam saatlerinde farkındalığının arttığını hissedebilir, yeni girişimler için desteklenebilirsin.

27 Aralık 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 09' 53"
Ay
Akrep
12° 00' 26"
Merkür
Koç
25° 57' 06"
Venüs
Balık
20° 21' 37"
Mars
Balık
04° 11' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 34' 54"
Satürn
Balık
13° 11' 10"
Uranüs
Boğa
20° 36' 54"
Neptün
Balık
27° 46' 16"
Plüton
Kova
01° 48' 35"
Chiron
Koç
18° 44' 04"
Lilith
Başak
19° 41' 05"
True Node
Koç
15° 35' 20"
Son Güncelleme : 28/03/2024 11:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>