Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
fikirlerin değişiyor! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Konu aşka geldiğinde ve duygusal ihtiyaçlar söz konusu olduğunda, acil meseleleri detaylı bir şekilde inceleyin. Geçerli bir noktaya ulaşmak için ihtiyacınız olan tüm verilere sahipsiniz. Eğer gerçekler sizi destekliyorsa, sizinle aynı yolda olan insanlar var, o halde ateş serbest. Duygularınız güçlü, yoğun ve hiçbir koşulda göz ardı edilmemelidir. Her şeyden önce sezgilerinize güvenin.

Bugün çok fazla ekstra enerjiniz olabilir. Biraz gergin veya sinir krizinin eşiğinde olabilirsiniz. Bu hissi spor salonuna giderek ya da uzun bir yürüyüş yaparak atmak isteyebilirsiniz. Bunun gibi bazı odaklanma faaliyetlerinden yararlanabilirsiniz. Ya da sadece iyi arkadaşlarla ya da yakın arkadaşlarla rahatlamak isteyebilirsiniz. Ev işinlerini ya da angarya işleri başka bir güne saklayın ve şimdilik kendinizle ilgilenin.

İçinizdeki coşku yeni bir özgüven duygusuyla artıyor. Grup aktiviteleri ve diğer sosyal etkinlikler size değerlikontakları getirecek insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Hedeflediğiniz amaçların sonunda somutlaştığını görebilirsiniz ve bu da size inananların çabasıyla olacak. Şanslı bir gününüzdesiniz, aynı zamanda da eğlenceli. Tadını çıkarın!

Bugün duyduğun her şeye inanmazsan iyi edersin. İlginç dedikodular kulağına gelebilir ve insanlar sürekli söylentilerden bahsedebilir. Yanlış bilgilerin seni kaygılandırmasına veya yargılarını gölgelemelerine izin vermemelisin. Kısa süre sonra, eğer sabredebilirsen, gerçekte olan biteni öğreneceksin. Korku ve paniğe ise hiç gerek yok!Bugün yeni keşfettiğiniz yeni bir grup insanla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Genelde sahnenin merkezinde olmaktan hoşlandığınız için, kendinizi en iyi ışıkta sunmak isteyebilirsiniz. Ancak işi gösterişle karıştırmamaya dikkat edin. Özellikle yeni bir kalabalığın içinde arka planda kalmak iyi bir seçim olabilir. Neden liderlik yeteneklerinizi yakında onların keşfetmesine güvenmiyorsunuz? Daha sonra mutlulukla tüm grubun yararı için onları iyi bir şekilde kullanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keninizi uyarılmış varsayabilirsiniz çünkü bugün hareketlerinize çok dikkat etmeli ve genel olarak çok dikkatli olmalısınız. Yapacağınız konuşmalarda çok aceleci davranmayın, riskli yatırımlar yapmaktan kaçının ya da tehlikeli sayılabilecek girişimlerden kaçının. Burcunuzda bugün hayatınızın belirli alanlarına çok büyük zararlar verebilecek dengesizlikler söz konusu. Bu sebeple bugün önemli olmayan şeylerle ilgilenin. Bırakın ciddi meseleler sonraya kalsın. Arkanıza yaslanın ve rahatlayın!

25 Aralık 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, Yay burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Saatler 14:18 olduğunda ise Ay, boşluğa giriyor. Yarına kadar ruhsal olarak sıkıntılı bir süreçten geçebilirsiniz. Sağlığınızda da problemler baş göstermeye başlayabilir. Nedenini anlamadığınız medikal sorunlar ortaya çıkabilir.

25 Aralık 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 13:16'dan yarın 23:45'e kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Finansal olarak seni rahatlatacak terfi ya da zam haberiarkadaşların arasında farklı anlaşmazlıklara neden olabilir. Arkandan konuşulanlara sen kafanı takma! Çünkü uzun zamandır bunun için çalıştığını bilen insanlarda var. Ortamındaki insanların sana olan değer yargılarında değişme sezdiğin an da sen de onlara karşı olan düşüncelerini değiştireceksin. Eğer artık ?bekârlık sultanlık? kısmından çıkan bir Oğlak isen evlilikle ilgili fikirlerinin bugün değiştiğine tanık olacaksın. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, bugün birisi ile tanışabilir, önyargılarını yıkabilirsin.

25 Aralık 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişi tamamen kabullenip yeni projelere yelken açma zamanı geldi. Hiçbir şey eskisi gibi olmayabilir. Yeni hayatınıza dair kararlar almaktan ve adım atmaktan korkmayın. Hedeflerinizi net bir şekilde belirleyin.Content Video - Oğlakların sorunlarını çözeceği bir hafta!

25 Aralık 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda gizli kalan konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Gizli düşmanlar söz konusu olabilir. Duygusal yönden yıpranabileceğiniz olaylar yaşanabilir. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmakta fayda var. Kriz yaratan koşullardan uzak durmaya çalışın.

25 Aralık 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi gölge içerisinde bırakmak zaman içerisinde samimiyetsizlik hissi yaratabilir bu yüzden en yakınlarınıza veya seçtiğiniz kişilere karşı daha sevecen olabilirsiniz.

25 Aralık 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler vehayatınızda sahip olduğunuz değerleri geliştirip, daha çok çaba sarf ederek, varolan yaşam koşullarınızı daha iyi bir hale getirme arzusu içinde olacaksınız. Yeteneklerinize yönelmek, kariyerinizle ilgili çalışmalara ağırlık vermek ve özel hayatınızda istediğiniz kişilerle iletişim kurabilmek için ideal bir gün. Önemli görüşmelerinizi akşam saatlerine dek yapmanız fayda sağlayacaktır

25 Aralık 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının belirlediği kalıplara uyum sağlamak için kendinizi zorlamayı bırakın. Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin ve kendi değerlerinizi kendiniz belirlediğinizi unutmayın.

25 Aralık 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rüyalar ve bilinçaltı alanınızda meydana gelen Ay-Merkür kavuşumu bugün iç dünyanızı daha yakından tanıyabileceğinizi gösteriyor. Yoga, meditasyon, ibadet gibi aktivitelerle zihninizi ve duygularınızı rahatlatma ihtiyacı duyabilirsiniz.Yarın burcunuzda meydana gelecek olan Güneş Tutulması sizin için önemli bir dönemin başlangıcı olacak. Bugünü sakin ve içe dönük bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

25 Aralık 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Aralık 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle evli Oğlak burçlarının aile içi problemleri söz konusu olabilir. Evinizdeki gerginlikler bilinçaltı yoğunluğuna, uyku sorunlarına sebep olabilir. Veya tam tersi şekilde hali hazırda kafanızda kurduklarınız evi içi gerginliklere sebep olabilir. Hayalini kurduğunuz konularda adım atmak dikkatinizi değiştirecektir.

25 Aralık 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; ruhsal olarak kendini daha olumlu hissedebilir ve bırakma zamanı gelmiş konulara çözümler bulabilirsin. Bağımlılık geliştirdiğin duygusal ya da kişisel konularda iradeni kolaylıkla kullanabileceğin gibi bu alanda görebileceğin destekler hoşuna gidebilir. Hayatındaki değişimleri kabul etmeye başlıyorsun.

25 Aralık 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 17' 42" R
Ay
Başak
03° 12' 22"
Merkür
Koç
17° 48' 19"
Venüs
Koç
16° 54' 33"
Mars
Balık
20° 53' 22"
Jüpiter
Boğa
21° 19' 03"
Satürn
Balık
15° 30' 07"
Uranüs
Boğa
21° 42' 26"
Neptün
Balık
28° 32' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
20° 00' 02"
Lilith
Başak
22° 04' 11"
True Node
Koç
15° 35' 55"
Son Güncelleme : 18/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>