Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
rahatlıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 20%

Uzun zamandır beklenen bir olay (bir düğün veya doğum olabilir) gözyaşlarına boğulmanıza neden olabilir ve doğal olarak duygularını göstermekten hoşlanmayan bir kişi olduğunuz için bu duygusallık geçene kadar yalnız kalman isteyebilirsiniz. Bu sizin için de çok mutlu bir gün olacak ve aşırı memnuniyet duyacaksınız. Bu gerçek! Rahatlayın ve tadını çıkarın!

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Şans eseri, hem romantik hem de platonik ilişkiler dahil olmak üzere çeşitli ilişkileri düşünüyor olacaksınız. Utangaç bir tarafınız var ve bazen hayatınızda birçok insanın olması sizi rahatsız hissettirebiliyor. Muhtemelen daha çok işine yoğunlaşan ve biraz yalnız kalmaya meyilli birisiniz. Bugün arkadaşlık üzerine düşünebilir ve daha çok arkadaş edinmek isteyebilirsiniz.

Bugün kesinlikle yeni insanlar ve yeni yerlerle dolu heyecanlı bir gün olacak. Tabii ki çok bu çok eğlenceli fakat kendinizi bu duruma tamamen kaptırmayın. Sizin hakkınızdaki düşüncelerin farkında olun özellikle de daha önce hiç görmediğiniz bir yere gidecekseniz. İş ortamınızda bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı değerlendirmeden önce biraz gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Günün enerjisiyle uyumlu şekilde akıp gitmek için bazı düzenlemeler yapman gerekebilir. Elindeki tüm durumlara karşı, dıştan yönlendirilen bir çözüm gerekiyor olabilir. Yeni projelere başlamaya yatkın olabilirsin; özellikle de yaratıcılıkve romantizm temalılara. Asıl mesele ise bu projeleri başladıktan sonra sürdürebilmek. Bu senin özelliklerinden biri; o yüzden çok kaygılanma.Bugün dilinize hakim olmaya çalışmalısınız; zira her ne kadar bütün cevapları bildiğinizi düşünseniz de, büyük olasılıkla, bulmacanın bazı parçalarını hesaba katmıyorsunuz. Günün üzerinde kendini gösterecek şiddetli bir saldırganlık duygusu, herkesi özellikle de sizi çok fazla etkisi altından bırakabilir. Bugün bir konuşmacı olmaktan ziyade dinleyici olmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, ayrıntıların önemli olduğu günlerden biri. Bir plan veya rapor hazırlıyorsanız, kullandığınız rakamlara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Doğru verileri girdiğinizden emin olmak için yazınızı iki kez kontrol etmelisiniz. Gereğinden fazla yüksek dolar miktarı veya yanlış fiyatlandırma gibi basit bir şeyi gözden kaçırmak kolay olabilir.

19 Aralık 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 11:06-13:04 aralığında Ay, seyrini boşlukta sürdürüyor. Saat 13:04'te ise Terazi burcuna giriş yapıyor. Kariyer hayatınızda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Güzel etkiler devam etse dehayatınızda stresli durumlar yaşayabilirsiniz. Bazen verdiğiniz tepkiler etrafınızdakileri kırabilir.

19 Aralık 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gizli kalmasını istediğin olaylar gün yüzüne çıkabilir, bu durum her ne kadar canınızı sıksa da gün sonunda aslında yaşanan olayların ortaya çıkması üzerindeki baskının azaldığını hissetmene neden olabilir. Olaylara iyi tarafından bakmaya çalış! İş ortamındaki yoğun sorumluluklarından arınmış ve kendini daha huzurlu hissedebilirsin. Maddi olarak beklentilerin varsa bugün senin için çok olumlu geçecek. Borç verdiğin kişiler sana bugün dönüş yapabilir. İlişkisini yeni bitirmiş bir Oğlak burcuysan, bu kararının senin için çok iyi olduğunu bugün çok daha iyi olduğunu anlayabilirsin.

19 Aralık 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konularda uzun zamandır uğraştığınız konular sonuçlanabilir. Bu konuda bütçe planlaması yaparak kendinizi maddi anlamda oldukça rahatlatabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılarınızdan bugün sonuç alabilirsiniz.Content Video - Oğlakların sorunlarını çözeceği bir hafta!

19 Aralık 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızdaki bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz bugün önem kazanabilir. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemelisiniz. Toplum önünde olmak isteyeceğiniz, sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde akşam için ziyaret programları yapabilirsiniz.

19 Aralık 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konular üzerinden gerçekleşecek yeni gelişmeler sizleri oldukça mutlu edecek. Bu durum huzurunuzu arttırabilir ancak durduğunuz arkadaşlıklara dikkat.

19 Aralık 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gerçekçi, objektif tarafınızı bir süreliğine rafa kaldırdığınız kendinizi hayallerinizin sularına bırakmak istediğiniz bir gün olabilir. Seyahatler, geziler, uzak yollar ve haberler bu akışı hızlandırırken serbest ve özgür kalmaya ihtiyacınız var.

19 Aralık 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün beyniniz aynı bir makine gibi çalışıyor. Yeteneklerinizi o kadar güzel bir şekilde pratiğe döküyorsunuz ki herkesin takdirini kazanıyorsunuz. Kendinize güvenmekten ve göğsünüzü gererek yürümekten asla çekinmeyin.

19 Aralık 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerindeki Ay ve Venüs etkileşimi ile birlikte yeni kültürler ve farklı insanlar tanımak isteyebilirsiniz. Entelektüel kapasitenizi arttıracak konularla alakalı araştırmalar yapabilir, yurt dışı seyahati planlayabilirsiniz.Öğlen saatleri itibariyle Ay, Terazi burcuna geçiş yapacak ve Jüpiter ile sert etkileşim içinde olacak. Kariyerinizin gündemde olacağı öğlen saatlerinde,hayatında kendinizi göstermek için abartılı tavırlar takınmamaya çalışmalısınız.

19 Aralık 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

19 Aralık 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burcu duygusal olarak dengesiz bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi ortaya koymak konusunda tedirginlikleriniz olabilir. Her şeye rağmen yaratıcı bir gün olacaktır. Maddi anlamdaki belirsizlikleriniz bir süre daha devam edecek olsa da bugün bu anlamda da şanslı bir gün olacaktır.

19 Aralık 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; günün ilk saatlerinde içsel dengeni korumakta zorlansan da akabinde sosyal hayatında oldukça hareketli olabilir ve kalabalıklar içinde olmayı tercih edebilirsin. Göz önünde olacağın ve diplomasi yeteneğini kullanabileceğin bir girişim içerisindeyken, özgüvenle mücadele etmekten kaçınmayacağın durumlar meydana gelebilir.

19 Aralık 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 23' 37" R
Ay
Başak
16° 29' 15"
Merkür
Koç
17° 15' 13"
Venüs
Koç
18° 17' 49"
Mars
Balık
21° 45' 40"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 29"
Satürn
Balık
15° 36' 47"
Uranüs
Boğa
21° 46' 08"
Neptün
Balık
28° 34' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 59"
Lilith
Başak
22° 11' 41"
True Node
Koç
15° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>