Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Konuşmaların Bugün Daha Kritik Olacak Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Her şeye rağmen bugün olumlu bir gününde. Bütün günü bir arada geçirebilirsiniz. Size neredeyse göz açtırmak istemiyor. Açıkça kıskandığını söylemiyor ama yaptıklarının asıl nedeni kıskançlık.

Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince stres yaşıyorsunuz. Plansız, programsız çalışmanıza rağmen işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor.

Sağlamcı bakışınız, dönemsel problemlere çözüm olamıyor. Önümüzdeki günler biraz zor geçebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz

Bazı kişilerin duyumlarını, abartılarını hesaba katarak dinlemenizde yarar var. Bugünlerdekonularında alacağınız büyük öneriler sizi boş yere heyecanlandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde bir kutlamaya davet edilebilirsiniz. Kutlamanın nedeni o kadar önemli bir şey değil, ama bu davetin tadını en iyi siz çıkaracaksınız. Birkaç sürpriz birden sizi bekliyor. Bir hayli hareketli bir gün geçireceksiniz gibi gözüküyor. Sabah saatlerinde kalabalık bir grupla buluşabilirsiniz. Nedenini bilmediğiniz mutluluğunuz gün boyu sürebilir.

15 Aralık 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün başında saat 06:55'te Aslan burcuna geçiyor. Sizlerin finansal anlamda güçlü olacağı bir gün başlıyor. Borçlarınız ve geliriniz arasında denge kurmak için detaylı analizler yapabilirsiniz. Jüpiter ve Uranüs güzel açısıyla birkaç gün hayatınızda büyük değişimler yaşayacağınız sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Yüzünüz uzun zamandır bu kadar gülmemiş olacaktır.

15 Aralık 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için hareketli bir gün olabilir. Dikkat etmen gereken konu ise konuşma tarzın. Ani çıkışlar yapman yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Özellikle arkadaş ortamında duyduklarına karşı sert yorumlarda bulunman, ters tepebilir. Kimsenin kırılıp sana karşı olumsuz tavır almaması için sözlerini cerrah gibi seçmelisin. Kariyer hedefin varsa, bugün bir terfi söz konusu olabilir. Üslerinle olanmevzularında lafa çok girmemek senin için daha iyi olacak. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, yeni tanışacağın kişi seni çok etkileyecek. Evliysen, maddi konularla ilgili eşinle ortak bir karara varmak isteyeceksin.

15 Aralık 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkilerinizle ilgili bazı konular sizlerin hayatında duygusal bir baskı yaratmış olabilir. Aşka bakış açınız değişiyor olabilir. Bu yüzden ilişkilerde sizden beklenmeyen yön değişimleri olabilir.

15 Aralık 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde sizi duygusal açıdan huzursuz eden bazı konular olabilir. Başkaları ile daha çok şey paylaşabilirsiniz.

15 Aralık 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her mutlu hissiyatınızı başkaları ile paylaşmamaya çalışmalısınız. Dostlarınızı da seçme fırsatı yakalayabilir kimin doğru kimin yanlış olduğunu görebilirsiniz.

15 Aralık 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün atmosferi, bugün evinizde bazı ufak tadilatlar ve bazı büyük dekorasyonlar yapmak için size ilham veriyor. Yoğun bir estetik anlayışınız var ve bu anlayış gezegenlerin dizilimi sayesinde artacak. Renkler ve parlaklık gözünüze çekici gelecek ve duyularınızı memnun edecek. Yine de, doğru öğeleri seçmek için gerekli yeteneğe sahipsiniz ve yapacağınız düzenlemelerin zarif, hatta zevkli görünmesini sağlayabilirsiniz. Kesinlikle bir beceriniz var!

15 Aralık 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanların üstünde güçlü bir etkiniz var. Fikrilerinizle insanları etkilemekte hiç zorlanmıyorsunuz. Karşılaşacağınız dinamik ve üretken bir insan ise sizi daha önce hiç keşfetmediğiniz yolculuklara çıkaracağa benziyor.

15 Aralık 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü Aslan burcunda seyahat eden Ay ortak paylaşımlarınızda artış meydana getirir. Spiritüel konuların yaşamınıza yansımalarından bugün maksimum düzeyde faydalanın. Ortak paylaşım alanınızda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Müşteri portföyünüzde artış meydana gelir.

15 Aralık 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

15 Aralık 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortak paylaşımlar, yatırım ve harcamalar açısından hareketli bir gün olabilir. Bu yönde konular ağır olsa da kendinizi ruhen iyi hissedeceğiniz, iyimser bir bakış içinde olabileceğiniz bir gün sizi bekliyor.

15 Aralık 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin duygusal iniş çıkışları sizi şaşırtabilir. İşler sizin kurallarınıza göre ilerlemediği için rahatsız olabilirsiniz. İlişkiyi biraz akışına bırakmakta fayda var.

15 Aralık 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 17' 51"
Ay
Akrep
26° 05' 49"
Merkür
Koç
26° 30' 42"
Venüs
Balık
21° 46' 37"
Mars
Balık
05° 04' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 25"
Satürn
Balık
13° 19' 02"
Uranüs
Boğa
20° 40' 05"
Neptün
Balık
27° 48' 50"
Plüton
Kova
01° 49' 41"
Chiron
Koç
18° 48' 05"
Lilith
Başak
19° 48' 42"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>