Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Detaylarla Kendini Meşgul Etmemelisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Kendi sert tepkilerinizle, yumuşak yüreğinizin çelişkisinden dersler çıkartabilmeli, partnerinizin karakteristik özelliklerine o kadar olumsuz bakmamalısınız. Onun duyguları fazla ciddiye almıyor gibi yaşaması sizi tepkimeci yapabiliyor.

Yakında alacağınız çok yeni ve ilginç öneriler olacak. Ama siz buna, öneri sahibine duyduğunuz güven ölçüsünde tepki vereceksiniz. Çok uzun bir telefon görüşmeniz, sizi bugün fazlaca gerebilir.

Geçmişte para konularında özensiz davranıp eziklik yaşamanıza neden olan arkadaşınızın bugünkü para darlığına, doğru bir gözle bakmanız gerekiyor. Bu duruma duyacağınız kısa bir haz, gelecekte uzun bir pişmanlığa dönüşebilir.

İnsanların kendi meselelerine gevşekliğine büyük kızgınlık duyuyorsunuz. Gelişmiş sorumluluk duygunuz buna neden oluyor. Ama tepkiniz gösterdiğiniz ölçüde belirgin de olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı düşüncelerinizi kafanızda somutlaştırabilirsiniz. Sezgilerinize duyduğunuz haklı güven, onlarla yetinmenizi gerektirmiyor. Elinizde tüm veriler tamam olmadan yargılara varabiliyorsunuz. Hayatta bazı sorumluluklardan kaçmayıp onların üstüne gitme eğiliminizi iyice pekiştireceksiniz. Bir yakınınızın yaşayacağı üzücü olay, buna neden olacak.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Bugün gündeminiz çalışma hayatınız olabilir. Altınızda çalışan ekiple yoğun ve uzun süreli mesai saatleri geçirebilirsiniz. Bu psikolojik olarak da sizi yoracaktır. Ay ve Neptün arasındaki gergin kontağın etkisiyle geceyle beraber yakınlarınıza, kardeşlerinize karşı gönül koyabileceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazen detaylarda boğulmak hedeflerinden uzaklaşmana neden olabiliyor. Bunun sen de farkındasın. O yüzden de kendine yeni bir çalışma planı hazırlayacaksın. Küçük şeylere kafayı takarak önündeki hedeflere odaklanamıyor olabilirsin. Yapmak istediklerini basitten zor olana doğru sıralayacaksın. Planlı olduğun takdirde yapamayacağın şey olmadığını en iyi sen biliyorsun. Hislerine güveniyor oluşun bir adım öne geçmeni sağlayacak. İlişkilerde denge arayışın devam ediyor. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinin ani öfke patlamalarına karşı gardını alabilirsin. Evliliğini yeni sonlandırmış bir Oğlak burcuysan da kendi işin için çalışmalar yürütüyor olabilirsin.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ilişkinizde partnerinizin yeni bir bakış içerisinde olması ilişkinizin seyrini değiştirebilir. Partnerinizin olayları farklı açılardan görebilmesi için onu düşünmeye sevk eden olumlu konuşmalar içinde olmalısınız.Content Video - Oğlakların sorunlarını çözeceği bir hafta!

11 Aralık 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla plan program içinde olmak sizi rahatlatacaktır. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen saatlerde öngörülü olmakta zorlanabilirsiniz. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birden ilişki adımı çok hızlı bir sonuç doğurabilir bu yüzden o yüzden yavaş gitmek ve birbirinizi tanımaya çalışmak ilişkinin sürdürülebilirliğini arttıracaktır.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk ilişkileri, flörtler ve varsa çocuklarınıza odaklanmak çok daha hoşunuza gidecek.

11 Aralık 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal olarak huzura ulaştığınızı düşündüğünüz günlerdesiniz. Bu huzurunuzu dışarıya da yansıtmaya çalışın ve bulunduğunuz ortamların enerjisini yükseltin.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn'ün burcunuzdaki kavuşumu ikili ilişkilerinizde yepyeni bir dönem başlatabilir. Eskiden beri aksayan konulara artık çözüm bulursunuz.Eskiye dayanan bir ilişki yeniden gündeminizde olabilir. Ortaklıklarınızın akışında aksayan yönleri değiştirme zamanı. Gerçeklerle karşılaşmak size iyi gelecektir. Yeni sorumluluklar sizi mutlu eder.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte manevi, ruhsal, mistik ve spiritüel konulara merakınız artabilir. Bu konularla ilgili kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Zihninizi dinlendirmek isteyebilir, sessizliği, sakinliği tercih edebilirsiniz.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; çalışma ortamında kendini ifade etmekte zorlanabilir,arkadaşların tarafından yanlış anlaşılabilir, bilgi akışındaki belirsizlik kafanın karışmasına yol açabilir.  Sağlığına önem vermeli gerek zihinsel gerek bedensel olarak zorlanmamalısın. Gündelik planlarını uygulamakta güçlük çekebilirsin.

11 Aralık 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 57' 58" R
Ay
Boğa
17° 00' 41" R
Merkür
Koç
21° 51' 24"
Venüs
Boğa
10° 34' 50"
Mars
Koç
05° 42' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 46' 49"
Satürn
Balık
17° 13' 38"
Uranüs
Boğa
22° 47' 42"
Neptün
Balık
29° 07' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 21"
Lilith
Başak
24° 12' 01"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 08/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>