Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Maddi sorunlar iyileşiyor! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 60%

Sezgileriniz günü kurtarabilir. İçgüdülerinize dikkat edin ve o manevi mesajlara kulka verin. Bazı önemli ve gizli sinyalleri alabildiğinizi görebilirsiniz. İş yerinizde bir şeyler olacağını sezebilir ya da sevdiğiniz birinin yaşadığı duygulara karşı hassas olabilirsiniz. Sinir sisteminiz, bugün etrafınızdaki enerjiyi toplayarak sanki bir radar gibi olacak.

Bugün dikkatli olun ve odaklanmaya çalışın. Küçük ayrıntılara dikkat etmelisiniz. Kişisel bir proje üzerinde çalışıyorsanız veya çek defterinizi düzenliyorsanız, doğru bilgileri kullandığınızdan emin olun ve hesabınızı iki kez kontrol edin. Daha büyük sorunlar yaratabilecek bazı küçük hatalar keşfedebilirsiniz. Acele etmeyin. Yaptığınız her şeyde doğruluk sağlarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün muhteşem görünüyorsunuz ve insanlar da bunun farkında! Sokakta yürüdüğünüz zaman, size bir bakan bir kez daha bakarsa şaşırmayın. Bunu doğal karşılayın ve bu durumdan kurtulmaya çalışmayın! Hayatınızdaki önemli bir kişiyle yakın temasta bulunmak için bir plan yapmanın tam zamanı olabilir. Yeni kıyafetler alın ve güzellik salonuna gidip biraz bakım yaptırın.

Kendine her zaman vakit ayıramıyorsun, ama bugün buna ihtiyacın olacak. Eğer çocukların varsa dışarıdan yardım al. Bebek bakıcısı çağır ve öğleden sonrasında bakıcı onlarla ilgilensin. Kendin olup rahatlamak için zamana ihtiyacın var. Uzun bir yürüyüşe çık ve tazeleyici bir mineral banyosu yap. Tükenmiş olan pillerini şarj et.Şu an sezgileriniz çok güçlü olabilir. Rastgele psişik deneyimler yaşamaya yatkınsınız ve bunlar bugün oldukça yoğun yaşayacağınız şeyler olabilir. Bugün tüm sezilerinize kulak verin. Henüz tanıştığınız biri hakkında bir ilk izlenim edinebilirsiniz. Çeşitli alt metinlere erişebilirsiniz. Düşüncelerinizi daha sonra başvurmak üzere günlüğünüze yazmak isteyebilirsiniz. İzlenimlerinizin doğru olduğunu görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçeklerden kaçma isteği yaşaman mümkün. Senden fikrini beyan etmeni talep eden bir durumla yüzleşme konusunda çok da istekli değilsin. Bunun sebebi bu yeni sorumluluğu üstlenecek beceriye sahip olmadığını görmekten çekinmen olabilir mi? Yine de bu sorumluluk, başarı hayallerini gerçekleştirebilmen için kaçırılmaz bir fırsat. Kaçırmak için bir bahanen olamaz!

6 Aralık 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Koç burcunda hareket ediyor. İş hayatınızın stresi bir yana dursun bugün huzura ihtiyacım var diyerek her şeyi kenara bırakıp ailenizle akşam vakit geçirebilirsiniz. Geceye ilerlerken geçmişteki gönül ilişkinize dair kırgınlıklar aklınıza gelebilir. Ya da tekrardan bununla ilgili bir haber alabilirsiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailende, kariyerinde, evliliğinde ve ilişkilerinde önemli gelişmelere hazırlıklı olmalısın. İş değişiklikleri taşınma planlarının hızlanmasına neden olabilir. Uzun zamandır unuttuğun bir borcun geri gelmesi mümkün. Gün boyu şansı yanında hissetmen olası olacaktır. Tanışmalar ve görüşmeler; yeni işindeki bölüm şefin, eğitim aldığın kurumdaki başarı bursu haberleri hızlı kararlar almanı sağlarken maddi sorunlarını da iyileştirecektir. Evliliğinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, evliliğini zedelemeye çalışan kişiler olduğunu fark edeceksin. Ummadığın yakınlarının yaptıkları karşısında hayrete düşeceksin. Bu durum köklü kararlar almanı sağlayacak. Hayata yeni bir pencereden bakacak ve sınırlarını çizeceksin.

6 Aralık 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklaşa yaptığınız işler konusunda biraz daha dikkatli olmalı ve yeni tekliflere karşı açık olmalısınız. Sevgi ve saygı çerçevesi içinde iletişimlerinize devam etmelisiniz. Seyahatlerinizde çıkabilecek aksiliklere karşılık biraz daha dikkatli olmalısınız.

6 Aralık 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularda kendi düşüncelerinizi rahatça ifade edeceksiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde detaylara önem verebilirsiniz. Yeni konularda eksikleri tamamlanmanız için eğitim almanız gerekebilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı. Keyif aldığınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinizle plan yapabilirsiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda beklediğiniz ilgiyi görememeniz kafa karışıklığına sebep olsa da partnerinizin size olan sevgisinin yoğun ve geçerli olduğunu bilmelisiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişim ve etkileşimin güçlü olduğu bir gündesiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda hiçbir sorun yaşamayacağınız gibi başkalarını daha kolay ikna edebilir, sözlerinizle, konuşmalarınızla dikkat çekebilirsiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızdaki işe başlamadan önce tüm artıları ve eksileri düşünmenizde fayda var. Bu konunun üzerine çok detaylı düşünmediğiniz takdirde yanlış adımlar atmanız olası.

6 Aralık 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Koç burcunda seyahat eden Ay, evdeki iletişimde gerginliklere neden olabilir. İncir çekirdeğini doldurmayacak konularda parlama yaşarsınız.Sonradan pişman olsanız da kimsenin kalbini kırmak hoşunuza gitmez. Eve çat kapı gelen misafirler sizi neşelendirir. Yeni bilgilerle donanırsınız. Ani dekorasyon değişikliğine karar vermeniz Koç burcunda mümkün.

6 Aralık 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

6 Aralık 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınızda bazı problemler söz konusu olabilir. Alma verme dengesinde sıkıntılar yaşamış, yönettiğiniz ekipte bazı ayrımcılıklar yapmış olabilirsiniz. Tabi ki de farkında olmadan. Yine eğer yönetimsel bir hata yapıyor musunuz diye kontrollü olmanız da fayda var. Özelliklehayatınızda ve günlük rutinlerinizde organizasyonlarınıza dikkat etmelisiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiler hakkında ki düşünceleriniz geçmiş olsun veya şimdiki olsun aniden değişecek. İstikrarlı ilişkiler daha heyecan verici oluyor; problemliler ansızın ayrılmaya sebebiyet verebilir. Birliktelikte kişisel ihtiyaçlarınızı değerlendirin. Mühakemelerden sakının. Siz aniden yaratıcı ola bilirsiniz.

6 Aralık 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 05' 55" R
Ay
Yay
10° 09' 21"
Merkür
Koç
16° 03' 16"
Venüs
Koç
26° 46' 53"
Mars
Balık
27° 05' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 38"
Satürn
Balık
16° 16' 03"
Uranüs
Boğa
22° 09' 09"
Neptün
Balık
28° 48' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 51"
Lilith
Başak
22° 57' 29"
True Node
Koç
15° 30' 50"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>