Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Daha mı Düşüncelisin? Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 80%

Buluşma hissi size iyi geliyor olabilir. Bazı eski okul arkadaşlarınızı arayıp bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Veya eski sevgilinize yazıp hal hatır sorabilirsiniz. Geçmişinizle tekrar bağlantı kuracak ve nereden geldiğinize dair bir duyguyu yeniden yaşayacaksınız. Bu sizin için olumlu ve canlandırıcı olabilir, bu yüzden buna direnmeyin.

Muhtemelen hem kariyerinizde hem de kişisel yaşamınızda yeni hedefler arıyorsunuz. Bugün çok dinamik fikirleri yeni insanlarla paylaşma fırsatını bulacaksınız. Yapabilirseniz, bu insanlarla toplantı ayarlamaya çalışmalısınız. Beyin fırtınası için yeni grubunuz bu olabilir. Bu yeni dostluklar, kişisel tatmininiz açısından çok verimli olabilir.

Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için güzel bir gün. Henüz ödeme yapılmamış bir girişime zaman harcayabilirsiniz. Bu konuda ilerlemeye çalıştığınız favori projeniz bu olabilir. Ya da, kazanç sağlamayı beklediğiniz maddi bir yatırım olabilir. Bugün ümit verici haberler alabilirsiniz. Zamanınız asla boşa gitmedi! Tohumlarınızın filizlenmesi için biraz daha vakit var.

Ciddiyetin bir süreliğine molaya çıksa iyi olmaz mı? Derin hislere ve ağır düşüncelere olan doğuştan eğilimin dolayısıyla, biraz rahatlık ve eğlence senin için sırada. Ruhun bu tarz şeylerden biraz uzaklaşmak istiyor ve bu rahatlığı düzenli olarak hayatına getirmek senin elinde. İşleri biraz salıvermezsen depresyon ve anksiyete gibi sıkıntılar çaktırmadan hayatına sızabilir. Bugün birazcık eğlenmeye vakit ayır.Holistik sağlık ve iyileştirmeyle ilgili meselelere sarabilirsin. Eklemlerinle veya cildinle alakalı küçük bir sorunun olabilir. Alternatif tıp çalışan birine danışabilirsin. Vücudunda kolayca düzeltilecek bir dengesizlik olabilir. Bir masör de daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. Bir otacı da sana sağlığın için kullanabileceğin bitkiler konusunda fikir verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızdan gelen bazı imgeler bilinç düzeyine çıkabilir ve esin kaynağı, teşvik ya da her ikisini birden vaad edebilir fakat siz şu an bunları anlamlandıramayabilirsiniz. Bu sabah çok güzel bir rüyanın orta yerinde uyanıp hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve görülerinizi-onları yazmaktan utansanız bile- not alın. Şimdilik kompozisyon yoksunu ve size oldukça tuhaf görünen bu resimler ileride büyük anlamlar ifade edebilir.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

06:56-23:13 aralığında Ay, seyrine boşlukta devam ediyor. Yapmanız gerekenler için bir türlü nerden başlayacağınızı bilemeyebilirsiniz. Herkesi bir yana bırakıp kendinize odaklanmalısınız. Saat 23:13'te ise Ay, Kova burcuna giriş yapıyor. Ekonomik durumunuzla ilgili harekete geçmek isteyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Jüpiter, bir seneliğine Pazartesi günü sizlerin burcuna geçiyor. Ayrıntılı yazıyı okumak için tıklayabilirsiniz.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konuların gündemine oldukça hâkim olduğu bir gün seni bekliyor. Kazançlarının ön planda olduğu bir süreçteyerinden beklentilerin artabilir. Kariyerinle ilgili yapmak istediğin konuşmaların varsa, ertelemen daha doğru olur. Daha önce yaptığın ödeme planını değiştirmek zorunda kalabilir, bütçeni aşacak sürpriz ödemelerle karşılaşabilirsin. Kişisel görünüşün ile ilgili değişiklik yapmak da maddi anlamda planlarını bozacak. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinin hayata karşı geliştirdiği bazı önyargılar, seni ilişkinin geleceği hakkında şüpheye düşürebilir. Ona karşı şikâyetlerini dile getirirken tepkilerini abartmamalısın. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla, farklı alanlara dair konuşmalar yapabilirsin. Bakış açının farklılaştığını fark etmen içsel olarak da seni rahatlatacak.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir uğraşmakta olduğunuz finansal projenizle ilgili beklentileriniz birtakım engellere takılmış olabilir. Bugün bu tür konuları düşünerek kendinizi kaygılandırmayın. Eski bir ilişkinize ya da dostluğunuza özlem duyabilirsiniz. Fırsatınız varsa kaçırmayın.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken şahsi konulara odaklanmak ve daha önemli kararlar vermek gerekebilir. Ailevi işler de önemli sayılır.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizden destek alabildiğiniz bir gün. Bekar Oğlak'lar arkadaşları vasıtasıyla biriyle tanışabilir.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken özgüvenle hareket edebilir, kendinize özgü yönlerinizi daha güçlü bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Sübjektif olmadan her zamanki doğru ve kararlı tavrınızı sürdürmeye çalışmalısınız. İlişkilerde avantajlı taraftasınız.

30 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sezgilerinize göre hareket etmeyi deneyebilirsiniz. Alacağınız kararları bu şekilde değerlendirirseniz hiç yanılmayacaksınız.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayattaki sorumluluklarınızı yeteri kadar biliyorsunuz. Gereğinden fazlayüklenmeyin. Sonra bu sizin göreviniz haline gelir.İkili ilişkilerden beklediğiniz desteği göremeyince asabi ve sinirli olmak hiçbir şeyi çözümlemez. İletişim kurarak sıkıntılarınızı dile getirmelisiniz. Ekonomik anlamda zorlanmalar ruhunuzu karartmasın. Her tünelin ışıklı bir çıkışı vardır.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ilişkilerinizde beraber olduğunuz kişiye baskı uygulamamalı ve son derece temkinli davranmalısınız.çevrenizde farkında olduğunuz ya da varlıklarından haberdar olmadığınız bazı rakiplerinizin olması muhtemel olabilir.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda güçlendiğiniz, aşk hayatınızda güven geliştirdiğiniz, bağlılığınızın arttığı bir gün. Mutlusunuz. Olan biten ne varsa keyfinizi yerine getiriyor. Kariyer hayatınızın öncelikli olduğu bu süreçte, ilişkinize zaman ayırmak size oldukça iyi gelecek. İlişkiniz yok mu? Olacağını bilin. İki gün sonra Jüpiter burcunuza ilerliyor. Alâeddin'in sihirli lambasından dilek dileme sırası sizde.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; kendine ayırdığın şahsi zamanda, kişisel bakıma önem verebilirsin ve romantik ilişkiler konusunda şanslı olabilirsin. Hali hazırda var olan ama yarım kalmış bir fikri veya projeyi mükemmelleştirmek için uygun bir dönemdeyken, düşüncelerini yakın çevrendeki insanlarla paylaşmak iyi bir fikir olabilir.

30 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 29' 44" R
Ay
Boğa
09° 56' 27" R
Merkür
Koç
21° 26' 18"
Venüs
Boğa
09° 58' 55"
Mars
Koç
05° 20' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 57"
Satürn
Balık
17° 11' 18"
Uranüs
Boğa
22° 46' 01"
Neptün
Balık
29° 07' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 46"
Lilith
Başak
24° 08' 47"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 07/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>