Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sağlık problemleri koşturmalara neden olabilir! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 20%

Bir süredir haber almadığınız bir arkadaşınızla iletişim kurmaya çalışın. Sizle görüşmek için sabırsızlanıyor. Sevginizi beklenmedik bir şekilde göstererek birini şaşırtın. Harekete geçin ve iç haritanıza güvenin. Başkalarının anlamsız sözlerinin sizi yolunuzdan geri çevirmesine izin vermeyin. Zaman kaybetmeyin ve hedeflerinize odaklanın. İnsanlar bu günün sizin için pürüzsüz bir şekilde ilerlemesinde önemli bir role sahip, ama yine de sizi manipüle etmelerine izin vermeyin.

Bugün üzerinde çalıştığınız yeni bir proje adına veri toplamak için harika bir gün. Canla başla çalışarak önemli bir işte önemli ilerlemeler sağlayın. İşinizde konfor bulun. Bununla birlikte, meşgul olduğunuz işin cebinize para koymaktan çok, ruhunuzu besleyen bir şey olduğundan emin olun. Bu sağlıklı bir zihin ve ruhu korumak için çok önemlidir.

Bugün kendi küçük dünyanızda kalmaya çalışın. Ne yazık ki, etrafınızdakiler çok aksi bir ruh halindeler. Onların şikayetleri size negatif enerjiden başka bir şey vermeyecek bu nedenle işinizle ilgilenirken onları kendinizden uzaklaştırın. Etrafınızdaki bu devamlı şikayet etmelerden uzak durma konusunda çok kesin olmanız gerekebilir. Yapabilirsiniz, merak etmeyin.

Her daim hassas bir insan oldun. Fakar bugün sinir sisteminin tıpkı güzelce akort edilmiş bir enstrüman gibi olduğunu göreceksin. Başına gelecekler duygularını tetikleyecek. Başkalarının acısını ve sıkıntısını kendininmiş gibi hissetme ihtimalin yüksek. Bu farklı hisleri çözümlemeye çalışmak biraz şaşırtıcı hissettirecek! Kendine karşı nazik ve iyi ol.Bilinçaltınızdan gelen bazı imgeler bilinç düzeyine çıkabilir ve esin kaynağı, teşvik ya da her ikisini birden vaad edebilir fakat siz şu an bunları anlamlandıramayabilirsiniz. Bu sabah çok güzel bir rüyanın orta yerinde uyanıp hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve görülerinizi-onları yazmaktan utansanız bile- not alın. Şimdilik kompozisyon yoksunu ve size oldukça tuhaf görünen bu resimler ileride büyük anlamlar ifade edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik bazı hislere kapılabilirsiniz, duygusal yanınız ağır basıp uzakta yaşayan akrabalarınızı ya da arkadaşlarınızı özleyebilirsiniz. Biraz zaman ayırıp onlara birer e-posta ya da kartpostal yollamaya ne dersiniz? Hatta daha sonra akşam saatlerinde bu çok özel insanlardan birine telefon edebilirsiniz. Onun sesini duymak size çok iyi gelecektir.

29 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde sizlerin burcunda ilerliyor. Bugüne enerjik ve zinde başlıyorsunuz. Jüpiter'in de etkilerini hissetmeye başlamışken, Ay-Neptün pozitif etkileşimiyle birlikte hayalleriniz gerçek olabilir. Ay'ın Merkür ile oluşturduğu uyumlu kontağında da etkisiyle dostlarınızla beraber keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Aldığınız haberler sizi sevindirebilir.

29 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Vergi, kredi, bankalarla ilgili sorunların için aileden ya da eşinden destek almak isteyebilirsin. Ancak merak etme! Günün iyi haberi ise bir süredir beklediğin maddi geliri bugün hesabında görmen olacak. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, gireceğin ortamlarda bilgin ve konuşmaların ile dikkat çekebilirsin. Eğer bu sıralar sevgilinden yana bir huzursuzluk çekiyorsan bu durum çok fazla kendi merkezinde yaşamandan kaynaklanabilir. Ona ilgini göstermen gerekebilir. Uzak akrabalar ile ilgili sağlık problemleri koşturmalara neden olabilir. Görünüşünde ve tarzında değişiklik yapma ihtiyacı duyarak çeşitli araştırmalar içinde olabilirsin.

29 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızda güven arayışı içerisinde olabilir. Yenibirlikleri kurabilirsiniz. Hemve hem aşk hayatınızda renkli bir gün sizi bekliyor. Olayları şahsi algılamadan daha özgür yaklaşımlar içinde olursanız keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

29 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yoğunlaşacağınız durumlar söz konusu. İlişkilerinizdeki hassas dengeler bugün daha fazla görünür olabilir. Karşınızdakilere korumacı davranabilirsiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmeyin. Ailenize karşı yerine getirmeniz gereken sorumluluklar oluşabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gün.

29 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs burcunuzu ziyaret etmişken en büyük tecrübeniz ilişkilerde güven olabilir. Bu durum da geleceğinize dair endişelerinizden birini atmanıza vesile olabilir.

29 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

29 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiç ummadığınız birinden alacağınız bir e-posta kafanızı karıştırabilir. Fakat bu karışıklık alacağınızı kararları olumlu yönde etkileyecek ve size çok fazla faydası olacak yeni bir işe adım atacaksınız.

29 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay, sizi bugün, çalışkan, verimli, kararlı, gerçekçi, hırslı, başarı odaklı biri haline getirecek. Gerçi bu halinizden memnuniyet duyarsınız.Uzun vadeli planlarla başarıyı yakalamaya yönelik düşüncelere sahip olacaksınız.

29 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

29 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınızdaki veya kendinize özel sorunları, evinizdeki insanlara, ailenize yansıtmamalısınız. Yani negatif bir şekilde yansıtmamalısınız. Herkesin kendine ait sorunları var. Size her zaman destek oluyorlar ama sizin karamsarlığınız onları gereğinden fazla endişelendirebiliyor. 

29 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; birçok gezegenin burcundakibirliği, daha fazla hedef odaklı olmana, çıkarlarını gözetmene, görev ve sorumluluklarını tam anlamıyla yerine getirmene fırsat veriyor. Bu konumu avantaja çevirmeli, sürüncemede kalan işlerine yönelmelisin. Ancak kişisel arzu ve ihtiyaçlarını da görmezden gelmemelisin.

29 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 54' 14" R
Ay
Aslan
22° 13' 49" R
Merkür
Koç
29° 25' 52"
Venüs
Boğa
19° 25' 08"
Mars
Koç
11° 12' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 24"
Satürn
Balık
17° 45' 52"
Uranüs
Boğa
23° 12' 43"
Neptün
Balık
29° 19' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 06"
Lilith
Başak
24° 59' 48"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>