Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Değişim başlayacak! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2019, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Yıllardan beri görüşmediğiniz biriyle derin ve anlamlı bir konuşma başlatın. Uzun ve çekişmeli bir tartışma nihayetinde barışı getirebilir. Şimdi tek yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün, hassas, duyarlı bir yaklaşım geliştirmenize yardımcı olacak kalpten ve sevgi dolu bir enerji hakim. Tanımadığınız insanlarla bir bağlantı noktası bulun.

Eğer bir şey çok iyi ise, size kendinizi ütopyada hissettirebilir. Eğer bir şey kötüyse, dünyanın sonu gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Arası hiç yok. İşte bugün, elinizden gelen her şeyi yaptığınızı ya da hiçbir şey yapmadığınızı hissettiğiniz duygusal aşırılıklarla dolu bir gün. Bu, sizin için her şeyin dorukta olacağı bir zaman, ancak buna karşı koymak yerine elinizdeki enerjiyle çalışırsanız, çok daha iyi olacağınızı göreceksiniz. Yoğun duygularınızdan yararlanın ve bunları kendi avantajınıza kullanın.

İş ve maddi konuların sizin için yolunda gittiği bir dönemdesiniz. Şu an, bu eğilim doruk noktasına ulaşacak gibi görünüyor. Bugün, finans departmanında sizin için büyük bir farklılık yaratacak bir anlaşmayı başlatabilir veya sonlandırabilirsiniz. Parasal durumunuz hem artıyor hem de olduğundan daha yüksek bir seviyede istikrarda kalacak gibi görünüyor. Gayretli olduğunuz sürece, bu büyüme devam edecek.

Düşüncelerle dolusun. Onları bir deftere not alabilir ya da bir danışmanla paylaşabilirsin. Büyük bir huzura kavuşabileceksin çünkü; aklına takılan bazı şeyleri bugün içinde çözmen olası. Kaygıyı bir köşeye bırakıp biraz sakinliği benimsemenin tam zamanı. Daha hafif, mutlu ve rahatlamış hissedeceksin!Sanki tüm dünyayı ele geçirebilirmişsiniz gibi hissettiğiniz o günlerden biri olabilir bugün. Ulaşmak istediğiniz şeyi elde etmek için ne gerekiyorsa yapmaya istekli, güçlü ve kararlı hissediyorsunuz. Bu aralar bir hedefe ulaşılabilir, arzular gerçekleştirilebilir ya da belki de talih yüzünüze gülebilir. Bugün yeni biraramanın, zam istemenin veya en sevdiğiniz projelerden birinde başarı elde etmenin tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ayaklanıp mahallenizdeki birtakım işlere koşturabilir ve insanları ziyaret edebilirsiniz. Ancak karşılaştığınız herkesin oldukça dalgın ve sohbet etmeye normalde olduğundan daha az istekli olduğunu görürseniz hiç şaşırmayın. Bugün diğerleriyle ciddi meseleler üzerine konuşmaya çalışmak için uygun bir gün değil. Tüm işaretler insanların daha içe dönük ve kafalarının da biraz karışık olduğu yönünde. Bu yüzden bugün evde kalıp bir şeyler okumanın tam zamanı.

3 Aralık 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 10:10'da boşluktaki Ay, Balık burcuna geçiyor. Ay ve Uranüs arasındaki güzel kontakla beraber bugün sizler eğitim hayatınızla ilgili çok mutlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İletişim kurduğunuz çevreden birileri de size beklenmediğiniz güzel haberleri ulaştırabilir. Bu birkonusu da olabilir. Venüs-Mars arasındaki destekleyici açı da şansınızı bir anda yükseltecek gelişmeleri akşam saatlerinde karşınıza getirebilir. Aşkta da parlıyor olacaksınız.

3 Aralık 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde yine her zamanki gibive sorumluluk derken adeta kendini unutabilirsin. Fakat dış dünyadan kendini geri çekip, biraz daha kendine dönebilirsin. Çevrendeki insanlarla mücadele etmekte sıkıldığın bir dönemde değişim başlayacak senin için. Eğer evli bir Oğlak burcuysan eşinin ailesiyle ilgili maddi konular gündeme gelebilir ve yatırım yapmakla ilgili planlar yapmak isteyebilirsin. Kişisel fikirlerinde her ne kadar baskın olsan da duygusal dünyanda ayrı fırtınalar kopabilir. Duygularını yönetebilecek, seni anlayan olgun yapısıyla dikkatinden kaçmayan birine karşı yakınlık hissedebilirsin. Akşam saatlerini evde dinlenerek geçirmek isteyeceksin. Bitki çayları ve detoks yenilenmiş gibi hissetmeni sağlayacak.

3 Aralık 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili kendinizi manipüle altında hissedebilirsiniz. Bugün sadece kalbinizin sesini dinlemeli ve kuruntularınızdan uzak durmalısınız. Aşk ve sevgi konularında kendinizi daha cesur hissedeceksiniz. Konuşmalar yapmak adına oldukça uygun olduğunu söyleyebiliriz.

3 Aralık 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjisi yüksek bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Yaptığınız programlarda aksilikler olabilir. Bu konuda kendinizi strese sokmayın. Gün içinde işlerinizde istikrarlı bir süreç izlemeniz zor olabilir. Yeni haberler duyabilirsiniz. Aşk hayatınızda ani kararlar almamaya özen gösterin.

3 Aralık 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailevi konularda destek görmek sizi mutlu edeceği gibi aynı zamanda kendi içinizde de radikal karar alma cesaretini bulabileceksiniz.

3 Aralık 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

3 Aralık 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yakın gelecek için yaptığınız planların sekteye uğradığını göreceksiniz. Aşırı tepkiler vermek yerine daha verimli bir planlama yapmayı deneyin.

3 Aralık 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin kırılgan ve duygusal ruh haline destek vereceğiniz bir gün. Hayata karşı cesaretini kaybetmiş olabilir. Dolayısıyla ruhsal dengesini iyileştirmek size düşer.Diğer yandan sanatsal çalışmalar yapmak, etkili yazılar kaleme almak için harika. Hatta kendinizi şiir yazarken bile hayal edebilirsiniz.

3 Aralık 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

3 Aralık 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük rutinlerinizde kendinizi konfor alanınızda hissediyorsunuz. İş yeriniz,arkadaşlarınız size iyi geliyor. Kariyer hayatınızda beklediğini aksiyonların geç gerçekleşmiş olması, var olan hırsınızı biraz rölantiye almış olabilir. Zamanlamanın gücüne güvenin. Eğer kozmetik, güzellik, moda vb. bir alanda çalışıyorsanız, işleriniz hız kazanabilir.

3 Aralık 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; öğle saatlerine kadar parayla ilgili konular yine gündeminde olabilir, eksik evrak ya da imza işleriyle uğraşabilirsin. Yeni girişimler yerine elde olan kaynakları en iyi şekilde değerlendirmeye bakmalısın. Günün diğer bölümünde ise bilgin ve fikirlerinle öne çıkabilirsin.

3 Aralık 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 38" R
Ay
Oğlak
14° 51' 26"
Merkür
Koç
16° 37' 32"
Venüs
Boğa
00° 03' 02"
Mars
Balık
29° 07' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 39"
Satürn
Balık
16° 30' 26"
Uranüs
Boğa
22° 18' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 55"
Lilith
Başak
23° 15' 08"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>