Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gücünü gösteriyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 100%

Bugün kişisel hayatınızda güzel bir değişim yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde bazı sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Siz ve eşiniz arasında biraz soğukluk yaratan anlaşmazlıklar olabilir. Bugün havada barış ve uyum ruhu olacak. Sıkıntıları bir kenara bırakıp barış imzalayarak, bu kişiye ulaştığınızda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugünün alışılmadık bir gün olması kaçınılmaz. Alarma gerek yok. Aksine, üstüne gidip meraklı olmalısın. Tüm garip olayların nedeni nedir? Gezegenlerin dizilimleri dünyada yaşayan herkesin kafasını karıştırmak içinbaşında. Bugün sabır, hoşgörü ve açık bir zihin için uygun bir gün. Günün sonunda kafanız karışacak, eğlenecek ve tuhaf deneyimleriniz için zarar görmeyeceksiniz.

Bugün iki yoldan gideceksiniz. İkisi de ruhani ve meditasyonla ilgili, kendinize iyi bir arkadaş bulabilir ve memnuniyetsizliklerinizi paylaşabilirsiniz. Gardınızın inmesinden ve kendinizi normalde olduğundan daha dürüst bir şekilde açıklamaktan çekinmeyin. Arkadaşınız sorunlarınızdan sıkılacak diye endişe etmeyin. Gerçek arkadaşlar yardım etmekten mutlu olurlar.

Göksel enerjiler özgüvenini arttırdıkça hiç olmadığı kadar iddialı ve kuvvetli hissediyorsun. Eğer birisiyle zorlu bir ilişki sürecinden geçtiysen, bugün aranızda bu meseleleri konuşabilir; sorunu tanımlayabilirsiniz. Kendini açıkça ifade edebilecek ve senden olumsuz anlamda faydalanılmasına fırsat vermeyeceksin. Bu keskin enerji, ilerlemeni sağlayacak.Bugün sanki yeterince yeriniz yokmuş gibi kendinizi boğulmuş ya da kalabalıktan sıkışmış hissediyor olabilirsiniz. Bu tamamen fiziksel bir tepki değil. Bugün muhtemelen özgür olmak için artan bir ihtiyaç hissediyorsun. İşinizin, bulunduğunuz yerin ya da bugün sizi yanlış yola iten bir grup arkadaşın özgürlüğünüzü kısıtladığını hissedebilirsiniz. Neden güzel ve sessiz bir gezinti için arabaya atlayıp gitmiyorsunuz ki? Sakinleşmeniz uzun bir yol süresi alacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Holistik sağlık ve iyileştirmeyle ilgili meselelere sarabilirsin. Eklemlerinle veya cildinle alakalı küçük bir sorunun olabilir. Alternatif tıp çalışan birine danışabilirsin. Vücudunda kolayca düzeltilecek bir dengesizlik olabilir. Bir masör de daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. Bir otacı da sana sağlığın için kullanabileceğin bitkiler konusunda fikir verebilir.

1 Aralık 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, seyrini Kova burcunda sürdürüyor. Sabah, Ay ve Uranüs arasında meydana gelen sert açıyla maddi değeri olan eşyalarınıza dikkat etmenizde yarar var. Beklenmedik bir harcama karşınıza çıkabilir. Ay ve Mars arasında oluşan uyumsuz görünümle birlikte dostlarınız arasında gerginlikler olabilir. İstemeden kalp kırabilirsiniz. Ay'ın Güneş ile yaptığı açıyla akşam olduğunda enerjinizi arttıracak güzel haberler alabilirsiniz.

1 Aralık 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 14:25'ten yarın 09:10'a kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Gücünü gösterebileceğin bir gün seni bekliyor. Her şeyin en iyisine layık olan sen, çevrendeki insanlar için de aslında aynı düşüncelere sahipsin. Gün içinde beklenmedik telefonlar alabilir, iletişim ağını genişletebilirsin. Senden yaşça büyük ya da belli konularda daha tecrübeli insanlardan tavsiye alabilirsin. Duyduklarını kulak ardı etmemeni tavsiye ederim. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Oğlak burcuysan, aileler arasında bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Bu durumun seni kaygıya düşürmesine izin vermemelisin. Toparlayıcı tarafın gücüne güç katacaktır. Bugün ayrıca kendine estetik dokunuşlarda bulunmak için ideal bir gün. Yeni sezon alışverişi ya da bir kuaför ziyareti sana kendini iyi hissettirecektir.

1 Aralık 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır başlamak istediğiniz bir konu ile ilgili gerekli altyapı sağlayabilir ve bu konuda yola koyulabilirsiniz. Gezip göreceğiniz yerler ya da bugün kendinize ayırdığınız zaman size çok iyi gelecektir.Çocuklarınız ya da yakın dostlarınızla paylaşımlarda bulunmayı tercih edin.

1 Aralık 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi gereksiz şeylerle doldurmamaya, kendinize zaman ayırmaya bakmalısınız. Harcamalarınızı daha fazla düşünebilirsiniz.

1 Aralık 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyi bir birey olmak için elinizden geleni yaparken aslında farkında olmadan başkalarının mutluluğu için kendinizi ve kendi isteklerinizi feda edebiliyorsunuz.

1 Aralık 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00?a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

1 Aralık 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün düşünce tarzınızın değişmesine sebep olacak bir olay yaşayacaksınız. Dünyaya bakış açınızın değişmesini sağlayacak olan bu olay sizi bambaşka bir insan yapacak.

1 Aralık 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın tüm gün Kova burcundaki seyahati size beklenmedik kazanç kapıları açar. Müşteri portföyünüzde artış meydana gelir. Dijital dünyanın tüm nimetlerinden faydalanıp network ağınızı genişletin. Partnerinizin duygusal beklentilerine cevap vermeniz yerinde olur. Her zaman mantıklı olmak doğru değil, bazen duyarlılığınızın sesini dinleyin.

1 Aralık 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aradığınız huzuru ergeç bulacaksınız.

1 Aralık 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal ve maddi konular, alım satım, yatırım işleri gündeminize gelebilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bazı harcama ve alışverişler gündeme gelirken hesabınızı doğru yapmalısınız.

1 Aralık 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; özel hayatını farklı bir açıdan değerlendirmen gereken ani durumlar söz konusu olabilir, her söylentiye inanmamanda fayda var. İş hayatında yeniliklerin başladığı bu dönemde, yeteneklerine güvenerek adım atmanın getirdiği maddi ve manevi özgürlüğün tadını çıkarmalısın. Yüklendiğin sorumlulukların ilerde meyvesini yemeğe başlayacaksın.

1 Aralık 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 07' 50" R
Ay
Koç
19° 15' 52" R
Merkür
Koç
20° 17' 59"
Venüs
Boğa
08° 14' 45"
Mars
Koç
04° 15' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 04"
Satürn
Balık
17° 04' 29"
Uranüs
Boğa
22° 41' 07"
Neptün
Balık
29° 04' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 09"
Lilith
Başak
23° 59' 24"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>