Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Mantık arayışındasın! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Fikrinizi değiştirmenin gayet normal olduğunu unutmayın. Her zaman bir cevabı olan ya da nereye gittiğini bilen gerçekçi biri olmanızla gurur duydunuz. Başkalarını kararsız veya sığ görüşlü bulabilirsiniz. Bir şey hakkında karar verdikten sonra düşünme sürecinizi sonlandırmamanız önemli bir şey. Zihninizi, çevrenizde meydana gelen değişikliklere karşı açık tutun, belki de bizzat kendiniz bir karar değişikliği yapacaksınız.

Bir arkadaşınız ya da romantik partneriniz sizi ziyarete mi geliyor? Bu konuda o kadar heyecanlısınız ki, şu anda hangi görevle uğraşıyorsanız kendinizi heyecanınıza yönlendiriyorsunuz. Çok çılgınca çalışmayın aksi takdirde misafirinizin tadını çıkarmak için ihtiyaç duyacağınız tüm enerjiyi tüketeceksiniz. Kendinizi hızlandırın, böylece arkadaşınız geldiğinde en iyi şekilde görüneceksiniz ve bu ziyaret için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Bugün çok heyecanlı ve hevesli hissedebilirsiniz çünkü size çok yakın olan eski bir arkadaşınız mahallenize taşınabilir. Bu kişiyle hemen görüşüp daha fazla vakit geçirmeyi dört gözle bekliyorsunuz. Bu belki de birlikte yeni bir işe başlama fikrini de ateşleyebilir. Ancak bu fikri arkadaşınıza sunmadan önce her şeyi dikkatlice düşünün. Bekleyin, önce yeni evine bir yerleşsin!

Yapman gereken alışverişler varsa, bugün yap. Belki market alışverişi belki de bir hediye. Hem alışveriş modundasın hem de en uygun fiyatları yakalayacak bir şansa sahipsin. Günün enerjisi tutumluluğunu arttırıyor olacak. Dışarıdayken, senin için değerli birine çiçek al. Bugün bu tarz ifadeler de destekleniyor.Bugün ayaklanıp mahallenizdeki birtakım işlere koşturabilir ve insanları ziyaret edebilirsiniz. Ancak karşılaştığınız herkesin oldukça dalgın ve sohbet etmeye normalde olduğundan daha az istekli olduğunu görürseniz hiç şaşırmayın. Bugün diğerleriyle ciddi meseleler üzerine konuşmaya çalışmak için uygun bir gün değil. Tüm işaretler insanların daha içe dönük ve kafalarının da biraz karışık olduğu yönünde. Bu yüzden bugün evde kalıp bir şeyler okumanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sanki yeterince yeriniz yokmuş gibi kendinizi boğulmuş ya da kalabalıktan sıkışmış hissediyor olabilirsiniz. Bu tamamen fiziksel bir tepki değil. Bugün muhtemelen özgür olmak için artan bir ihtiyaç hissediyorsun. İşinizin, bulunduğunuz yerin ya da bugün sizi yanlış yola iten bir grup arkadaşın özgürlüğünüzü kısıtladığını hissedebilirsiniz. Neden güzel ve sessiz bir gezinti için arabaya atlayıp gitmiyorsunuz ki? Sakinleşmeniz uzun bir yol süresi alacak.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Kova burcunda ilerlediği bir gündesiniz. Finansal konularınıza vakit ayırabilirsiniz. Saat 21:20 olduğunda Ay, boşluğa giriyor. Jüpiter tam bir seneliğine sizlerin burcuna bugün adım atıyor. 19 Aralık 2020'ye kadar hayatınızda şansınızın her konuda açık olduğu bir yıllık sürece gireceksiniz. Bu görünüm her 12 senede bir gerçekleşir. 2020'de hayatınızda istediklerinizi elde edebileceğiniz bir dönem yaşayacaksınız. Gerçekçi karakteriniz belki mucizelere inanmayabilir ama bir sene boyunca buna şahit olacaksınız. Satürn ve Plüton burcunuzda seyahat edecek olsa da sizler zaten uzun zamandır bu etkiler altında olduğunuzdan çok zorlanmayacaksınız. Jüpiter hakkındaki ayrıntılar için tıklayabilirsiniz.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugüniçin gerektiğinden çok daha fazla hareket edebilirsin. Nasıl mı? Kısa mesafeliseyahatlerine hazırlıklı olmalısın. Eğer kendi işinde çalışan ya da küresel bir firmada çalışan Oğlak burcuysan yeni bağlantılar kurabilir, yılın son ayını kârlı bitirebilirsin. Eğer evliysen ilişkinde mantık arayışına gidiyorsun. Eşinin ailesi, ilişkilere müdahil olmaları, tüm bunlar kafanın son derece karışmasına neden olabilir. Yeni başlayan bir ilişkin varsa bazı kuruntulara kapılabilirsin. Belli etmesen de aslında sevgiline hala tam anlamıyla güvenemediğin konular var. Bu yüzden işi büyütüp, sosyal medya hesaplarını karıştırmaya kadar gidebilirsin. Kendini hayatın akışına bırakmalı ve olumsuz duygulardan arınmalısın. Olumsuz duygularından bir türlü kurtulamıyorsan, yakınlarından ya da daha profesyonel kişilerden destek almanda fayda var. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşının anlatacakları seni hayrete düşürecek.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İçinizde büyüttüğünüz konulara esir düşebilirsiniz. Maddi konularda biraz daha dikkatli olmalısınız.İkili ilişkilerinizde partnerinizle parasal konularda yaşayabileceğiniz anlaşmazlıkları fazla büyütmemelisiniz.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün cüzdanınızı ilgilendiren maddi konularla daha fazla uğraşabilirsiniz. Yeteneklerinizi bu yönde geliştirmek isteyebilirsiniz. Kendiniz için yeni deneyimlerde bulunmak sizi farklılaştırabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sorumlu olduğunuz işlere yön kazandırmanızı sağlayacak. Gün içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün finansal koşullara odaklanabilir, hatta Pazar olmasına rağmen gelirinizi arttırmak için planlar yapabilirsiniz. Ayrıca kendinizi özgür hissetmenizi sağlayacak harcamalara odaklanacaksınız; teknolojik alımlarınız olabili.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugüniçin gerektiğinden çok daha fazla hareket edebilirsin. Kısa mesafeliseyahatlerine hazır olmalısın.

2 Aralık 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınıza verdiğiniz değer tahmininizin de üzerinde. Çok şanslısınız ki onlar da bu değeri hak ediyorlar. Büyük bir yemek organizasyonu yapıp dostlarınızı davet ederek güzel vakit geçirebileceğiniz bir gün.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler artık pek neşeli değildir. Kendinizi kaybedeceğinizden korkuyorsunuz. İlişkilerinizin bu duruma gelmesine nelerin yolaçtığını inceleyin. Para sorunları ve yaratıcı faaliyetlerinizi de aynı şekilde inceleme gerektirebilir.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız hareketlenebilir. Birden fazla alternatif arasında kalmış olabilirsiniz. Herkes hayatla uğraşırken sizin böyle güzel konularla uğraşıyor olmanız oldukça keyifli. Kendinize alternatifler yaratan, enerjinizi yüksek tutan sizsiniz. İşleriniz yolunda olunca keyifli oluyorsunuz.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; şans ve bereket gezegeni Jüpiter bugün burcunda hareket etmeye başlayacak ve yaklaşık bir yıl boyunca hem yaşamında hem de ilişkilerde seni mutlu edecek gelişmelere yol açacaktır. Bugün ise çözümler üretmek ve bütçeni düzenlemeye çalışmakla uğraşabilir, arkadaşlarınla görüş ayrılıklarına düşebilirsin.

2 Aralık 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 11' 52" R
Ay
Koç
20° 17' 09" R
Merkür
Koç
20° 21' 12"
Venüs
Boğa
08° 19' 53"
Mars
Koç
04° 18' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 03"
Satürn
Balık
17° 04' 49"
Uranüs
Boğa
22° 41' 21"
Neptün
Balık
29° 04' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 23"
Lilith
Başak
23° 59' 52"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>