Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İşini şansa bırakmıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Daha otoriter bir rol üstlenmeniz gerekebilir. Bir proje için sizin tavsiyelerinize ihtiyaç olduğunu fark edebilirsiniz. Buna kayıtsız kalmayın ve insanların hata yapmalarına izin vermeyin. Gerekli becerilere sahipseniz, devreye girin ve sorumluluğu alın. Ya da aile üyeleriniz bir etkinlikte bir araya gelmeye çalışıyorlarsa, kendinizi organizatör rolüne sokmak isteyebilirsiniz. Sevdikleriniz için yemekleri, eğlenceyi ve yolculuğu koordine edebilirsiniz.

Her şeyden çok güçlü duygularınız, sahip olabileceğiniz çok dar kafalı zihinsel durumunuza karşı geliyor. Başkaları tarafından manipüle edilmediğinizden emin olun, belirli bir şekilde davranmanız gerektiğini düşünün. Çekimleri aradığınızı unutmayın. Hiçbir şey bu noktada mantıklı görünmüyorsa, bunalmamaya çalışın. Derin nefes alın ve sakin olun. Her şey yoluna girecek.

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

Bugün senin için oldukça üretken bir gün olabilir; fakat bütün ilgiyi üzerine toplamak adına gereksiz bir çaba göstermediğine emin ol. Başkalarının da kendilerini ifade edebilmesine ve ilgi görmelerine izin ver. İnatçı tavırların ise başını belaya sokabilir. Fikirler önemlidir; o halde insanlara kendi fikirlerini sunması için alan tanı. Sabrına ve hoşgörüne minnettar kalacaklardır.Bugün gerçeklerden kaçma isteği yaşaman mümkün. Senden fikrini beyan etmeni talep eden bir durumla yüzleşme konusunda çok da istekli değilsin. Bunun sebebi bu yeni sorumluluğu üstlenecek beceriye sahip olmadığını görmekten çekinmen olabilir mi? Yine de bu sorumluluk, başarı hayallerini gerçekleştirebilmen için kaçırılmaz bir fırsat. Kaçırmak için bir bahanen olamaz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bütün arkadaşlıklar aynı değildir. Bunu zorlu yoldan anlamış olabilirsiniz. Ama problem değil. Bugün arkadaşlıklarınızı bir çeşit düzene sokmaya ya da bir bakış açısı kazandırmaya çalışmak isteyebilirsiniz. Hangileri ihtiyacınız olduğunda yanınızda, hangileri size gerçekten değer veriyor, hangileri bunları yapmıyor, anlamak için iyi bir zaman. Her arkadaşlık kendi düzeni içerisinde faydalı olabilir, bunu kendinize itiraf etmekten çekinmeyin.

5 Aralık 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay ve Merkür arasındaki güzel açıyla güne uyanıyorsunuz. Beklediğiniz haberler sabah sizi mutlu edebilir. Özellikle eğitimle ilgili konularınızda başarılar elde edebilirsiniz. 11:14-22:44 aralığında Ay, seyrine boşlukta devam ediyor. 22:44 olduğunda ise Koç burcuna geçiş yapıyor. Akşam huzura kavuşacağınız, enerjinizi ailenize ve evinize harcayacağınız bir zamanda olacaksınız.

5 Aralık 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 10:13 - 21:44 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket ediyor. Ortak çalışmaları düzenlemen gereken bir gündesin. İşini şansa bırakmamak için yeni girişimleriniçevrenle paylaşmaktan itina ediyorsun. Kendine belli çizgiler çekip, kurallarını kendinin belirlediği gibi yöneteceksin. Fakatarkadaşlarının isteklerini görmezlikten gelmemelisin. İdealist düşüncelerin önemli konulara yönelik konuşmaların bir yere varmamasına sebep olabilir. Derin ve gerçekçi bir yaklaşım içinde olsan bile, eşine fikirlerini açıklarken, özenli olmalısın. İstemeden de olsa kırıcı olabilirsin. Kilo problemi olan bir Oğlak burcuysan, yeni bir diyet programına başlayabilirsin. Kalorisi yüksek gıdaları hayatından çıkaracaksın.

5 Aralık 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir karar vermeden önce çevrenizdeki insanlara da danışmalı ve onların fikirlerine önem vermelisiniz. Bugünseyahatleriniz gündeminizde olabilir. Aklınızla savaş vermeyin. Kendinizi zihinsel olarak hazır hissetmediğiniz bir şeye başlamayın.

5 Aralık 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündeminiz olabilir. Sözleşme ve yazışmalara dikkat etmenizde fayda var. Öğleden sonraki zamanlarda biraz zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde daha olumlu koşullar söz konusu.

5 Aralık 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda disiplin arayacağınız bir dönemde olduğunuz için partnerinizden netlik bekleyebilirsiniz. Ani karar almayın ve iyi düşündüğünüzden emin olmaya çalışın.

5 Aralık 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

5 Aralık 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok yakın bir arkadaşınızın sizden uzakta olması yalnız hissetmenize sebep oluyor olabilir. Bu dönemi daha kolay atlatabilmek adını kendinizi meşgul etmek için aktiviteler bulmalısınız. Yeni bir hobi edinmeyi deneyin ya da işinize odaklanın.

5 Aralık 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, ev ortamınızda herkes duygularını açığa vurmak isteyecektir. Fikirler havada uçuşacağı için sizin iyi bir dinleyici olmanız gününüzü rahatlatır.Eve yeni bir eşya alabilirsiniz. Ayrıca yatırımla ilgili konular ön plana çıkabilir. Aile bireyleri arasında incir çekirdeğini doldurmayacak bir konudan tartışma çıkabilir.

5 Aralık 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

5 Aralık 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayallerinize ulaşmak konusunda hem çok şanslı hem de ısrarcısınız. Eşinizden veyaortağınızdan alacağınız duygusal destek sizi biraz daha rahatlatacak ve motive edecek. Kariyer hayatınızın tüm dengesi, yeni bir girişim için yol almanıza engel değil. Gizli gizli yaptığınız planları ben kimseye söylemeyeceğim, siz de söylemeyin.

5 Aralık 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili konular gündeminize gelirken, iletişimin bol olduğu hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Burcunuzda ilerleyen Jüpiter size iddialı bir konuşma ve kendinizi ifade etme şekli verebilir.

5 Aralık 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 29" R
Ay
Oğlak
15° 58' 31"
Merkür
Koç
16° 39' 09"
Venüs
Boğa
00° 09' 11"
Mars
Balık
29° 11' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 30' 53"
Uranüs
Boğa
22° 18' 29"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 12"
Lilith
Başak
23° 15' 41"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>