Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Analiz gücün artıyor! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2019, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 20%

Bugün eski aşkları yad etme zamanı. Son zamanlarda bir yerlerde eski sevgilinizle karşılaşmış olabilirisiniz. Duygularınız karışık ya da bir şey hatıralarınızı tetiklemiş olabilir. Mesela, size onu hatırlatan biriyle tanışmış ya da radyoda sizin için önemli bir şarkıyı duymuş olabilirsiniz. Bugün bu duygular sizi etkilemesin sadece bu ilişkiden ne çıkardığınızı düşünün.

Bugün Bay Sosyal olabilirsiniz! Hayatınıza giren ve çıkan birçok insan olabilir. İş arkadaşlarınız aniden sizinle konuşmak isteyebilir; müşteriler sizi arayabilir ve tavsiyelerinizi isteyebilir. Bu arada, akşamınız davetlerle dolu olabilir. Romantik partneriniz özel, samimi ilginizi isterken, arkadaşlar akşam yemeğinde onlara katılmanızı isteyebilir! Seçim yapmak zorunda kalacaksınız.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Romantik partnerinle buluş ve hayalini kurduğun o romantik fantezinin içine kendini bırak. Kendini deneyime odakla; detayları ise fazla düşünme. Bırak fantezilerin olabildiğince ihtiraslı şekilde aksın. Kontrolü bırak ve uçan halıyı bu gece başkasının kontrol etmesine izin ver. Kayan yıldızlara bakıp dilekler tut. Tutkularını harekete geçir.Bütün arkadaşlıklar aynı değildir. Bunu zorlu yoldan anlamış olabilirsiniz. Ama problem değil. Bugün arkadaşlıklarınızı bir çeşit düzene sokmaya ya da bir bakış açısı kazandırmaya çalışmak isteyebilirsiniz. Hangileri ihtiyacınız olduğunda yanınızda, hangileri size gerçekten değer veriyor, hangileri bunları yapmıyor, anlamak için iyi bir zaman. Her arkadaşlık kendi düzeni içerisinde faydalı olabilir, bunu kendinize itiraf etmekten çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sanki tüm dünyayı ele geçirebilirmişsiniz gibi hissettiğiniz o günlerden biri olabilir bugün. Ulaşmak istediğiniz şeyi elde etmek için ne gerekiyorsa yapmaya istekli, güçlü ve kararlı hissediyorsunuz. Bu aralar bir hedefe ulaşılabilir, arzular gerçekleştirilebilir ya da belki de talih yüzünüze gülebilir. Bugün yeni biraramanın, zam istemenin veya en sevdiğiniz projelerden birinde başarı elde etmenin tam zamanı.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, seyrine Balık burcunda devam ediyor. Sabah gerçekleşen Ay-Güneş gergin görünümünün etkisiyle akrabalarınızla aranızda sorunlar yaşanabilir. Ummadığınız kişilerden soğuk davranışlar görebilirsiniz. Akşam ise tam tersine mutlu ve duygusallığın ağır bastığı bir zamanda olacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle sıradan olan iletişiminiz romantik sözlere yerini bırakabilir.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşantında atılımlar söz konusu olsa da biraz daha beklemelisin. Önemli gelişmelerin başlangıcında olabilirsin. Karar aşamalarını duygusal boyutta almaman gereken bir gündesin. Sadece sorumluluk duygunun artması seni bazen hayli zorluyor. Birlikte çalıştığın kişilerin verecekleri destek çok önemli olacak. Gün içerisinde analiz gücün yükselirken öğrendiklerini kendine saklamayı tercih edeceksin. Fakat konunun muhatapları ile yüzleşmeyi de ihmal etmeyeceksin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinin sağlığı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal hayatın çok renklenirken gökyüzü maddi konularla ilgili dikkatli olman gerektiğine işaret ediyor. Vergi borcu ya da unutulmuş bazı mali hesapların gündemine oturmasını istemiyorsan zamanlarını kaçırmadan takip etmelisin.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde üst üste kazandığınız başarılarve yaptığınız önemli girişimler insanların gözünde popülaritenizi arttırabilir. İtibarınızın yükselişi sizlere yeni şeyler üretmek konusunda motive edebilir. Daha iyi ne yapabilirsiniz bunu düşünün.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjisi yüksek bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Yaptığınız programlarda aksilikler olabilir. Bu konuda kendinizi strese sokmayın. Gün içinde işlerinizde istikrarlı bir süreç izlemeniz zor olabilir. Yeni haberler duyabilirsiniz. Aşk hayatınızda ani kararlar almamaya özen gösterin.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatın bir doğası olarak, problemler öğrenmek ve deneyimlemek için karşınıza çıkacaktır. Geri çekilmek yerine bu sorundan nasıl bir ders alacağınıza odaklanın.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle şans ve bereket gezegeni Jüpiter Oğlak burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir yıl boyunca hayat sizden yana. Büyük dönüşümler olacak, harcadığınız emeklerin karşılığını alacaksınız.

4 Aralık 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün el attığınız işlerde aksiliklerle karşılaşmanız olası. Canınızı sıkmamaya çalışıp bir adım geri çekilin. Etrafınızda olanları gözlemlemeye odaklanın.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitim, kurslar ve yaratıcılığınızla ilgili konularda atak yapabilirsiniz. Herkese yardım etmek ve bildiklerinizi öğretmek konusunda çok bonkör davranacağınız bir gün.Araba kullanırken trafiğe dikkat edin. Aşırı dalgın bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Yeni taşınan bir komşu aklınızı çelebilir.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal anlamda kademe kaydetmiş durumdasınız. Eskiden bu kadar fazla zaman geçirmezdiniz dışarıda. Şimdi sürekli arkadaş buluşmaları ve gezmelerdesiniz. İyi de yapıyorsunuz. Sürekli çalışamazsınız. Bir hedefe ilerlerken biraz da mutlu olup sosyalleşmek sizin de hakkınız. Sadece maddi anlamda biraz daha dikkatli olabilirsiniz.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ilişkileriniz kişisel ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu? Başarılarınıza müdahale mi ediyor? Onlar gerçekten kendinizi ifade etmek için size izin veriyor mu? İstenmeyen ilişkileri ortadan kaldırın. Gerçek bazen acı, ama kaçınılmazdır.

4 Aralık 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 23" R
Ay
Oğlak
14° 06' 47"
Merkür
Koç
16° 36' 29"
Venüs
Koç
29° 58' 55"
Mars
Balık
29° 05' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 52"
Satürn
Balık
16° 30' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 44"
Lilith
Başak
23° 14' 46"
True Node
Koç
15° 22' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>