Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Etrafındaki İnsanlara Yardım Eli Oluyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2019, Pazartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 40%

Olumlu ya da olumsuz anlamda sizin bir şeyler hissetmiş olmanızı yeterli sayıyor, karşı tarafın duygularını ikinci plana atabiliyorsunuz. İlişkinizi biraz da önsezilerinize bağlı olarak sürdürmeniz, bazı yanılmaları getirebilir.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan kazanımlarla çıkacaksınız İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde kısmen azaltabilir.

Ödemelerinizin sıkıntısını erken yaşamaya başlıyor, abartıyorsunuz. Geçici sıkıntılarınız var. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak.

Atak ve aceleci davranışlardan kaçınmanızda fayda var. Size gösterilecek abartılı bir ilgide sabırla sonucu beklemeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni tanışmalara karşı çekingen, ürkek davranışlar size anlaşılmaz geliyor. Birkaç gün içinde hiç umulmadık bir konuda statükoyu koruma arzusu gösterecek ve hayata genel bakışınızla çelişebileceksiniz. Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandıkları duygusu yaratabiliyor. Bir problemle ilgili, çok acil tavır belirlemeniz gerekebilir.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Boğa burcunda ilerliyor. Şansınız bugün de açık olacaktır. Akşam, bu şansı aşk hayatınızda deneyimleyebilirsiniz. Merkür Yay burcuna geçiyor. 29 Aralık'a kadar geçmişinizde bıraktığınız insanlardan haberler alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili yeni bir tahlil veya test sonucu öğrenebilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir dönemde olacaksınız. Mantığınızdan çok bu dönem iç sesinize kulak vermelisiniz. Rüyalarınız haberci olabilir.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aklında birçok sorun var ve halletmeye nereden başlayacağını bilmiyor olabilirsin. İçinde bulunduğumuz günlerin bu anlamda sana en güzel desteği aile bireylerinden geliyor. Hiç yaşamadığın benzersiz hisler seni toplumsal duyarlılığa itecek. Yardımcı olmak, evde ailene destek olman seni çevrene karşı yapıcı gösterecektir. Onların toleranslı ve güven veren tutumu karşısında motive olacaksın. Sivil toplum örgütlerine bağışta bulunabilir, bu uğurda belirli yardım kampanyalarında rol alabilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin akrabalarından yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek konusunda ikinci defa düşünmeyeceksin.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otoriter figürlerle önemlibirlikleri yapabilirsiniz. Karşılıklı güven ve istikrar üzerine kurulan bu düzen sizi oldukça mutlu ve huzurlu kılacaktır. Çalışma arkadaşlarınızla kuracağınız doğru bağlantılar iyi bir başarı verebilir.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ikili ilişkilerinize yönlendirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ifade ederken biraz daha yumuşak olmaya özen göstermelisiniz. Bazı olayları net görmekte zorlanacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz. Partnerinize karşı kendinizi tam olarak ifade edememe hissiyatı rahatsız hissetmenize neden olabilir

9 Aralık 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi keyifle, hoş sohbetle ifade ettiğiniz, yakınlarınızla bir arada olmaktan keyif alacağınız bir gün. Kısa yolculuklar planlayabilirsiniz.

9 Aralık 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar kendinizi alışkın olduğunuz yerlerde daha iyi hissediyorsunuz. Muhtemelen bugün yeni ortamlara girmemeniz daha iyi olacak. Böyle bir planınız varsa ertelemeyi mutlaka göz önünde bulundurun.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sona gelmiş bir durumu kabullenmek zor olur. Değişime karşı koymaya çalışmak, fazladan baskı oluşturabilir.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizle ilgili aksiyonlarınız hız kazanıyor. Günlük hayatta kendinizi pek dengede ve mutlu hissedemiyor olabilirsiniz. Özellikleyerinizle ilgili bazı sorunlar, aksaklıklar söz konusu. Harekete geçmeyin. Aklınızdan geçenleri planlamanız yeterli. Yeni yılda harekete geçersiniz. Biraz daha zamlı sürecinizin tadını çıkarın, elinizi güçlendirin ve gitme zamanı gelince gidin.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; sabah saatlerinde gelişen olaylar sevdiklerine, çevrendekilere güvenini kaybetmene neden olabilir. Ancak sonrasında aklı selim düşünerek sorunları büyütmeyecek ve çıkarlarını korumak için uzlaşma yoluna gidebileceksin. Öğleden sonra seni mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir.

9 Aralık 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 51"
Ay
Akrep
24° 37' 59"
Merkür
Koç
26° 27' 42"
Venüs
Balık
21° 37' 51"
Mars
Balık
04° 59' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 55"
Satürn
Balık
13° 18' 13"
Uranüs
Boğa
20° 39' 46"
Neptün
Balık
27° 48' 34"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 40"
Lilith
Başak
19° 47' 55"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>