Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kabullenmekte zorlanıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, dünyadaki refah düzeyi hakkında kendinizi her zamankinden daha endişeli bulacaksınız. Atlas Okyanusu'na doğru tek başına çıktığınız maceranızdan yorulmuş gibisiniz. Sadece iki aylık bir yalnızlıktan döndünüz ve her şey bir anda size saçma gelmeye başladı. Sizi seven insanlarla birlikte olmak istiyor ve onların sıcaklığını arıyorsunuz.

Bugün her türlü dış mekan aktivitesi için iyi bir gün. Yapabiliyorsanız, sizi kısıtlayacak her türlü iç mekan aktivitelerinden izin alın. Daha çok dışarda çalışma havasındasınız. Bazı yaratıcı peyzaj düzenlemeleri için bazı fikirler edinebilirsiniz. Ya da fidanlığa bir gezi yapmaya ve bitkilere yatırım yapmaya karar verebilirsiniz. Uzun bir doğa yürüyüşüne çıkmaya karar verebilirsiniz. Veya bisiklet sürmenin tadını çıkarabilirsiniz. Dışarı çıkın ve pozitif dünya enerjisini içinize çekin!

Normalde olduğunuzdan birkaç yıl daha erken doğmuş olabilirdiniz. Yeni bir teknoloji veya fikrin karar aşamasında olmak sinir bozucu olabilir çünkü bu herkesi buna inandırmanız gerektiği anlamına geliyor. Bunun sizi yenilikçi fikirlerinizi uygulamadan alıkoymasına izin vermeyin. İnsanlar en sonunda zekanızın farkına varacak, hatta sonrasında küçük bir fan kitleniz olduğunu bile görebilirsiniz.

Herkese yardım etmeye çalışan cinste bir insansın. Bugün ise bir hizmetkar gibi hareket ediyor olacaksın. Bonkör yapın ve her zaman söylenmesi gereken doğru şeyleri bulmaya olan eğilimin paniklemiş sinirleri yatıştıracak; ve çevrende uyum ve huzur yaratmak hoşuna gidecek. Her türlü sosyal etkileşim açısından olumlu bir gün.Bugün oturup enine boyuna plan yapmanızın tam zamanı. Deneyimlerinizden gelen büyük bir güç kaynağınız var ve bunu olabildiğince verimli bir biçimde kullanmalısınız. Ayrıntılara dikkat edilmesini gerektiren konulara eğilin. İstikrarınızı ve sağlam duruşunuzu bozmamanız gereken projelere el atın. Sizi mümkün olduğunca etkili olmaya teşvik eden büyük bir güçle karşı karşıyasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat felsefen sana doğal yollardan geliyor. Başkaları ise üzerine düşünüyor, uzmanlara başvuruyor veya çeşitli topluluklara biat ediyorlar. Öte yandan sen, geçmiş deneyimlerinden yaptığın çıkarımlarla, hayat üzerine engin bir bakış açısına çoktan sahip olmuşsun. Felsefeni biraz büyütüp, somut bir şeye dönüştürmeye çalışmak senin için ilginç bir deneyim olabilir.

8 Aralık 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 10:29 olmasıyla beraber Ay, Boğa burcuna geçiyor. Önce Jüpiter sonra Uranüs ile güzel kontaklarda bulunan Ay, aşk hayatınızda sürprizler yaşatabilir. Genel olarak şansınız da açık olacaktır. Bugün en sert etki ise Güneş-Neptün sert kontağından geliyor. Sizlerin gün içinde sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor. Bu bağışıklık sisteminizi ilgilendiren bir durum olabilir.

8 Aralık 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sona gelmiş bir durumu artık kabullenmek bazen zor olur. Değişime karşı koymaya çalışmak, üzerinde fazladan baskı oluşturuyor. Ancak bugünlerin geçici olduğunu aklından çıkarma. Bugün sevdiğin insan hakkında alacağın herhangi bir bilgi sana referans oluşturmaya bilir. Bu yüzden ani kararlar ve radikal çıkışlar yapmamaya özen göstermelisin. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle ilişkinizi daha hareketli kılmak isteyeceksiniz. Katılacağınız aktiviteler ve yapacağınız planlamalar ikinize de iyi gelecek. Akşam saatlerinde arkadaşınla bir paylaşımından dolayı sosyal medyada kavgaya tutuşabilirsin. Sağlığını korumak için elinden geleni yapmak için biraz daha bedenen ve ruhen kendine dikkat etmen gerekebilir. Gerekirse ekstra vitaminler almak sana iyi gelecektir.

8 Aralık 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle yanlış anlaşılmalar yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Kafa karışıklığı yaratan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Yolculuklar ya da sevdiklerinizin yanınıza gelmesi sizleri oldukça mutlu edebilir.

8 Aralık 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgilenmek ya da evde başkalarını ağırlamak için güzel bir gündesiniz. Başkalarına cömertçe davranabilirsiniz.

8 Aralık 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi keyifle, hoş sohbetle ifade ettiğiniz, yakınlarınızla bir arada olmaktan keyif alacağınız bir gün. Kısa yolculuklar planlayabilirsiniz.

8 Aralık 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

8 Aralık 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çoğu insan gerçek düşüncelerini söylemekten çekinse bile siz bugün öyle değilsiniz. Aklınızdan ne geçiyorsa dudaklarınızdan da o dökülüyor. Çoğu zaman dürüstlük iyi olsa da yine de dikkatli olun.

8 Aralık 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de Boğa burcunda seyahat eden Ay size biraz da keyif yapmanız gerektiğini hatırlatıyor. Diğer yandan grupların içindeki faaliyetleriniz artar. Bugün arkadaşlarınızdan gelen davetleri geri çevirmeyin. Son derece neşeli, eğlenceli ortamlarda bulunup keyif alabilirsiniz.Partnerinizin güzel sözleri sizi mutlu eder. Orijinal fikirler paylaşmak, yeni kurslara katılmak heyecanlı olacaktır. Yüksek katlarda yapacağınız özel toplantılar hayatınıza farklı bir bakış açısı kazandırır.

8 Aralık 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

8 Aralık 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şimdi yeni tip ilişkiler bekleniyor. Farklı geçmişleri olan insanları genellikle ilişkide olduğunuz insanlardan daha fazla heyecan verici bulabilirsiniz. Artık sevgiliniz ve arkadaşlarınız ile ilişkilerinizi daha heyecanlı hale getirmek için çalışabilirsiniz.

8 Aralık 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ev ve aile ile ilgili konuların getirdiği karışıklık ve çalkantıları daha çok yaşayabilirsiniz. Geçmişle ilgili konular ortaya çıkarken anılar, yaşantılar, fotoğraflar, albümler ortaya çıkabilir.

8 Aralık 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 20' 30" R
Ay
Akrep
17° 27' 04" R
Merkür
Koç
15° 59' 26"
Venüs
Koç
24° 33' 21"
Mars
Balık
25° 41' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 33"
Satürn
Balık
16° 06' 01"
Uranüs
Boğa
22° 03' 03"
Neptün
Balık
28° 44' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 38"
Lilith
Başak
22° 45' 27"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>