Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kafana Fazla mı Takıyorsun? Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2019, Salı

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 60%

İlişkinizde günbegün bir şeylerin eksildiğini düşünüyorsunuz. İlişkinizi izleyen hayran gözleri göremiyorsunuz. Zihninizdeki karışıklık, yüreğinizdeki rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir.

Aldırmadığınız bazı şeyleri gitgide sorun etmeniz, başlardaki teslimiyetçi tavrınıza kızmanıza yol açıyor. Kaldı ki, bazı işler sizin haklılığınızı teyit ediyor. Yetki farkınız, bazı şeylere göz yummanızı gerektirmiyor.

Çok hissedilir bir biçimde ferahlama dönemine gireceksiniz. Tamamen paraya bağlı olduğu için halledemediğiniz probleminiz, önümüzdeki günler içinde çözüme kavuşabilir.

Tüm sorumluluklarını üstlendiğiniz yakınınızı kendi sorunlarıyla ara sıra da olsa baş başa bırakmanızda yarara olabilir. Tarzınız eleştiriyi hak ediyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geniş, sorunsuz olarak tanıdığınız birinin bugün öğreneceğiniz büyük sorunları sizi şaşırtabilir. Elinizden tutmak, hayat içinde size destek olmak isteyen biri var. Ama siz elinizi çekiyorsunuz. İçgüdüleriniz sizi frenliyor. Bugün tanık olacağınız bir olay sizi oldukça etkileyecek, arkadaş seçimlerinizle ilgili kendinizle övünecek, sevdiklerinize daha çok bağlanacaksınız.

10 Aralık 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uzun süre Ay, 04:12-19:46 arası boşlukta kalıyor. Aşk hayatınızdaki konularda adım atmakta tereddüt edebilirsiniz. Her şeyi garantileyerek yapan sizler aşk hayatında da bugün net kararlar almak isteyebilir. 19:46'da ise Ay, İkizler burcuna geçiyor. Sizler için iletişim yönünüzün özelliklehayatında aktif olduğu bir zaman olabilir. Akşam bile olsa telefonlarınız susmayabilir.

10 Aralık 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 03:11 - 18:46 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket ediyor. Üzerindeki ağırlığın nedeni sınırlarını aşamamak olabilir mi! İşte bugün zincirlerini kırıyorsun ve yeni projeler için heyecan duyuyorsun. Her ne kadar kendini hazırlasan da beynin bazı konular üzerinde fazla durabilir. Ayrıca geçmişte kalan işlerini düzenlemeden ve yoluna sokmadan farklı sorumluluklar alman gerekebilir. Değişimin kaçınılmaz olduğu bugünlerde arkadaş çevrene veortamına farklılık katacaksın. İlişkisini yeni bitirmiş bir Oğlak burcuysan, bu kararın doğru veya yanlışlığını düşünüp bu konuda oldukça kafa patlatabilirsin. Kafanı çok takmaman ve artık önüne bakman yapacağın en iyi hamle olacaktır. Sanatla ilgilenmeyi seven bir Oğlak burcuysan, Akşam saatlerinde bir Tiyatro yolu gözüküyor.

10 Aralık 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır hayalini kurduğunuz plan ve projelerinizle ilgili güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bunu değerlendirmek için çevrenizdekilerle fikir alışverişi yapmanız size fayda sağlayabilir. Esnek ve girişken olmayı seçmelisiniz.Content Video - Oğlakların sorunlarını çözeceği bir hafta!

10 Aralık 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizin ilerlemesinde sıkıntılar olabilir. Toparlamak istediğiniz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlere kişisel yeteneklerinizi katacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

10 Aralık 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer bağlantılı konularda sözlerinizin yanlış anlaşılmaması hususunda dikkatli olmalısınız. Pişman olmamak için istediklerinizi açık bir ifade ile söylemeye çalışın.

10 Aralık 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

10 Aralık 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinize verdiğiniz değerden bir gün bile kuşku duymadınız. Fakat sevdikleriniz, onları ne kadar önemsediğinizin farkında değil. Bu yüzden onlara olan sevginizi gösterin. Bir mesaj atabilir, telefon açabilir ya da onları yemeğe çıkarabilirsiniz. Seçim sizin!

10 Aralık 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, artık zihninizi bir süre tüm akışa kapatmak isteyebilirsiniz. Herkesin sizden bilgi alması ve öğretmenlik misyonunuzdan yorgun düştüğünüzü biliyoruz. Birkaç gün sessiz ve sakin kalarak çevrenizdekilerle minimum diyalog kurun.

10 Aralık 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

10 Aralık 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer hayatınızda hırslanmış veya daha saldırgan bir tutum sergilemeye başlamış olabilirsiniz. Bazı beklenmedik olaylar yılı daha hızlı kapamayı istemenize sebep olabilir. Kafanız çok karışık. Oğlak burçları psikolojik olarak çok güçlü bir dönemde değiller. Destek almaya ihtiyacınız olabilir.

10 Aralık 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; güne keyifli bir başlangıç yapabilir, hobilerine zaman ayırabilirsin. Sevdiklerinle yaptığın programın organizasyonunu sen üstenebilirsin. Akşam saatlerini yoğun bir tempoyla geçirebilir, devamlı bir yerlere koşturabilir, zihinsel ve fiziksel olarak yorulabilirsin. İş arkadaşlarınla ve akrabalarınla iletişim trafiğin hızlanabilir.

10 Aralık 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 42' 41" R
Ay
Başak
08° 14' 44"
Merkür
Koç
17° 35' 09"
Venüs
Koç
17° 26' 07"
Mars
Balık
21° 13' 12"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 54"
Satürn
Balık
15° 32' 39"
Uranüs
Boğa
21° 43' 50"
Neptün
Balık
28° 33' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 32"
Lilith
Başak
22° 07' 02"
True Node
Koç
15° 36' 29"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:54

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>