Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gerçeklerle Daha da Güçlenmelisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşkın, deli bir rüzgar gibi insanların karşısına çıkabileceğini kabul ediyor, ama insanların ondan sakınılacak iradi davranışları gösterebilmelerini bekliyorsunuz. Yakınınızda gözlediğiniz bazı ilişkiler, bu duyguya olan saygınızı azaltmamalı.

İşinizi hemen hemen her şeyin üzerinde tutuyorsunuz. İş bağımlılığınız, çalışkanlığınız ve disiplinliliğinizle birleşince başarı kaçınılmaz oluyor. Akşam saatlerinde birbağlantınızla önemli bir görüşmeniz olabilir.

Gelirinizhayatınızdaki başarılarla başa baş gitmese de, bu anlamda umutlu bir geleceğiniz var gibi. Son günlerde bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, biraz sıkıntıya düşmenize neden olabilir.

Duygusal ilişkileri tanımlar, yorumlarken daha az aceleci olmalısınız. Süreç içinde ilişkiler, bambaşka biçimlere dönüşebilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Derin üzüntülerin, coşkulu mutlulukların insanısınız. Arkadaş ilişkileri sizin için çok önemli. Ama inanılmaz bir kararlılıkla bir anda da bitirebiliyorsunuz. Kolay güven duymuyorsunuz.. Bunu çok belli ettiğiniz ciddi bir arkadaş zenginliğiniz var. Sevecen, yumuşak biri olmanız, sevinci olduğu gibi hüznü de yoğun yaşamanıza yol açabiliyor.

13 Aralık 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 02:22'den itibaren Ay, Yengeç burcuna geçiyor. Mars'ın Neptün ile yaptığı pozitif kontak sayesinde bugün hayallerinizi gerçek yapabilecek mucizevi bir şans elde edebilirsiniz. Akşam olduğunda ise Venüs ve Plüton burcunuzda kavuşarak sizlere aşkta da şanslı bir gece yaşatacaktır. Çekiciliğinizle karşı tarafı büyüleyeceksinizdir.

13 Aralık 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlar ilişkileri için bazen gerçeklerden kaçar. Sen ise bugün yüzleşmeye hazırsın. Her şeye rağmen gerçeklere göğüs gerebilecek özveriye sahipsin. Ancak karşındaki kişiden aynı samimiyeti görmeyebilirsin. Elinden gelen her türlü iyi niyetiarkadaşlarına göstermene rağmen aynı reaksiyonu görmüyorsun. Duygularının karşılıksız olduğunu görmek çok üzücü ancak bu durumu kendince içselleştirmemek en iyi hamle olacak. Aşk her zaman istediğimiz gibi yaşanmıyor. Bugünlerde belki de en çok bunu tecrübe ettin. İnsanların gerçekten nasıl hissettiklerini anladıktan sonra hevesin kırılmasın. Hayatta ikinci şansını bekleyen kişi yalnızca sen olmayabilirsin. Hayat sürprizlerle dolu.

13 Aralık 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konularda belli netlikler kazanabilirsiniz. Daha önce çözemediğiniz bir olayı yakın bir arkadaşınız sayesinde aydınlığa kavuşturabilirsiniz. Çevrenizle ve sosyal ilişkilerinizle bugün daha alakadar olmalısınız.

13 Aralık 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde daha fazla sezgilerinizle hareket etme eğiliminde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çıkabilecek iletişim problemlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var. İç dengenizi korumaya çalışın. Akşam saatlerinde daha yorucu koşullar olabilir. Kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz.

13 Aralık 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle kuracağınız iletişimlerde onu daha iyi anlayabilir, anlaşılabilir olduğunu görerek daha da yakınlaşmak için cesaretinizi arttırabilirsiniz.

13 Aralık 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün İkizler burcunda meydana gelen dolunay ile birlikteortamınızda farklı projeler, kişiler, girişimler, konuşmalar ön plana çıkacak. Bir yön çizmek isteyebilirsiniz.

13 Aralık 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hislerinizi anlamaya çalışmak sadece bir kere yapacağınız bir şey değildir. Kendinizi bir ömür boyu anlamaya çalışmalısınız. Kendinizi tanımadan ve isteklerinizi anlayamadan başkalarını anlamanız çok daha zor olacaktır.

13 Aralık 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton bugün birlikte hareket edecekler. İkili ilişkilerde tutku ve ihtirasa yelken açarsınız. Güçlü ve söz sahibi kişilerle yapacağınız görüşmeler sizin için önemli olacaktır.Gücünüzü ve iradenizi ortaya koyma zamanı. Sorumluluklarınızın hakkını verirsiniz. Yoğun ve sizi derinden etkileyen bir duygu deneyimi yaşayabilirsiniz.

13 Aralık 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlar, ilişkileri için gerçeklerden kaçar. Sen yüzleşmeye hazırsın. Her şeye rağmen gerçeklere göğüs gerebileceksin.

13 Aralık 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aile içindeki, evinizle ilgili olaylar yine tüm psikolojinizi etkiliyor. Siz odağınızı ne zaman ailenize veya ev ortamına çevirseniz tüm dikkatiniz buraya toplanıyor. Kendi hayatınızı da düşünmeniz, sizin için zor da olsa bazen bencil olmanız gerekiyor. Yeni imkanlar söz konusu olabilir. İşlerinizi aksatmamalısınız. 

13 Aralık 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün gerçekleşen dolunay sağlık ve şifayla ilgili bir konuyu gündeminize getirebilir. Gündelik yaşamınızda bazı değişikliklere karar verebilirsiniz. Gözünüzden kaçmış olabilecek küçük bir ayrıntı veya hesap da bu dolunayla ortaya çıkabilir.

13 Aralık 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 49' 42" R
Ay
Yay
06° 37' 03"
Merkür
Koç
16° 01' 37"
Venüs
Koç
26° 26' 20"
Mars
Balık
26° 52' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 46"
Satürn
Balık
16° 14' 31"
Uranüs
Boğa
22° 08' 13"
Neptün
Balık
28° 47' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 54"
Lilith
Başak
22° 55' 38"
True Node
Koç
15° 31' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>