Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Aşk Konusunda Sürprizlere Hazır Ol Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 40%

Ondan daha duygusal ve sorumlu biri olmanızı bir eksiklik gibi yaşamamalısınız. Her türlü resti görmeye hazır tavırlarınız inandırıcı değil. Kişiliğinizde yama gibi duran yapay taktikler izlemeniz gerekmiyor.

Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size tali olarak gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak. Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar da bağımsız olmayabilirsiniz.

Bugün epeyce önemli bir ikili görüşmeniz olabilir. Bazı alacaklarınızın da peşine düşmeniz gerekebilir. Birikimleriniz düşleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz.

Bugünlerde deneyimli, sağduyulu insanlarla iletişim içinde olmanızda yarar var. İş yaşamınızdaki bazı memnuniyetsizliklerin gözünüzü günden güne karartmasına izin vermemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konular, alım satım, yatırım işleri gündeminize gelebilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bazı harcama ve alışverişler gündeme gelirken hesabınızı doğru yapmalısınız.

12 Aralık 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 08:12'de İkizler burcunda 19 derecede dolunay gerçekleşiyor. Ardından da Ay, yarına kadar boşluğa giriyor. Ofiste agresif olacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınıza da dikkat etmelisiniz. Genel olarak gergin bir gün olacak. Rahatsızlığınız varsa kendinizi yormamaya dikkat edin. Ayrıntılı dolunay yazısını okumak için tıklayınız.

12 Aralık 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün saat 07:12'de Dolunay gerçekleşecek. Kariyerine dair belirsizlikler ortadan kalkıyor. Koşulların için rahatlık arıyorsan çalışma ortamında iyileştirme talep edebilirsin. Ya da çalışma hayatında sıkıntı yaşadığın kişiyle açık bir konuşma yapabilirsin. İş ortamını daha pozitif ve çalışılabilir bir hale getirmek istiyorsun. Çevren ile olan ilişkilerinde daha fazla empati kurabilir, karşılığında olumlu sonuçlar alabilirisin. Kendi işini kurmak isteyen bir Oğlak burcuysan bugün içinde önemli görüşmeler yapabilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, gün içerisinde tesadüfen tanışacağın kişi kalbinin kapısını hızla açacak. Bu kişiye karşı sorgulamacı tavırları bir kenara bırakabilirsin.

12 Aralık 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu dolunay etkisiyle; İlişkinizde ciddi adımlara doğru ilerleyen kararlar alabilirsiniz. Öfkenizi daha yapıcı bir yönde kullanmalısınız. İlişkilerinizi iyileştirecek yollar bulabilirsiniz ama ne kadar tahammülünüz kaldığı çok önemli bir ayrıntı. Parasal detaylar sizleri biraz boğuyor olabilir. Âmâ bazı zaferler hep bu şekilde kazanılır. Siz yeter ki yaptığınız işlerle saygı kazanın.Content Video - Oğlakların sorunlarını çözeceği bir hafta!

12 Aralık 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızın gerektirdiği rutininizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha fazla dinlemek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek zorunda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteği almanız gerekebilir. Ruhsal dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz.

12 Aralık 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan yerinde karar alabilmeniz için bir süre daha düşünmeniz gerekebilir. İş konusunda gereksiz risk almaktan kaçınmalı ve rasyonel düşünmelisiniz.

12 Aralık 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

12 Aralık 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fazla gerginsiniz ve her şeyi çok ciddiye alıyorsunuz. Çok önemli bir sınavınız olsa bile ya da çok kritik bir toplantıya girecek olsanız bile biraz daha rahat davranmaya çalışmalısınız.

12 Aralık 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda meydana gelen Dolunay, gündelik yaşam temponuzdaki aksak giden ilişki kalıplarını su yüzüne çıkarır.Ev ortamınızda çalışanların isteklerine cevap vermek sizin için bu dönemde zor olabilir. Diğer yandan bütçesel anlamda zorlandığınızı düşünebilirsiniz.

12 Aralık 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

12 Aralık 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizle ilgili yaşanan değişikler mücadele gücünüzü zayıflatıyor. Çok hırslanmış, hayallerinize ve kariyer hedeflerinize odaklanmış durumdasınız. İş hayatınızda bazı entrikalar söz konusu olabilir. Çevrenizdeki insanları iyi gözlemlemelisiniz. Maddi anlamda dikkatli olmanız gerekiyor, özellikle harcamalarınız konusunda.

12 Aralık 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün insanlarla olan ilişkilerinizi gözden geçirmek, ciddi ve önemli kararlar almak için oldukça uygun bir zaman dilimi. Sevgi akışında kısıtlar oluşabilir.

12 Aralık 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 42' 19" R
Ay
Başak
20° 15' 19"
Merkür
Koç
17° 06' 49"
Venüs
Koç
18° 41' 27"
Mars
Balık
22° 00' 30"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 52"
Satürn
Balık
15° 38' 40"
Uranüs
Boğa
21° 47' 11"
Neptün
Balık
28° 35' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 06"
Lilith
Başak
22° 13' 48"
True Node
Koç
15° 37' 49"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>