Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Cesursun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Bir arkadaş aracılığıyla bir şeyler öğrenme niyetiniz, hiç romantik değil. Onun gizemi, sorularınıza yanıt alamamanızdan kaynaklanıyor. Sizin kadar etkilenmemiş görüntüsünün nedeni, sizin dayandırdığınız gerekçelerde değil.

İşlerinize hakimsiniz. İş yaşamınızda bu beceride büyük payı olan başka biri daha var gibi. Bazı hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman, yeterli gelmeyebilir, biraz daha sabır.

Dişinizi biraz daha sıkmanız gerekiyor. Akılcı tutumunuzla epeydir durumu kurtarabiliyorsunuz. Ama projeleriniz için esaslı paraya gereksiniminiz var. Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz.

Arkadaşınızı sıkıntınızdan haberdar etmenizde fayda var. Size haksızlık ettiğini uygun bir tarzda anlatmalısınız. O, olayın pek farkında değil gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etkilendiğiniz kişinin sizi bugünlerde araması gerektiğini düşünüyor, bekliyorsunuz. Ama bu gecikme, duygularınızın karşılığı olmadığı anlamını taşımıyor. Umutsuzluk için çok erken. Dost çevrenizden birine verdiğiniz değerin, onun ilgisizliğiyle daha da arttığını söyleyenlere kızıyorsunuz. Bunu bir düşünmenizde yarar var. Bu, biraz hastalıklı bir ilişki görüntüsü veriyor.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yengeç burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Satürn ve Plüton ile karşıt açıda bulunan Ay, gün içinde duygusal olarak inişli çıkışlı bir ruh halinde olmanıza neden olabilir. Evliliğinizdeki kontrolcü tavrınız karşı tarafı gergin yapabilir. Akşam olduğunda gerçekleşen Ay ve Venüs karşılığı ise gün boyunca süregelen bu gidişatı daha da çıkmaza sokabilir. En iyisi bugün geri planda kalmayı tercih edin. 18:56'da Ay, boşluğa giriyor.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 17:55'ten yarın 05:55'e kadar Ay Boşlukta hareket ediyor. Bugün hem çalışkansın hem de kendine çok güveniyorsun. Bu yapın cesur kararlar almanı sağlayacak. Hele ki kariyerini şekillendirmek istiyorsan, önemli girişimler için adımlar atabilirsin. Ancak bazı kişiler önünü kesmeye çalışabilirler. Sen yine de ikili çatışmalardan artık uzak duracaksın. Kim senin kötülüğün için ne yaparsa yapsın, kendi çizginden ayrılmayacaksın. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişinin duruşu seni çok etkileyecek. Bu kişi ile konuşurken zamanın nasıl geçtiğini anlamakta zorluk çekebilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinle yeni bir eve çıkmak için planlar yapıp bu bağlamda konuşmalar yapabilirsin.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamında dedikodularla mücadele edebilirsiniz. Kimse ile karşı karşıya gelmemeli ve duyduğunuz her söze inanmamalısınız. Biraz daha kendinizi soyutlamalısınız. Her şeyi görüp bilmek belki de bugün doğru olmayacaktır.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşiniz, karşılıklı konular daha fazla hassasiyet getiriyor. Bugün ailevi bir konuda daha esnek olmak gereği var.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizi düzeltmek için gösterdiğiniz çaba onun gözünde kutsal olacaktır. Bu yüzden bugünlerde cümleleriniz ve tavırlarınız oldukça önemli.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda etkili iletişim kurarak, çalışanlar, patronlar ve kurumlarla ilişkilerinizi geliştirebilir, özel yaşamınız vehayatınızda yapacağınız görüşmelerden etkili sonuçlar elde edebilir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz.

14 Aralık 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün evinizde sıcacık battaniyenizin altına girip eşinizle ve çocuğunuzla zaman geçirmek tam da aradığınız şey. Tüm haftanın yorgunluğu bu şekilde atmak size iyi gelecek.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde sevgi ve şefkate odaklanacağınız bir gün sizi bekliyor. Aile içi ortaklıklara açık bir gündesiniz.Evlenmek, evlilik teklif etmek, çocuklarınızın ihtiyaçlarını karşılamak, ailedeki yaşlıları ziyaret etmek size iyi gelecektir. Aile geleneklerini korumak için üzerinize düşen görevi yerine getirmek istersiniz.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yönden oldukça renkli ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya geldiğiniz özellikle akşam saatleri her zamankinden daha parlak geçebilir. Dernek, vakıf çalışmalarında yer alabilirsiniz.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay ikili ilişkiler açısından dinamik bir gündeme işaret ediyor. Gün içinde karşınıza pek çok kişi çıkabilir ve karşılıklı görüşmeler yapabilirsiniz. Uzmanlara danışmak, başkalarından görüş almak için uygun bir gün.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; karşındakilerin hâl ve tavırlarını anlamakta zorlanabilir, çocukça davrandıklarını düşünebilirsin. Bugün hedef ve isteklerine odaklanmışken dikkatini dağıtacak hiçbir şeye tahammülün olmayacak ve farkına varmadan sevdiklerini kırabileceksin. Karşındakileri fazla zorlamamalısın.

14 Aralık 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 13' 13" R
Ay
Akrep
28° 43' 03"
Merkür
Koç
15° 59' 20"
Venüs
Koç
25° 40' 07"
Mars
Balık
26° 23' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 05"
Satürn
Balık
16° 11' 03"
Uranüs
Boğa
22° 06' 06"
Neptün
Balık
28° 46' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 45"
Lilith
Başak
22° 51' 28"
True Node
Koç
15° 33' 45"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>