Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Seçici… Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor ama beklenen sonuç bir türlü gerçekleşmiyor. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu sefer hamle yapmak için çok fazla düşünmeyin.

Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel. Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor.

Bütçeniz eski harcamalarınızın devam etmesine uygun değil. Küçük birikiminize dokunmama kararınız devam ediyor. Bu kararınızın doğru olduğunun farkındasınız. Kendinizi unutmuş sevdikleriniz için harcamaya başlamış gibisiniz.

Bugünlerde en ufak problemlerde bile kendinizi kaptırmamaya, dışardan değerlendirmeye gayret göstermelisiniz. Kendinizi uzman gibi gördüğünüz problemlerle sık karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır biriktirdiğiniz özel işlerinizi yapmanız için önemli bir fırsat bugün elinize geçebilir. İhmal etmezseniz önemli bir yükten kurtulacaksınız. Sevdikleriniz kendinizden emin ve cana yakın tavırlarınızdan çok hoşlanıyorlar. Bugün yakınlaşma fırsatını bulduğunuz birisi size uzaktan yanlış bir izlenim verdiğinizi söyleyebilir.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün seyrine Aslan burcunda devam ediyor. Sizler için maddi odaklı bir gün olabilir. Mirasla ilgili işleriniz varsa bugün uzayabilir. Ay ve Mars arasında ortaya çıkan olumsuz açının etkisiyle öğleyle beraber sağlığınızı riske atacak işlerden uzak durmalısınız. Eşinizin harcamaları da sizi gergin yapabilir.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevreninin daralması aslında senin seçici davranmandan kaynaklanıyor. İnsanların gerçek davranışlarını görmek ve duygusal anlamda eksikliklerini görmek hayatına insan almak konusunda seni daha seçici yapacak. Bu sıralar zamanını yanında kendini huzurlu hissettiğin insanlara adamak istiyorsun. Aynı kaderi paylaştığın bir arkadaşınla uzun ve derin sohbetler yapabilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir Oğlak burcuysan, kısıtlı sermayen ile piyasayı yoklarken daha temkinli ve seçici davranacaksın. Maddi konularda güçlenmek için kafanı daha çok yorduğun ve üzerine çalışmalar yaptığın bir gündesin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, senden hoşlanan kişiyle aynı hisleri paylaşmıyor olabilirsin.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde egonuzu yenmeyi öğreniyor olacaksınız. Kendinize yeni bir siz yaratmak için tam sırası. Geçmişteki alışkanlıklarınızı bırakıp kendinizi yeni yola adamalısınız.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konular gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde endişe duyduğunuz konularla ilgili gerginlik yaşayabilirsiniz. Finansal konularınızı sağlamlaştırmak isteyebilir ve yeni temeller atabilirsiniz. Kararlarınızı güvenle vereceğiniz bir gündesiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullardan uzak durmanızda fayda var.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizi geliştirmek ya daarkadaşlarınıza yardımcı olup gelişmesini sağlamak için uygun bir dönemdesiniz. Yardımlar ileride size de destek gelmesine vesile olacak

16 Aralık 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ortak finansal kaynaklara, ödemelere odaklanmak gerekecek. Cebinizden biraz para çıkabilir.

16 Aralık 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer bugün bir çocukla beraber zaman geçiriyorsanız kendinizde uzun zamandır fark etmediğiniz yeni bir tarafınızı keşfedeceksiniz. Bu, daha samimi ve daha yumuşak olan yüzünüz. Onu da unutmamalısınız!

16 Aralık 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü ortak maddi konularda, yatırım ve alım satım konularında dikkat çekici olabilir. Duygusal açıdan derin hassasiyetler gündeme gelebilir, gerilim ve stresten uzak durmaya çalışmalısınız.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün senin için hareketli bir gün olabilir. Konuşmalarında ani çıkışlar yapman yanlış anlaşılmana sebep olabilir.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonundan beri süre gelen kafa karışıklığınız ile haftaya başladınız. Çok fazla düşündüğünüz için de işlerin içinden çıkamıyor olabilirsiniz. Dışarıdan bir gözle durum değerlendirmesi yapmaya çalışın. Aslında ortada çok da vahim bir şey yok. Kariyeriniz konusunda biraz hırslanmış, ötelenen istekleriniz yüzünden alınganlık gösteriyor olabilirsiniz.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; hedef ve hayallerini gerçekleştirmek için önce finansal koşulları oluşturman veya yeni kaynaklar yaratman gerekebilir. Fakat beklentilerini makul bir seviyede tuttuğundan ve mantık çerçevesinde ilerlediğinden motivasyonun yüksek olabilir. Üst düzey kişi veya gruplarla kontak halinde olman aradığın desteği bulmanı sağlayabilir.

16 Aralık 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 57' 49" R
Ay
Akrep
25° 24' 25"
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
25° 20' 36"
Mars
Balık
26° 10' 57"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 25"
Satürn
Balık
16° 09' 35"
Uranüs
Boğa
22° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 45' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 51"
Lilith
Başak
22° 49' 43"
True Node
Koç
15° 34' 32"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>