Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Direniyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Duygularınızın ve hislerinizin sıcaklığı ve derinliği konusunda kendinizi güvende hissediyorsunuz. Bugün, yeniden enerji depolama ve kendinizi yeniden yaratma fırsatınız olacak. Sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizi derinleştirmek için güzel bir gün. Onlarla iyicre kaynaşın, baştan çıkarma gücünüz karşısında büyülenecekler...

Hangi tarafa döneceğinizi bilemeyebilirsiniz. Birkaç farklı seçenek düşünüyor olabilirsiniz. Belki kariyeriniz hakkında karar vermeye çalışıyorsunuz. Veya bir üst kademede ekstra eğitim alacağınız bir okul seçiyor olabilirsiniz. Bir seçim yapma konusunda kendinizden emin değilseniz, biraz daha araştırma yapmak isteyebilirsiniz. Kararınızı dikkatlice tartmanıza yardımcı olabilecek bir danışmanla görüşün. Daha fazla bilgi alırsanız ne yapacağınızı bileceksiniz.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Ağır çekim hareket ettiğin birkaç günden sonra, yoğun enerjini tekrardan toplayacaksın. İçgüdülerin harika olacak ve seni mevcutta yaptığın şey konusunda yardım alabileceğin insanlara götürecek. Raporlar ya da günlük yazmak için güzel bir gün! Bir kalem ve kağıt kapmaktan ve hayatını yazıya dökmekten çekinme!Bugün, ayrıntıların önemli olduğu günlerden biri. Bir plan veya rapor hazırlıyorsanız, kullandığınız rakamlara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Doğru verileri girdiğinizden emin olmak için yazınızı iki kez kontrol etmelisiniz. Gereğinden fazla yüksek dolar miktarı veya yanlış fiyatlandırma gibi basit bir şeyi gözden kaçırmak kolay olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mektup yazmak, kart göndermek ya da uzak bir yerlerde yaşayan birisi için bir paket hazırlamak üzere planlarını yap. Bunu yapmak çok eğlenceli olabilir, özellikle bunları göndereceğiniz kişinin hiçbir şeyden haberi yoksa. Özel bir kişiye göndermek için resimler, el yapımı şeyler, kurabiyeler, mumlar, kartlar, kitap ayraçları ve daha bir çok çeşitte şey muhteşem bir paket oluşturabilir. Tek bir basit kart bile birinin gününü aydınlatabilir. İyi eğlenceler.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Başak burcunda hareket ettiği bir gündesiniz. Sabah gerçekleşen Ay-Neptün karşıt görünümü nedeniyle melankolik, karamsar bir ruh halinde olabilirsiniz. Fakat sonrasında Ay öyle güzel kontaklar kuruyor olacak ki ardı ardına gelen pozitif gelişmeler sayesinde enerjiniz yerine gelecektir.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün içine pes etme duygusu gelse de şu an elde ettiğin her şeyi ne kadar zor şartlar altında elde ettiğini hatırlayıp vazgeçebilirsin. Bir işte son raddeye geldiğini her düşündüğünde bu işe hangi sebeple başladığını hatırlamak, motivasyon açısından sana çok iyi geliyor. Maddi anlamda bir kayba uğrayıp, planlarını bu yönde değiştirmen gerekebilir. Kuralcı tavrın bugün ön plana çıkabilir. Bankalarla görüşmeler yapabilir, kredi çekme durumları olabilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, şeytanın bacağını kırıp bugün hayatının aşkı ile tanışmak istiyorsun. Mücadeleyi elden bırakma.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda bazı şeylere bugün çekidüzen vermelisiniz. Eksik ya da fazla olan konuları hayatınızı paylaştığınız kişi veya ortaklarınızla konuşmak daha doğru olacaktır. Kararlı bir duruş içinde olmak bugün sizlere iyi gelecektir.Content Video - Oğlakların sorunlarını çözeceği bir hafta!

18 Aralık 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılma isteğiniz hayal gücünüzü destekleyecektir. Özgürleşme isteği içinde yolculuklar planlayabilirsiniz. Akademik konulara ilgi duyacağınız bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünden itibaren önümüzdeki 4-5 gün boyunca iletişimde karmaşa bizi bekliyor. Kim kime hangi konuda söz veriyor ve kimin söyledikleri doğru anlamak biraz zor olacak gibi duruyor.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

18 Aralık 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızda önceden beri olan fakat üzerine derinlemesine düşünmediğiniz bir şeyi yeniden keşfetmeniz gerekli. Bu bir hobiniz de olabilir, yüzleşmekten korktuğunuz bir durum da.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın bir diğer toprak elementi burcu olan Başak'ta seyahat edeceği bugün, kendinizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz. Hayat görüşünüz ve inançlarınız üzerine çevrenizle derin sohbetler edebileceğiniz bugünü ilginizi çeken konularda derinlemesine araştırmalar yaparak da değerlendirebilirsiniz.Burcunuzda seyahat eden Satürn ve Plüton'un Başak burcundaki Ay ile kuracağı açı özellikle yüksek öğrenim öğrencisi olan Oğlak burçlarına eğitim konusunda destekleyici etkiler sunuyor. Bugün başlayacağınız eğitimlere uzun süre devam edebilir, ilgilendiğiniz konularda derinleşebilirsiniz.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun süreli çabalarınızın ve uğraşlarınızın karşılığını alabilirsiniz. İstekleriniz yeni projelere başlayabilmeniz için itici güç olacaktır. Kafanız karışmış, fazla çalışmaktan yorulmuş olabilirsiniz. Biraz dinlenmeniz gerekiyor. Oğlak burçlarına kısa tatiller iyi gelebilir. Hiçbir şey yapamıyorsanız, kendinize özel zamanlar ayırın.

18 Aralık 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; doğruluğundan emin olmadığın olaylarda ön yargılı olmamaya özen göstermelisin. Kimi zaman duydukların ya da söylediklerin nedeniyle hayal kırklıkları yaşayabilirsin. Gün ortasında ayrıntılar önem kazanırken, birçok konuya uygun çözümler bularak meraklı gözlerin odak noktası olabilirsin.

18 Aralık 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 23' 09" R
Ay
Başak
04° 18' 24"
Merkür
Koç
17° 45' 23"
Venüs
Koç
17° 01' 27"
Mars
Balık
20° 57' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 20"
Satürn
Balık
15° 30' 40"
Uranüs
Boğa
21° 42' 44"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
20° 00' 22"
Lilith
Başak
22° 04' 49"
True Node
Koç
15° 36' 02"
Son Güncelleme : 19/04/2024 01:54

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>