Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
rahatlıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2019, Cuma

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün biraz alavere dalavere işinde olabilirsiniz. Belki kendiniz için daha yüksek bir maaş veya komisyon pazarlığı yapabileceğiniz bir durumda olacaksınız. Hak ettiğinizi düşündüğünüz miktarı istemekten çekinmeyin. Ya da yeni bir kişinin ilgisini çekebilirsiniz. Bu kişiyi güzel konuşmanız ve yaratıcı ifade tarzınızla etkileyebilirsiniz. Cazibesini kullanan bir Oğlak kadar etkileyici kimse olamaz!

İşe gitme zamanı. Oğlak olarak, biraz çılgınca, bazen de oldukça parlak fikirleri olan bir insansınız ... Kalabalıktan sıyrılmaya devam etmek istiyorsanız, normalden daha sıradışı fikirler ortaya koymak zorunda kalacaksınız. Bugün sizin gününüz, beyninizin sınırlarını kabul etmesine izin vermeyin. Sadece fikirlerinizi üretin ve onları hayata geçirin!

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Yenibağlantıları sana psişik, spiritüel ve iyileştirme sanatları alanında kariyerler vaat edebilir. Belki de resim ve yazı çizi alanında fırsatlar karşına çıkar. Bu konuyu ciddiye al. Bu alanlardaki yetenekleri bugün göz önüne çıkabilir ve onları daha fazla eğitmeye karar verebilirsin. Arkadaşlarının ve grupların destekleri ise paha biçilemez.Yerinde duramayan bir köpek yavrusunu gezdirmeye çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Bu meraklı yavru araba çarpması, tasma dolanması gibi tehlikelerin bilincinde olmadığı için bir o kadar da pervasız. Bu köpeğe dışarı çıkıp tek başına keşiflerde bulunması için biraz özgürlük tanırken aynı zamanda da ona bazı şeyler öğretmek gibi büyük bir sorumluluğunuz var. Disiplini ve eğlenceyi dengeleyerek insanların saygısını kazanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dilinize hakim olmaya çalışmalısınız; zira her ne kadar bütün cevapları bildiğinizi düşünseniz de, büyük olasılıkla, bulmacanın bazı parçalarını hesaba katmıyorsunuz. Günün üzerinde kendini gösterecek şiddetli bir saldırganlık duygusu, herkesi özellikle de sizi çok fazla etkisi altından bırakabilir. Bugün bir konuşmacı olmaktan ziyade dinleyici olmanızda fayda var.

20 Aralık 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün bütününde Terazi burcunda ilerliyor. Kariyerinizle ilgili konularda yoğunlaşabilirsiniz. Venüs bugün Kova burcuna giriş yapıyor. 13 Ocak 2020'ye kadar maddi durumunuz genişlemeye devam ediyor olacak. Yeni yatırım planları yapabilirsiniz.

20 Aralık 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığınla fark yaratacağın bir güne uyanıyorsun. Daha önce farkında olmadığın yönlerin ortaya çıkabilir. Değerlendirmelisin! İş arkadaşlarına karşı yaşadığın güven sorunu, bugün gündemini oluşturabilir. Belki de biraz esnek olmalısın. Ne kadar yapıcı olmaya çalışsan da insanların davranışları artık seni bezdirmiş olabilir. Gördüğün güvensizlikler karşısında ne yapacağını bilemiyorsun. Yanındaki iyi dostları daha iyi belirleyip, kıymetini anlıyorsun. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevdiğin kişinin sana karşı gösterdiği tutarsız tavırlardan şüphelenebilirsin. Her ne kadar sinirlensen de peşin hükümlü olmaktan uzak olmalısın.

20 Aralık 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konularda belli netlikler kazanabilirsiniz. Daha önce çözemediğiniz bir olayı yakın bir arkadaşınız sayesinde aydınlığa kavuşturabilirsiniz. Çevrenizle ve sosyal ilişkilerinizle bugün daha alakadar olmalısınız.

20 Aralık 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için kıvrak olmanız gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminizi değişken koşullar yönlendirebilir. Hareketli gündeminizi doğru yönlendirmeniz gereken zamanlar var. Zekânızı kullanmalısınız. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. Akşam saatlerinde sohbet etmekten hoşlandığınız kişilerle program yapabilirsiniz.

20 Aralık 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda atılımlar yapabilir ve partnerinize karşı anlayışlı bir imaj çizebilirsiniz. Partnerinizim yoğun ilgisi ve sevgisini hissetmek sizleri oldukça mutlu edebilir.

20 Aralık 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşmeleriniz, kariyer gelirleriniz, arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda problemler, soğukluk ve mesafeli davranışlara karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik somut anlamda hedefler belirleyebileceğiniz, kariyer konusunda güçlü adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. 17.40 sonrasında içsel olarak mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz ancak ilişkilerinizde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçtiğiniz için, geçmişin ve problemlerin üzerine gitmemek, şimdiye odaklanmak faydalı olacaktır.

20 Aralık 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni fikirlere alışmak sizi zorlayabilir. Fakat bu fikirleri kabul etmezseniz ileride pişman olabilirsiniz. Bu yüzden alıştıklarınızdan biraz uzaklaşıp yeniliğe adım atmalısınız.

20 Aralık 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınla fark yaratacağın bir güne uyanıyorsun. Daha önce farkında olmadığın yönlerin ortaya çıkabilir.

20 Aralık 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

20 Aralık 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizle uğraşmaktan başkalarına zaman bulamayacaksınız. Kafanız biraz dağınık. Bilinçaltınız yoğun. Şimdiden yeni yılı planlamaya başlamış bile olabilirsiniz. Birkaç güne bu karışıklıklarınız da son bulacak, atmak istediğiniz adımlar hızlanacaktır. Maddi anlamda beklentilerinizi karşılayamıyor olabilirsiniz.

20 Aralık 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün her şeyi akla ve mantığına uydurmaya çabalaman; boşa kürek çekmene, gereksiz vakit kaybetmene neden olabilir. Sessiz kalıp, kendini dinlemen günün olumsuz etkilerinden uzaklaşmanı sağlayabilir. Diğer taraftan önümüzdeki günlerde maddi kazanımların artarken yeteneklerini gösterebileceğin fırsatlar kapını çalabilir.

20 Aralık 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 26' 35" R
Ay
Akrep
18° 44' 34" R
Merkür
Koç
15° 59' 13"
Venüs
Koç
24° 41' 03"
Mars
Balık
25° 46' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 59"
Satürn
Balık
16° 06' 36"
Uranüs
Boğa
22° 03' 24"
Neptün
Balık
28° 44' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 60"
Lilith
Başak
22° 46' 09"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>