Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygularını iyi yönetmelisin! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2019, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün özel biri ile biraz çapkın anlar yaşayabilirsiniz. Birine aşık olursanız, onunla heyecan verici bir sohbetin tadını çıkarmanız mümkün. Sizinle ilgilendiğini anlamanız için size mesaj veriyor olabilir. Bu ilişkinin neler sunabileceğini keşfederken eğlenmeyi de unutmayın. İkiniz bir ilişki içerisine girip romantik bir akşam yemeği veya arkadaşça bir öğle yemeğine çıkabilecek misiniz, bir bakın.

Yaklaşık bir hafta önce, mali durumunuzla ilgili bazı kötü haberler almış olabilirsiniz. Bugün muhtemelen, tüm ay boyunca bu sorunların üstesinden gelmek için isteyebileceğiniz en iyi gün. Bu durumdan kazanan olarak çıkmak istiyorsanız, olaylara genellikle sizin yaptığınızdan farklı bir açıdan yaklaşmanız gerekebilir. Ama içiniz rahat olsun! İşler muhtemelen yoluna girecek!

Bugün yakın çevrenizde sosyal bir etkinlik organize etmek veya bu etkinliğe katılmak için gününüzü telefonda geçirebilirsiniz. Bunlar bir açıdan işle ilgili durumlar olabilir. Eğer bu durumlar bugün gerçekleşirse, muhtemelen harika bir zaman geçireceksiniz. Kendinizi çok cana yakın ve hevesli bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurmanız ve eski arkadaşlarla tekrar bağ oluşturmanız muhtemel. Kendiniz gibi olun, ve günün tadını çıkarın.

Kibar bir doğan var. Herhangi bir çatışmanın ortasında bile beladan kaçınıp barışçıl bir tavır benimsiyorsun. Şu anda çevrendekilerin de bir barış elçisine ihtiyacı olabilir. Belki çocukların geçinemiyordur. Aralarına girip onlarla bir konuşma yapman gerekiyor olabilir. Ya da iki arkadaşın bir uzlaşmazlık yaşıyordur. Ara buluculuk yapabilirsin. İki tarafa birbirlerini daha iyi anlayabilmeleri için yardım et.Keninizi uyarılmış varsayabilirsiniz çünkü bugün hareketlerinize çok dikkat etmeli ve genel olarak çok dikkatli olmalısınız. Yapacağınız konuşmalarda çok aceleci davranmayın, riskli yatırımlar yapmaktan kaçının ya da tehlikeli sayılabilecek girişimlerden kaçının. Burcunuzda bugün hayatınızın belirli alanlarına çok büyük zararlar verebilecek dengesizlikler söz konusu. Bu sebeple bugün önemli olmayan şeylerle ilgilenin. Bırakın ciddi meseleler sonraya kalsın. Arkanıza yaslanın ve rahatlayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaş ya da bir aile üyesiyle aranızda geçen bir anlaşmazlık, başladığı an müdahale edilmezse, duygularınızın incinmesine ve kafa karışıklığının artmasına sebebiyet verebilir. İletişim anahtardır. Tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu veya ne vermeye hazır olduğunuzu ayrıntılı olarak açıklayarak yanlış anlaşılmaları önlediğinize emin olun. Bunu zaten herkesin bildiğini varsayalım. Bunu yapabiliyorsanız eğer yüz yüze yapın, telefon ve e-posta gibi iletişim cihazları normalden daha az etkili olabilir.

24 Aralık 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde hareketine Yay burcunda devam ediyor. Umutlarınızın gerçek olabileceği bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili de olumlu bir sürece giriyor olacaksınız. Ay ve Venüs arasında gerçekleşen olumlu görünüm sayesinde eskiden gönül bağınız olan birinden tekrardan haber alabilirsiniz.

24 Aralık 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Halledebileceğin kadaryüklenmelisin. Özellikle rekabete dayalı bir ortamda çalışıyorsan, duygularını iyi yönetmelisin. Atacağın her sağlam adımın karşılığını fazlasıyla alacaksın. Kapalı kapılar ardında yaşanan ilişkiler için söylenecek çok şey var. Ancak duygularına hâkim olmanda kolay olmayacak. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, hoşlandığın kişinin de sana karşı duyguları olduğunu öğrenebilirsin. Bir yandan oldukça sosyal ve hareketli günler seni bekliyor. Bu yüzden programını çok doldurmamaya çalış. Önemli ziyaretçilerin olabilir. Söylediklerine sahip çıkmanın zamanı gelmiş olabilir. Bazı konularda ısrarcı olman sonuca ulaşarak aileleri bir araya getirebilir. Ailendeki insanlarla seni karşı karşıya getiren fikirlerinde bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Bu yüzden canını hiç sıkma. Ailedeki ateşli konuşmalardan uzak kalmalısın.

24 Aralık 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi sorunlarınızın üstesinden gelebileceğiniz önemli konular bugün gündeminizi oluşturacaktır. Bu yoğunluk içinde kendinize biraz zaman ayırmanız size iyi gelecektir. İlişkilerde özlem duyduğunuz konular önünüze gelebilir.Content Video - Oğlakların sorunlarını çözeceği bir hafta!

24 Aralık 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalan olaylardan dolayı canınız sıkılabilir. Kontrolünüzü kaybetmeyin. Sabırlı olmanızda fayda var. Kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla baskı hissedebilirsiniz. Mücadele içinde olacağınız zamanlar var.

24 Aralık 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünden itibaren Perşembe günkü tutulmaya kadar yeni başlangıçlar yapmak yerine elinizdeki işleri tamamlamaya odaklanın. Hayatınızda sürpriz ve olumlu gelişmelere açık bir dönemdesiniz.

24 Aralık 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

24 Aralık 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi desteğe ihtiyacı olan bir arkadaşınıza borç verme konusunda kararsız kalmış olabilirsiniz. Yakın dostunuzun kötü gününde yanında olmalısınız. Kendinizi zora sokmayacak bir şekilde ona yardımcı olabilirsiniz.

24 Aralık 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Diğerlerini memnun etmek için, önemli konularda ödün vermemeye çalışın. Aşırı yemek ya da tatlı, zengin besinler tüketmek diyet veya sindirim sorunlarına neden oluyor.

24 Aralık 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

24 Aralık 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kardeşlerinizle ilgili problemler söz konusu olabilir. Ufak tefek konulardan boşu boşuna gerilebilirsiniz. Maddi anlamda hala dikkat etmeniz gereken süreçlerden geçiyorsunuz. Paranızı boşa harcamayın. Eşinizi yüceltirken kendinizi aşağı çekmediğinizden emin olun.

24 Aralık 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün arka planda kalarak, ince eleyip sık dokuyarak riskleri iyi hesaplamayı ve temkinli olmayı tercih edebilirsin. Bilinçaltını kurcalayan kontrolün dışındaki gelişmelere iyimser çözümler bulurken; finansal açıdan güçlü kişilerin desteğini alabilmen mümkün. Fakat bugün aldığın kararları uygulamakta zor olabilir.

24 Aralık 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 50' 01" R
Ay
Terazi
28° 29' 18" R
Merkür
Koç
16° 09' 07"
Venüs
Koç
22° 38' 49"
Mars
Balık
24° 29' 29"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 05"
Satürn
Balık
15° 57' 15"
Uranüs
Boğa
21° 57' 51"
Neptün
Balık
28° 41' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
20° 16' 17"
Lilith
Başak
22° 35' 09"
True Node
Koç
15° 38' 52"
Son Güncelleme : 23/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>