Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sessizsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 20%

Sevdiklerinize bazı yaratıcı fikirler vermekten keyif alabilir bunun yanı sıra, ailenizi ziyaret ederek bir ilham kaynağı bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşın ve fikirlerinizi tartışın. Aklınızda bir icat veya yeni birkonusunda bir fikir olabilir veya evinizde yapmak isteyebileceğiniz değişiklikleri hayal edebilirsiniz.

Pek çok görevi aynı anda halletme yeteneğiniz oldukça zirvede olacak. Özellikle ticaret yapıyorsanız, bilgiler hızlı bir şekilde havada uçuşuyor olabilir ve bir adım öne çıkıp bilgi birikiminizle olaya değer katmanız istenebilir. 'Babalar en iyisini bilir'. tavrını benimsemiş birarkadasınızla karşı karşıya gelebilirsiniz. Unutma ki eski yollar her zaman en iyisi değildir. Geçmişte çalışmış olabilirler, ancak şimdi işler değişti.

Çok uzaklardan alacağınız bir bilgi, içerisinde olduğunuz bir grup ile daha kolayyapmanızı sağlayabilir. Her şey, hem iki grup aktiviteleri hem de sizin eğitiminizi ilerletmeniz için ümit vadedeci görünüyor. Bu yüzden, bunlar bugün için güzel odak noktaları diyebiliriz. Kafanızın bir köşesinden seyehat fikri de geçiyor olabilir. Arkadaşlarınız da böyle düşünüyor olabilir, onlarla birlikte akşam şehir merkezine gidip, gönlünüzce eğlenebilirsiniz. Günün tadını çıkarın!

Senin için harika bir gün ve modunun da öyle olduğunu fark edeceksindir. Her durumda söyleyecek güzel bir şeyin olacak ve uyum sağlayan yapın, çevrendeki insanların sert ve katı hallerinin aksi olacağı için faydalı olacak. Duyguların konusunda ne kadar disiplinli olursan, o kadar iyi hissedeceksin. Sosyal kelebek olmaktan çekinme.Bugün kendinize birkaç hedef belirlemenizin tam zamanı. Bu normalde sizin için basit birolsa da bugün biraz çaba sarfetmeyi gerektirebilir. Üstesinden gelmeyi istediğiniz şeylere ve o rüyaları gerçeğe dönüştürmek için atmanız gereken adımlara daha kolay odaklanmanız muhtemel. Büyük düşünmekten korkmayın! Hedeflerinize ulaşmak için ilk adım olarak onları kağıda dökebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle mantıklı davranmaktan ziyade sezgisel hareket ediyorsunuz, ancak bugün bu iki yönünüz birbiriyle çelişkiye düşecek. Bir an soylu ve yüce kavramları düşünürken bir an sonra pratik yanınız ağır basabilir. Bugün her şeyi açıklığa kavuşturmaya çalışmak yerine her zamanki aklınızın yeniden devreye girmesini bekleyin. Bunu yaparken bir şeyler okumak size iyi gelebilir.

22 Aralık 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün bütününde Akrep burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Güneş Oğlak burcuna bugün geçiyor. Sizlerin ise doğum günlerini kutlama vakti başlıyor. 20 Ocak 2020 tarihine kadar gücünüze güç katacağınız, başarılarınızın daha da artacağı bir döneme giriyorsunuz. Yüzünüzü güldüren zaferler elde edebilirsiniz. Şanslı bir senenin daha bu başlangıcı olacak.

22 Aralık 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün insanların sana karşı empati yoksunluğu çektiğini fark edebilir, kendini ifade etmeye çalışmaktan sıkılıp, kendi kabuğunda kalmak isteyebilirsin. İçten içe sana değer verdiğini düşündüğün insanların yanından ayrılması, arkadaşlığa olan güven duygunu sarsabilir. Bir süredir içinde bulunduğun maddi sorunlar bugün tekrar gündemine gelebilir. Gereksiz harcamaların için pişmanlık duyabilirsin. İş arayışı içinde olan bir Oğlak burcuysan bu zamanlardabakmak senin için sağlıklı bir tercih olmayabilir. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinle beraber gitmek zorunda olduğunuz bir ziyaret olabilir. Biraz canlansan mı?

22 Aralık 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Deneyimli ve kariyer hedefleri olan kişilerle bugün bir araya gelebilir ve kariyeriniz için bazı yeni girişimleri başlatmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda vermek istediğiniz radikal değişimlerin kararı için bugün oldukça uygun diyebiliriz.

22 Aralık 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde tamamlanması gereken işler olabilir. Ancak daha sonraki saatlerde sosyal açıdan daha hareketli olabilirsiniz.

22 Aralık 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kuralcı ve baskıcı tutumunuz en çok aile içerisinde kendini gösterebilir. Aile içerisinde kurabileceğiniz yanlış iletişim istenmeyen sonuçlar oluşmasına neden olabilir.

22 Aralık 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle odak noktanız kendiniz ve hayatınız olacak, isteklerinizin peşinden koşmak isteyeceksiniz.

22 Aralık 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dünyadan kopuk bir halde olabilirsiniz. Hayal dünyanızda olmak size daha iyi hissettirse de gerçek dünyaya dönmeli ve yapmanız gerekenleri yapmalısınız.

22 Aralık 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın sosyal çevre alanınızda seyahat ettiği bugün eve girmek istemiyorsunuz. Yeni insanlarla tanışabilir, sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz.Ay ve Neptün üçgeninin etkisiyle akşam saatlerinde sosyal çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz. Özellikle kardeşleriniz, kuzenleriniz gibi yakın çevrenizle karşılıklı olarak birbirinizi destekleyeceğiniz bir günden geçiyorsunuz.

22 Aralık 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

22 Aralık 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genellikle mantıklı davranmaktan ziyade sezgisel hareket ediyorsunuz, ancak bugün bu iki yönünüz birbiriyle çelişkiye düşecek. Bir an soylu ve yüce kavramları düşünürken bir an sonra pratik yanınız ağır basabilir. Bugün her şeyi açıklığa kavuşturmaya çalışmak yerine her zamanki aklınızın yeniden devreye girmesini bekleyin. Bunu yaparken bir şeyler okumak size iyi gelebilir.

22 Aralık 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; evrenin bütün ağır topları senin için ele eleyken; sende üzerindeki ölü toprağını atarak, hayatında yepyeni sayfalar açmak için yoğun arzular duyabilirsin. Hedeflerine kitlenmen ve doğru stratejiler geliştirmen gücüne güç katabilir. Arkadaş çevren veya mesleki gruplarda tartışmalara girmemeye özen göstermelisin.

22 Aralık 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 49" R
Ay
Akrep
28° 37' 49"
Merkür
Koç
15° 59' 19"
Venüs
Koç
25° 39' 36"
Mars
Balık
26° 22' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 59"
Satürn
Balık
16° 11' 01"
Uranüs
Boğa
22° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 44"
Lilith
Başak
22° 51' 25"
True Node
Koç
15° 33' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>