Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
eleştiriyorsun? Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, özellikle ailenizle ilgilenmek söz konusu olduğunda, kendinizi biraz diken üstünde hissedebilirsiniz. Akrabalarınızla bir sevgi/nefret ilişkinizin olması muhtemel. Onları seviyorsunuz fakat çok yakın olduğunuzda bazen boğuluyorsunuz. Bugün sabırlı olmaya çalışın. Aileniz sinirlerinizi bozuyorsa, bunun nedeni şu anda biraz duygusal alana ihtiyacınızın olması.

Bugün hoş bir gün olacak. Yıldızlar, geçen haftadan daha az yoğun olsa da, oldukça parlak olacağı tahmin ediliyor. Muhtemelen profesyonel yaşamınız için yeni bakış açılarına ihtiyacınız var ve şimdi bu hedeflerin üzerinde çalışmak zorunda kalacaksınız! Bu anın gelmesini bekliyor muydunuz? Bu çok daha iyi!

Muhtemelen kadın olan tanıdığınız bir kişi, habersiz ve nedensiz bir şekilde aniden kaybolabilir. Bu kafa karıştırıcı olabilir ve kendinizi bilmediğiniz bir şeylerin döndüğü yönünde endişelenirken bulabilirsiniz. Bu kişinin tam olarak neden kaybolduğunu öğrenmeye çalışın. Eğer doğrudan ona soramıyorsanız, bilebileceğini düşündüğünüz birine gidin. Bu önemli çünkü anca bu şekilde kafanızı rahatlatabilirsiniz.

Etrafında sosyal olarak kaynıyor. Günün enerjisi iletişimi arttırıyor olacak. Yemek davetleri alacaksın. Arkadaşların bir anda sözleşmiş gibi seni arayıp soracak. Bu sırada aile üyeleri de iletişim kuracak. Kardeşlerden, kuzenlerden, halalardan telefonlar alacaksın. Eğer programın yoğunsa her biriyle sohbet edemeyebilirsin. Fakat önümüzdeki günlerde bu insanlara vakit ayırabilirsin.Genellikle mantıklı davranmaktan ziyade sezgisel hareket ediyorsunuz, ancak bugün bu iki yönünüz birbiriyle çelişkiye düşecek. Bir an soylu ve yüce kavramları düşünürken bir an sonra pratik yanınız ağır basabilir. Bugün her şeyi açıklığa kavuşturmaya çalışmak yerine her zamanki aklınızın yeniden devreye girmesini bekleyin. Bunu yaparken bir şeyler okumak size iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yerinde duramayan bir köpek yavrusunu gezdirmeye çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Bu meraklı yavru araba çarpması, tasma dolanması gibi tehlikelerin bilincinde olmadığı için bir o kadar da pervasız. Bu köpeğe dışarı çıkıp tek başına keşiflerde bulunması için biraz özgürlük tanırken aynı zamanda da ona bazı şeyler öğretmek gibi büyük bir sorumluluğunuz var. Disiplini ve eğlenceyi dengeleyerek insanların saygısını kazanın.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 14:45-15:57 aralığında Ay, boşlukta ilerliyor. 15:57'den itibaren de Akrep burcuna giriş yapıyor. Keyifli ve dostlarınızla vakit geçireceğiniz bir akşama ilerliyorsunuz. Ay'ın Jüpiter ile meydana getirdiği kontak sayesinde gece özellikle şansınız açık olacaktır. Beklemediğiniz anda güzel bir mesaj ya da haber alabilirsiniz.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde aldığın takdirler, bugün rehavete kapılmana neden olabilir. İş yerinde en çok sorumluluğu kendinin aldığını düşünebilir bu anlamda etrafına eleştirilerde bulunabilir, karşılığında hoşuna gitmeyen cevaplar alabilirsin. Eleştirilerinin dozunu kaçırmamanda fayda var. Bulunduğun mevkiinin seni diğer insanlardan ayırmadığını, arkadaşlarının tavırları ile bugün daha iyi anlıyorsun. Eleştirilerinde seçici olmadığın takdirde üstlerinden de uyarı alman olası. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin yaptığı hataları yüzüne vurmaktansa, sorunları beraber çözmeniz aranızdaki bağı kuvvetlendirecek.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda planlarınız istediğiniz gibi gerçekleşmiyor gelebilir. Olayları daha iyi yönetebilmek adına alternatif planlar oluşturmalısınız. Ani kısa seyahatler yapmanız söz konusu olabilir. Biraz daha girişimci ve hareketli olmanız sizi kurtaracaktır.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sorumluluklar gündeme gelebilir. Ailevi bir konu ile daha çok ilgilenebilirsiniz. İşiniz çok. Akşam saatleri daha kararlısınız.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettiğiniz ve bu ışıltınızı dışarıya da göstermek istediğiniz bir dönemdesiniz. Işıltınız karşı cinsin ilgisini hiçbir şey yapmadan çekmenize vesile olabilir.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

21 Aralık 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbinizin sevgi dolu olması size hep daha güzel kapılar açıyor. Adeta sevgiyi açılmayacak kapılar için bir anahtar olarak kullanıyorsunuz. İyi kalpli olmanızın karşılığını kat kat alacağınız bir gün.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündüz saatlerinde kariyer evinizdeki seyahatine devam eden Ay, Güneş ile kuracağı destekleyici açının etkisiyle kariyeriniz açısından keyifli bir güne işaret etmekte. Kendinizi ve ne istediğinizi daha rahat ifade edebilir, hedeflerinize ulaşmak için kişisel yeteneklerinizden destek alabilirsiniz. Akşamüstü saat 16:00 itibariyle Akrep burcuna geçen Ay, sosyal çevrenizi aydınlatıyor. Önümüzdeki bir kaç gün daha fazla göz önünde olmak isteyebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ay'ın Venüs ve Uranüs'le arasındaki sert etkileşim bugün özgüveninizin biraz düşük olabileceğini gösteriyor.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte maddi açıdan çok daha destekleyici bir dönem başlıyor. Bu dönemde maddi imkanlarınızı, kazanç ve gelirlerinizi artırma ve daha iyi değerlendirme imkanı bulabilirsiniz.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Sizin daha önce ilginiz olmayan bir konuda bazı arzularınız olabilir. Değer verdiğiniz insanlarla olmayı, onlara destek olmayı tercih edebilirsiniz. Kendinizi aşağı çekecek, size iyi gelmeyecek konuşmalardan uzak durmalısınız.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; kendini doğru ifade etme, anlaşılma arzunun yüksek olduğu ve sosyal statünün verdiği konumu korumaya çalışacağın bir gün olabilir. Akşamüzeri çocuklarınla ilgili stresli durumlar meydana gelebilir, ikili ilişkilerde zorlanmalar, görüş ayrılıkları, ani kopmalar gündeme gelebilir. Sakin olmaya bakmalısın.

21 Aralık 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 48' 01" R
Ay
Başak
21° 24' 08"
Merkür
Koç
17° 04' 21"
Venüs
Koç
18° 48' 39"
Mars
Balık
22° 05' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 12"
Satürn
Balık
15° 39' 14"
Uranüs
Boğa
21° 47' 30"
Neptün
Balık
28° 35' 37"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 26"
Lilith
Başak
22° 14' 27"
True Node
Koç
15° 37' 57"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>