Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
çözüm odaklı! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 60%

Başkalarını kendi yanınıza çekmeye karar verebilirsiniz. Belki de kariyerinizde yaptığınız bir hamle için destek toplamaya çalışıyorsunuz. İnsanlardan kişisel veya profesyonel referanslar sağlamalarını isteyebilirsiniz. Veya arkadaşlarınızdan ticari bir girişimde size katılmalarını istiyor olabilirsiniz. Hatta bir yatırım fikri aklınızda olabilir ve bir gruptan bununla ilgili tavsiye almanız gerekebilir. Cazibeniz sayesinde, dikkat çekme konusunda hiçbir sorun yaşamayacaksınız.

Şu an yaptıklarınız size sekip geri gelebilir! Gezegenlerin enerjileri sizi bedeninizden uzaklaştırıyor olabilir. Kafanız fikirler ve hızlı düşüncelerle dolu olabilir. Konsantre olmak ve tek bir şeye odaklanmak zor olabilir. Kafanızı temizlemek için sık sık mola vererek kendinizi odaklamaya çalışın. Diğer insanlarla iletişim kurduğunuzda sakinleyin ve tüm çalışmalarınızı hata olasılığına karşı kontrol ettiğinizden emin olun.

Son zamanlarda sizi meşgul eden para konusundaki endişelerinizin asılsız olduğunu anladınız. Bu size gerçekten bir rahatlatmış olmalı. fakat ilk bakışta bunu anlamak zor olabiliyor. Beyniniz hala bunu kabullenme aşamasında. İstediğiniz zaman istediğiniz kadar yazışmalarınızın ve banka hesaplarınızın üstünden geçin. Cevap yine aynı olacak: Her şey göründüğünden çok daha iyi gidiyor.

İnsanlara harika fikirlerini sunmak ve iletebilmek konusunda çok başarılısın. Aile yaşamında, çocuklarına yaşamı ve sorumluluklarını öğreten taraf sen olabilirsin. Bugün ise, birisi sana yeni bir şey öğretebilir. Eğitimin, bir iletişim olduğunu unutma; ki iletişim de bir fikir değiş tokuşudur...Bugün birtakım tuhaf telefon çağrıları alabilirsiniz, muhtemelen de tanımadığınız insanlardan. Gayri menkul yatırımları, özellikle de konut alımı ile ilgili olanlar, bu aralar başarılı olacak gibi görünüyor ya da bu alanda yeni bir yatırım yapmaya da karar verebilirsiniz. Bugün önsezilerinize kulak verin ve sakın her zaman devrede olan mantığınızın yolunuza çıkmasına izin vermeyin! Zihniniz bu aralar öte alemlerden gelen mesajlara özellikle açık olduğu için bundan en iyi şekilde faydalanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni keşfettiğiniz yeni bir grup insanla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Genelde sahnenin merkezinde olmaktan hoşlandığınız için, kendinizi en iyi ışıkta sunmak isteyebilirsiniz. Ancak işi gösterişle karıştırmamaya dikkat edin. Özellikle yeni bir kalabalığın içinde arka planda kalmak iyi bir seçim olabilir. Neden liderlik yeteneklerinizi yakında onların keşfetmesine güvenmiyorsunuz? Daha sonra mutlulukla tüm grubun yararı için onları iyi bir şekilde kullanabilirsiniz.

26 Aralık 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün burcunuzda 4 derecede halkalı Güneş tutulması saat 08:13 itibariyle oluşuyor. Bu güzel tutulma hayatınızın her alanında size yeni fırsatlar sunacaktır. Beklemediğiniz şekilde bir anda hayatınız değişecektir. Bu olumlu değişim nihayet beklediğiniz güzellikleri de getirecektir.

26 Aralık 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Sahip olduğun kaynaklarını daha iyi değerlendirmek arzusu içerisindesin. Yeniteklifleri alman, işinde farklı teknikler kullanman yükselmene neden olabilir. Özellikle gruplara yönelik yapmış olduğun işlerde, organizasyonlarda bazı problemlerle uğraşabilirsin ancak tecrübelerin bu durumu da yenmeni sağlıyor. Ailenin çözmekte zorlandığı sorunlar hakkında daha farklı fikirler sunup onlar için en doğru olanı yapmaya çalışabilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı olan tavırların onun sana karşı arkadaşça bir duygu beslemesine sebep olabilir.

26 Aralık 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilere dair tüm süreci organize edebileceğiniz bugün çok göz önünde olabilirsiniz. Süreci iyi bir şekilde yönetmek size kendinizi iyi hissettirebilir. Burcunuzda gerçekleşen bu güneş tutulması sizin refah ve huzur seviyenizi yükseltecek gelişmeleri barındırıyor. Sizlerde kaygılardan uzak kalın.

26 Aralık 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ani ve özgürleştirici yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. Bedene ait konular gündeme gelebilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İlgilendiğiniz işlerinizle ilgili eğitim almak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmaktan keyif alacağınız zamanlar var.

26 Aralık 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli olan Oğlak'lar eşleri ile yaşadıkları tartışmaları bitirip, güzelliklere odaklanabilirler. Evlilikleri iyi bir yere gidebilir ve herhangi bir konuda verim de olabilirsiniz.

26 Aralık 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıl öncesinde burcunuzda meydana gelen tutulma ile geleceğe yönelik planlamalar yapmak ve hayatınızı güzelleştirmek isteyebilirsiniz.

26 Aralık 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karar vermek çoğu insanı zorla da bugün sizin için bu gayet keyif verici. Tüm seçeneklerinizi bir kağıda yazıp her birini kalbinizle ve mantığınızla tartabilirsiniz. Günün sonunda doğru kararı vereceğiniz kesin.

26 Aralık 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda meydana gelen Güneş Tutulması, Jüpiter'in desteğiyle şanslı bir döneme girdiğinizi gösteriyor. Bu dönemde özgüveniniz artabilir, karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir.Aşk evinizde seyahat eden Uranüs'ün destekleyici açısı ile karşınıza kalbinizi hızlandıracak birisi çıkabilir. Beklenmeyen hamilelikler gündeme gelebilir.

26 Aralık 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

26 Aralık 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizle ilgili değişiklikler yapma ihtiyacındasınız. Monotonluk sizin en keyif aldığınız yerde bile kendinizi iyi hissetmemenize sebep olabilir. Küçük bir alışveriş size çok iyi gelebilir. Maddi anlamda açılmış durumdasınız. Bu sebeple ev alışverişinizi abartmamaya dikkat edin. Stres atıp, dolaşıp, plan yapıp isteklerinizi parça parça alabilirsiniz.

26 Aralık 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; burcunda gerçekleşen Yeniay ve Venüs'ün kazançlar evine geçmesiyle birlikte; kendini rahat ifade etmen ve hedeflerin doğrultusunda ilerlemen için fırsatlar gelişebilir.  Kendini geliştireceğin ve geleceğini kurmana yardımcı olacak adımlar atabilir; fiziksel görünümünle ilgilenebilirsin. Hayatında yeni sayfalar açmak için birçok şansın olabilir.

26 Aralık 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 46' 08" R
Ay
Terazi
27° 40' 52" R
Merkür
Koç
16° 09' 48"
Venüs
Koç
22° 33' 53"
Mars
Balık
24° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 22' 10"
Satürn
Balık
15° 56' 52"
Uranüs
Boğa
21° 57' 37"
Neptün
Balık
28° 41' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 00"
Chiron
Koç
20° 16' 03"
Lilith
Başak
22° 34' 42"
True Node
Koç
15° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/04/2024 13:44

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>