Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
uyum sağlıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 20%

Bugün içten konuşmanız gereken bir gün çünkü biraz streslisiniz. Bu endişeyi içeride tutmak yerine, güvendiğiniz biriyle veya sevgilinizle paylaşmaya çalışın. Belki de bir şeyler hakkında daha dengeli bir bakış açısı elde etmenize yardımcı olabilirler. Sevgilinizle konuşmaya hazır değilseniz, iyi bir arkadaşınızla bunları paylaşın. Birine açılırsanız, stresiniz de azalacak.

Bugün adalet konularıyla ilgileniyor olabilirsiniz. Etrafınızda adil görünmeyen bir şeyler oluyor olabilir. İş yerinde, çalışanların sorunları olabilir. Yeterince maaş almadıkları endişesini taşıyor olabilirler. Ya da belki insanlar patronla uğraşırken zorluk çekiyor olabilirler. İçeri girip yardım edebilirsiniz. Durum hakkında kendi görüşleriniz olabilir. Bugün gruplar arasında arabulucu olarak hareket edebilir ve barış yaratabilirsiniz.

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Evcil bir moddasın ve evini zevkine göre düzenlemek istiyorsun. Derleyip toplamak, fazlalıklardan kurtulmak isteyebilisin. İçerisinde rahatlayıp keyif yapabileceğin bir ortam istiyorsun. Ev kaledir ve her şeyin yerli yerinde olması insanı memnun eder... Bu deyimi benimsersen iyi hissedeceksin!Başkalarına yardımcı olmak önemli, ancak bunu yaparken kendinizi ihmal etmediğinizden emin olun. Bugün işlerin biraz üzerine gitmenin ve ufkunuzu genişletmenin tam zamanı. Günün olayları fazlasıyla dramatik bir hava içinde gelişebilir. Tuhaf durumlara müdahil olmaktan çekinmeyin. Gerçeklerden biraz uzaklaşma arzunuzu böylelikle giderebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün istediğin her şeyin peşinden gidecek bir cesarete sahipsin. Bakışını değiştirdikten sonra, göreceksin ki şu anki hedeflerin bir öncekiler kadar karışık değil. Sadece mutlu bir insan olmak için yapman gerekenleri yapıp yapmadığından emin ol. Eğer emin değilsen, mutlu olmaktan korkup korkmadığını bir düşün.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 13:23-18:41 aralığında Ay, boşlukta ilerliyor. 18:41 olunca Balık burcuna geçiş yapıyor. Sosyal yönünüzün önde olacağı bir akşamda olacaksınız. Yakınlarınızla, kardeşlerinizle vakit geçirebilirsiniz. Eğitimde radikal kararlar alabilirsiniz.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 12:23 - 17:41 saatleri arasında Ay Boşlukta salınacak. Çeşitli sosyal faaliyetlere katılabileceğin bir gün geçireceksin. Ancak, dış faktörlerden etkilenmeye açık olduğunuzdan, gergin ortamlardan kaçınman gerekecek. Girdiğin ortamlarda duyacağın bazı dedikodular seni rahatsız edebilir. Uyumlu insanlarla zaman geçirmeye çalışmalısın. Akşamüstü daha çok zamanını sosyal medya?da ilgilendiğin konularla geçirebilirsin. Sevmediğin ortamlarda bulunmak seni gerse de, mücadele ederek bu zorlukları bertaraf etmek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, hoşlandığın kişi ile konuşmalarınızda ne kadar çok ortak yönlerinizin olduğunu göreceksin.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bugün sadece kalbinizin sesini dinlemeli ve kuruntularınızdan uzak durmalısınız. Hayatınızda yeni bir başarı elde edeceğiniz bir döneme ilerliyorsunuz. Hayatınızı sadeleştirin.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı arttırmak için farklı arayışlar içine girebilirsiniz. Sabah saatlerinde sıkıntılı süreçler meydana gelebilir. Akışta kalmaya çalışın. İlerleyen zamanlar da temposu yüksek işler sizi bekliyor. Yakın çevrenizdeki insanlar sizden yardım talep edebilir.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde gösterdiğiniz üstün başarının gerisindeki yoğun çalışma sizi yorgunluğa teşvik edebilir ancak hedeflediğiniz gibi yaptığınız işten söz ettirebilirsiniz.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde insanların sizi anlamadığını düşünebilir, özellikle yakınlarınızla konuşmakta zorlanabilirsiniz. Akşam üstü saatlerinde çok daha yumuşak ve affedici bir otam oluşacak.

30 Aralık 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bilinçaltınızdaki düşünceleriniz sizi yönlendiriyor. Ayrıca son zamanlarda gördüğünüz rüyaların da sizi fazla etkilemiş olma olasılığı var. Bugün bunları göz önünde bulundurmalısınız.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay ve Mars karesinin etkisiyle kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Hayallerinize ne kadar yakın olduğunuzu sorgulayabilir, finansal hedeflerinize ulaşmak için belirleyeceğiniz strateji üzerine düşünebilirsiniz.Ay'ın 18:42'de Balık burcuna geçişi ile birlikte keyfiniz yerine gelecektir. Uranüs ile Merkür üçgeninin etkisiyle partnerinizle, yakın çevrenizle ve çocuklarınızla zaman geçirmek sizi mutlu edecektir.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek. Hep bir taraf ağır basıyor.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Merkür'ün burcunuza ilerlemesiyle birlikte merak ve ilgi alanlarınız artabilir, iletişime ve öğrenmeye çok daha açık olabilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Kendinizi anlatmak ve ifade etmek önem kazanabilir.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; haftaya yeteneklerini gösterebileceğin ortamlara girerek başlayabilirsin. Gruplarda yer edinmek için bireysel bir hareket planı oluşturabilirsin. Ancak aşırı hırs yapmamaya dikkat etmelisin. Akşam saatlerinde yakın çevrenle, duygusal paylaşımlarda bulunacağın ortamlara gidebilirsin.

30 Aralık 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 55" R
Ay
Başak
20° 10' 24"
Merkür
Koç
17° 07' 00"
Venüs
Koç
18° 40' 56"
Mars
Balık
22° 00' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 46"
Satürn
Balık
15° 38' 38"
Uranüs
Boğa
21° 47' 09"
Neptün
Balık
28° 35' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 05"
Lilith
Başak
22° 13' 45"
True Node
Koç
15° 37' 49"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>