Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
enerjisini kendine saklıyor! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Arkadaşlarınız size "Maceraların Kızı" diyorlar çünkü yeni şeyler denemeye bayılıyorsunuz. Bu günün tadını çıkarmak zorundasınız! Çünkü birçok imkan ve fırsatlarla dolu olacak. Gün rutin bir şekilde başlayabilir, ancak gözlerinizi ve kulaklarınızı değişimlere karşı dört açın. Yeni maceranız çok sıradan bir yolla karşınıza çıkabilir. Örneğin, süpermarketteortağınız olacak birisiyle tanışabilir veya ATM'de sıra beklerken romantik bir ilgiyle karşılaşabilirsiniz. Macera, her yerdedir, onu bulacağınızdan şüpheniz olmasın!

En sonunda rahat bir nefes alacaksınız. Bir süre mali durumunuz için endişelenmiş olabilirsiniz. Artık endişelenmenize gerek yok. Bugünün olayları ya sizi o zor zamanlara geri döndürecek ya da orada sizin için açık bir yol gösterecek. Finansal sorunlarınızı çözmek için çok çalışıyorsunuz; şimdi akıllıca bunun üstünde çalışmaya başlayabilirsiniz.

Eğer bir avukatsanız, bugün sizin için harika bir gün. Özellikle de para konularında başkalarının çıkarlarını savunmak için daha iyi bir gün olamazdı. İnsanlar sizi görüşmelere davet edecek çünkü en zorlu anlaşmazlıklarda bile bir ara yol bulabiliyorsunuz. Kendi kendini savunan insan aptal görünür, bu doğru fakat bugün kendi hayatınızda ara buluculuk becerilerinizi kullanmak için harika bir gün!

Çamurdan çık ve kurtul. Biraz eğlen ve yapacaklarının sonuçlarına kafayı takma. Görev listeni bir sürelik bir kenara koy ve eğlenmene odaklan. İnsanların bugün ekstra ilgiye ihtiyacı olacak. Onlardan sevgini esirgeme. Duyguların da kuvvetli ve dinamik. Kelimelerinin ardındaki yoğunluk hayatına tutkuyu getirebilir.Bugün istediğin her şeyin peşinden gidecek bir cesarete sahipsin. Bakışını değiştirdikten sonra, göreceksin ki şu anki hedeflerin bir öncekiler kadar karışık değil. Sadece mutlu bir insan olmak için yapman gerekenleri yapıp yapmadığından emin ol. Eğer emin değilsen, mutlu olmaktan korkup korkmadığını bir düşün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer kendine öfkeleniyor ya da kendini aşağılıyorsan, kendine acıma hastalığına yakalanmış olma ihtimalini göz önününde bulundurabilirsin. Bu demek değil ki işler yolunda gitmediğinde hiçbir şey hissetmemelisin. Ama negatif girdilere çok fazla takıldığın yerde depresyon senin için gerçek bir hale gelebilir ve sana pozitif hiçbir şey sunmaz. Duygularını tanı ve ona göre hareket et. Yarın ihtimallerin değişeceği yeni bir gün olacak.

29 Aralık 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Kova burcunda hareketini sürdürüyor. Merkür bugünden itibaren Oğlak burcuna geçiyor. 16 Ocak 2020 tarihine kadar uzun zamandır beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

29 Aralık 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinde baskı unsuru olan her şeyden kurtulmak istiyorsun. Bu ailende olabilir, sevgilinde? Çocuksu merakı olan sevgilinle zıtlaşman mümkün... Eğer ayak uydurmakta zorlanıyorsan kendi köşene çekilmeyi bile düşünebilirsin. İkili ilişkilerden çok kafanı dinlemek bugün sana daha cazip gelebilir. Akşamüstü kendini sabaha göre daha iyi ve huzurlu hissediyorsun. Gelen telefon yüzünü güldürüyor. Maddi konularda beklentilerin varsa, bekleme süren biraz daha uzayabilir. Kariyer hedeflerin için çeşitli planlar yapıp bunu sevdiğin insanlarla paylaşıyorsun. Planlama içerisindesin.

29 Aralık 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı sürprizler olabilir. İçinizde büyüttüğünüz konular sizi mutsuz edebilir. Maddi konularda biraz daha dikkatli olmalısınız. Bugün yurt dışı bağlantılarınız ya da yapacağınız görüşmeler sizleri biraz gerebilir.

29 Aralık 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizin para ya da güvenlik durumu ile daha fazla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından beklentilerinizde daha esnek olmalısınız.

29 Aralık 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların beklentilerini karşılamak isterken daha çok kendinizden harcadığınızı fark etmeniz gereken bir gündesiniz. Önceliği kendinize vermeniz gerekiyor.

29 Aralık 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

29 Aralık 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır hoşlandığınız kişiyle artık iletişime geçmeniz gerekiyor. İlk adımı ondan beklemek yerine aynı ortamda bulunduğunuz bir anda ona gidip selam verebilirsiniz. Bunu yapmak başta size zor gelebilir fakat denemeden sonucun ne olacağını bilemez.

29 Aralık 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para evinizde seyahat eden Ay'ın Venüs ile kavuşacağı bugün maddi konular gündeminizi meşgul ediyor.Beklediğiniz bir para gelebileceği gibi, harcamanın dozunu da kaçırabilirsiniz. Kendinizi şımartmak, spaya, masaja gitmek iyi gelebilir. Merkür'ün burcunuza geçişiyle birlikte kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

29 Aralık 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

29 Aralık 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün itibariyle kendinizi ifade etmek, anlatmak, konuşmak çok daha önemli olacak. İş anlaşmaları yapabilir, yazma okuma anlatmaya çok daha fazla önem verebilirsiniz.

29 Aralık 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; Merkür'ün burcuna geçişiyle daha iyi konsantre olabilir ve hedeflerinin peşinden kararlılıkla gidebilirsin.  Finansal anlamda destek bulabileceğin bir gün olmakla birlikte keyifli ve duygusal paylaşımların yoğun olabilir. Bu ara alacağın olumlu haberler kendine olan güvenini arttıracaktır.

29 Aralık 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 10' 47" R
Ay
Akrep
28° 11' 38"
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
25° 37' 02"
Mars
Balık
26° 21' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 30"
Satürn
Balık
16° 10' 49"
Uranüs
Boğa
22° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 46' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 37"
Lilith
Başak
22° 51' 11"
True Node
Koç
15° 33' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>