Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Strese Yenik Düşmemelisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

İşler bugün sizin için bir şekilde küçük bir zirveye ulaşıyor. Kendinizi sevme konusunda neler yapabileceğinizi düşünmeye biraz zaman ayırın. Çevrenizdeki kolektif ihtiyaçları çok düşünmekten kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Unutmayın, fikirlerinizi ve değerlerinizi dünyaya duyurmak bu alışkanlıkları edinene kadar hiçbir şey ifade etmeyecek.

Bugün yapacak çok şeyiniz olabilir. Grup halindeyken, doğuştan bir lidersiniz ve bu en büyük yeteneklerinizden biri. Ancak önümüzdeki birkaç gün boyunca, becerilerinizi yoldan çıkmış kişileri yeniden yola getirmeye çalışmak için rağbet görecek. Yine de, çalıştığınız yer için büyük bir değer olan birisinin özgünlüğünü yok etmemeye dikkat etmelisiniz.

Doğru olanı savunmakta tereddüt etmeyin. Bu güçlü insanları karşınıza almak anlamına gelse de. Bugün en ufak adaletsizlik bile katlanılır gibi değil. Sizi fikirlerinizi söylediğinizde - çünkü bugün bunu yapmak zorunda hissedeceksiniz - diğerleri de size saygı gösterecek. Uzun bir zaman böyle olacak ve bu size harika güzellikler getirecek.

Farklı farklı hayallerin ve rüyaların kafanda dönüp duracağı ilginç bir gün. Bazılar geçmişten anılar veya anımsamalar. Ayrıca etkilendiğini insanların fotoğraflarına bakarken de bulabilirsin kendini. Bütün bunlar ne istediğin ve kimle olmak istediğine dair içgüdüsel yansımalar. Yıllar öncesinden olaylar aklına gelirse şaşırma. Günün enerjisi böyle şeylere sürükleyecektir.Bugün senin için biraz tuhaf bir gün olabilir. Özgürlük hoşuna gidecek ancak bazı kişilerin senin alanına haddiden fazla karışmak istediğini hissedebilirsin. Bunun için çok üzülme! Hayatında kötü niyetli insanlar yok ve müdahaleleri senin hayatın için bir gün çok önemli olabilir. Derin bir nefes al ve yapabildiğin kadar iyi bir şekilde onlarla işbirliği yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer borsaya, hisse senedine ya da değerli kağıtlara yatırım yapmak istiyorsanız, bugün bu prosedürü başlatmak için uygun bir gün değil. Yatırımınızda yalnızca sonu gelmek bilmeyen ertelemeler meydana gelmeyecek, büyük olasılıkla gününüz de istediğiniz gibi geçmeyecek. Size gösterilen diğer seçenekler hakkında okuma yapın ve birkaç gün içinde bilen birine danışın. Bunun hakkında biraz düşünün, eğer aklınıza yattıysa, devam edin. Ama bunu şimdi yapmayın!

2 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Keskin bir zekanız var ve her zaman yeni bilgileri kendinize alıyorsunuz. Ancak bu bilgilerin ne kadarını tuttuğunuz önemli. İş yerinde, sıralanacak bilgi kütlesi karşısında bunalmış hissedebilirsiniz. Evde okumak istediğinizi yığılmış kitaplar ve dergiler olabilir.

2 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çok önem verdiğinbağlantılarınla toplantıların olabilir. Ama üzerinden atamadığın gerginliğin buraya yansımasını hiç istemiyorsun. Ofiste estirdiğin stres havası senin dışında tüm ekip arkadaşlarını da geriyor. Öğrenciysen, bu süreçte daha sabırlı olman gerekiyor. Okuldan sonra ailenle çıkacağın tatile az kaldı. Yersiz tartışmaların içinde istemeden de kendini bulursan, sakinliğin ve olumlu bakış açınla buradan sıyrılabilirsin.

2 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üst düzey pozisyondaki kişilerle görüşmeler yapmak için uygun bir gündesiniz. Ailevi konularınızda ise olumlu destekler alabilirsiniz. Parasal anlamda bazı baskıları üzerinizde gereğinden fazla hissedebiliyorsunuz. Biraz daha sabırlı olmalısınız.

2 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişte kalan bazı insanlarla uğraşmanız gerekebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Sabah saatlerinde almanız gereken kararlarda acele etmeyin. Gün içinde güçlü durmanız sizin lehinize olacaktır. Akşam saatlerinde yaşanabilecek ufak ev kazalarına karşı dikkatli olun.

2 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusursuz konuşma ve hitabetinizi doğru kullanabilme sizi beklediğinizden de hızlı tam istediğiniz noktaya taşıyarak sürprizler hazırlayabilir.

2 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal çevrenizde son dakikada oluşan sizi şaşırtan bir gerginlik oluşabilir. Aman dikkat!

2 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün nihayet verdiğiniz emeklerin karşılığını alacaksınız. Etrafınızdaki insanlar ne kadar çaba harcadığınızı fark edip sizi tebrik edecek.

2 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde Ay'ın Koç burcuna geçişi ile birlikte ailevi konular önem kazanacaktır. Aile büyüklerinizin sizden destek beklediği bir gün olabilir veya ev içinde ilgilenmeniz gereken konular olabilir.Burcunuzda gerçekleşecek olan Merkür ve Jüpiter kavuşumunun etkisi ile bugün daha derin konular üzerine düşünebilirsiniz. Akşam saatlerinde aile içerisinde çıkabilecek fikir ayrılıklarına hazırlıklı olun.

2 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi konular ve sorumluluklar gündeminize gelirken kendinizi biraz kısıtlanmış ya da sınırlanmış hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Öğle sonrasında ise hayatı akışına bırakmakta zorlanmayabilirsiniz.

2 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni insanlarla tanışmak, yeni ilişkiler kurmak konusunda oldukça şanslısınız. 2020 yılına çok enteresan bir dostluk, arkadaşlık, sevgililik hikayesi ile başlayabilirsiniz. Sabır diyorum başka bir şey demiyorum. Hemen anında her şeyi öğrenemezsiniz. Tanımak için tanışmak yetmez. Zaman da gerekir.

2 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Konuşmaktan, sohbet etmekten keyif duyacağınız bir gün olabilir. Yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı kelimelere dökmekte zorlanmayabilirsiniz. Kardeşlerinizden, komşularınızdan alacağınız haberlere sevinebilirsiniz.

2 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 47" R
Ay
Yay
04° 40' 43"
Merkür
Koç
16° 00' 53"
Venüs
Koç
26° 15' 02"
Mars
Balık
26° 45' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 39"
Satürn
Balık
16° 13' 40"
Uranüs
Boğa
22° 07' 42"
Neptün
Balık
28° 47' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 23"
Lilith
Başak
22° 54' 37"
True Node
Koç
15° 32' 16"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>