Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
kendinlesin! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Geçmişi düşünüyor olabilirsiniz. Eski ilişkiler veya geçmiş maceralar hakkında biraz nostaljik hissedebilirsiniz. Üniversitedeki o çılgın yaz gezisini düşünebilir ya da lisedeki sevgilinizi hatırlayıp, neler yaptığını merak edebilirsiniz. Albümdeki bazı fotoğraflara bakmak veya o zamanlardan kalma eski mektupları okumak size keyif verebilir.

Hayal gücünüz artabilir ve başkalarıyla paylaşmak istediğiniz parlak bir fikirle ortaya çıkabilirsiniz. Diğer insanlar, onların olmasını istediğiniz kadar açık olmasa bile, coşkunuzu sürdürmeye çalışın. Gezegenlerin etkileri meslektaşlarınız için biraz dikkat dağıtıcı olabilir. Kendi görevlerine odaklanabilir ve sizin düşüncelerinize karşı çok açık olmayabilirler. Başka bir gün onlarla paylaşmak için planlarınızı not edin.

Belirsiz günler geçirdiğiniz şu dönemin ortasında açık bir çöl olacak. Şimdiye kadar bir şeyler konusunda neden tereddütlü olduğunuzu veyahayatınızda arzu ettiğiniz şeylerin nedenini anlamadıysanız bugün bu konuda biraz aydınlanma yaşayacaksınız. Biliyorsunuz ki, karşınıza çıkan engeller hedeflerinizi belirlemenizi sağlıyor.

Söylemen gereken her şeyi söyle. Aklındakini dışa vurmak için verimli ve istisnai bir gün - özellikle de evle ilgili meseleler söz konusuysa. Yine de konuşmayı seven yapın başını belaya da sokabilir! Düşünmeden ve hızlı konuşursan, bu patlamadan dolayı insanların keyfi kaçabilir. Nabza göre şerbet vermeyi öğrenmek ve becerebilmek ise gerçek bir yetenektir; ayrıca iyi iletişim kurmak zaman alır. Yine de böyle bir günde, içindekileri dışarı çıkarabilirsin - sonrasında otur ve insanların tepkilerini izle!Muhtemelen bugün geçmişte yaptığınız bir şeyin pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Ama bir şekilde durum şu an epey farklı görünüyor. Bir mola verin ve geçmişte yaşanan bir şeyin suçunu bugün hissetmekten vazgeçin. Bu konuda diğer insanların fikirleri yalnızca "onların fikirleri"dir. Bu fikirlerin, sizin bu durumu değerlendirme biçiminiz üzerinde hiçbir etkisi olmamalıdır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarına yardımcı olmak önemli, ancak bunu yaparken kendinizi ihmal etmediğinizden emin olun. Bugün işlerin biraz üzerine gitmenin ve ufkunuzu genişletmenin tam zamanı. Günün olayları fazlasıyla dramatik bir hava içinde gelişebilir. Tuhaf durumlara müdahil olmaktan çekinmeyin. Gerçeklerden biraz uzaklaşma arzunuzu böylelikle giderebilirsiniz.

31 Aralık 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketine Balık burcunda devam ediyor. Gün içinde Ay'ın Jüpiter sonrasında Güneş ile kurduğu pozitif açılar sayesinde yılı kapatırken alacağınız haberler sizi çok sevindirecektir. Bulunduğunuz ortamda gözler üzerinizde olabilir. Başarılarınız konuşulacaktır. Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2020 yılı 2019'u aratmasın. Sevgilerimle, Astromeri

31 Aralık 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Meraklı ve gereksiz eleştirici tavrın bugün arkadaşlarınla sorun yaşamana sebep olabilir, kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Gün sonunda yaşayacağın sürpriz seni kabuğunda çıkmaya zorlayıp, keyfini yerine getirebilir. Sürpriz karşılaşmalar sizi şaşırtabilir. Aklındaki planları gerçekleştirmek için uygun bir zaman bekleyebilir finansal olarak yüzünün güleceği bir gün ile karşı karşıya olabilirsin. İş arayışı içinde olan bir Oğlak burcuysan, yeteneklerinin elvermesine rağmen içsel baskıların sebebi ileseçme konusunda erken karar vermemen senin için daha iyi olacak. Yılın son gününü arkadaşlarınla geçirmek sana iyi gelebilir. İyi seneler dilerim.

31 Aralık 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde üst üste kazandığınız başarılarve yaptığınız önemli girişimler insanların gözünde popülaritenizi arttırabilir. İtibarınızın yükselişi sizlere yeni şeyler üretmek konusunda motive edebilir. Bu sene yorucu ve belirsiz geçmiş olsa da yeni sene sizlere şans güzellikler getirecektir.

31 Aralık 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündeminiz olabilir. Sözleşme ve yazışmalara dikkat etmenizde fayda var. Öğleden sonraki zamanlarda biraz zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde daha olumlu koşullar söz konusu.

31 Aralık 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğada vakit geçirmek ve tempolu yürüyüş için uygun bir gün. Daha güzel bir gün geçirmek için ayrıca dostlarınızı da davet edebilir, keyifli sohbet edebilirsiniz

31 Aralık 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken kendiniz için küçük bir tatil veya eğlenceli ortamlar yaratarak keyifli planlar yaratabilir, sevdiklerinizle son derece eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bugün, geleceğe yönelik hayallerinizi yeniden düşünün. Mutlu seneler.

31 Aralık 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Puzzle'ınızın kayıp parçasını aylardır arıyordunuz ve bugün aniden buldunuz. Bu parça bir kişi de olabilir bir olay da. İşlerinizin rayına oturması için eksik olan şey sonunda karşınızda sevgili Oğlaklar!

31 Aralık 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük değişimlerin kapıda olduğu bir seneye girmeden hemen önce hayal kurmak ve hedeflerinizi belirlemek için uygun bir gün.Yakın çevrenize ve kardeşlerinize vakit ayırmak iyi gelebilir. Bugün sosyal ortamlarda kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Ay'ın Neptün ile kavuşuma ilerlediği akşam saatlerinde sosyal çevrenizle derin ve spiritüel konular hakkında konuşabilirsiniz.

31 Aralık 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Merkür'ün burcunuza ilerlemesiyle birlikte merak ve ilgi alanlarınız artabilir, iletişime ve öğrenmeye çok daha açık olabilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Kendinizi anlatmak ve ifade etmek önem kazanabilir.

31 Aralık 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Keyifli bir 2020 olsun sevgili Oğlak'lar! Bu yıl hayat sizden yana. Evet, belki çok çalışmanız gerekecek ama yıllardır verdiğiniz emeklerin karşılığını alacaksınız.

31 Aralık 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; yeni yıla girmek için yakın çevre gezilerini tercih edebilir, kardeş, komşu veya kuzenlerle ufak organizasyonlar yapabilirsin. Bugün kendini hem duygusal hem de zihinsel açıdan güçlü hissedebilirsin. Geleceğe yönelik planlarını şimdiden yapmanın zamanıdır!  İletişimin yoğun olacağı bir güne benziyor.

31 Aralık 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 04' 15"
Ay
Akrep
23° 15' 28"
Merkür
Koç
26° 24' 46"
Venüs
Balık
21° 29' 37"
Mars
Balık
04° 53' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 30"
Satürn
Balık
13° 17' 28"
Uranüs
Boğa
20° 39' 27"
Neptün
Balık
27° 48' 19"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 17"
Lilith
Başak
19° 47' 11"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>