Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Düşüncelisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevgilinizin sizi sizin kadar sevmediği konusunda endişeli misiniz? Aşk kendini birçok şekilde gösterebilir unutmayın. Herkes aşkını sözlü olarak ifade edemeyebilir veya sevgisini açıkça bir şekilde göstermeyebilir. Biri sizi seviyorsa, zaten bunu anlarsınız. Bunlar size olan bakışları, dokunuşları veya küçük çaplı iyilikleri olabilir. Eğer emin değilseniz, neden ona gidip direkt sormuyorsunuz?

Bugün biraz dışlanmış hissedebilirsiniz. İnsanların sizi takdir etmemesi veya yeteneklerinize değer vermemesi değil olay. Sadece şu anyerinde olan şey,arkadaşlarınız kendi görevleriyle çok meşgul olması. Personel gelişimi için harika fikirlerinizi dinlemeye zamanları olmayabilir. Yine de düşüncelerinizi yazın ve farklı bir günde paylaşmak üzere onları kendinize saklayın. Doğru yolda gidiyorsunuz. Sadece onlara daha fazla zaman verin.

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Kendini geliştirmekle ilgileneceksin. Yeni bir beslenme düzenine başlamak için ilham alabilirsin. Belki bir spor salonuna da kaydolabilirsin. Dahası meditasyon, olumlama veya dua etmeye bile karar verebilirsin. Hayata karşı daha olumlu bir tutum benimsemeye hazır olduğun bir dönem. Psikoloji, metafizik ya da din gibi alanlara ilgin artabilir.Eğer borsaya, hisse senedine ya da değerli kağıtlara yatırım yapmak istiyorsanız, bugün bu prosedürü başlatmak için uygun bir gün değil. Yatırımınızda yalnızca sonu gelmek bilmeyen ertelemeler meydana gelmeyecek, büyük olasılıkla gününüz de istediğiniz gibi geçmeyecek. Size gösterilen diğer seçenekler hakkında okuma yapın ve birkaç gün içinde bilen birine danışın. Bunun hakkında biraz düşünün, eğer aklınıza yattıysa, devam edin. Ama bunu şimdi yapmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen bugün geçmişte yaptığınız bir şeyin pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Ama bir şekilde durum şu an epey farklı görünüyor. Bir mola verin ve geçmişte yaşanan bir şeyin suçunu bugün hissetmekten vazgeçin. Bu konuda diğer insanların fikirleri yalnızca "onların fikirleri"dir. Bu fikirlerin, sizin bu durumu değerlendirme biçiminiz üzerinde hiçbir etkisi olmamalıdır.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni yılın ilk gününde gökyüzünde hayli güzel enerjiler var. Duyarlılığının yüksek olduğu bugün iletişime geçip kendini aktarman gereken kimseler varsa sabah saatlerini değerlendirmende fayda var. Senin için önemli bir kadınla ilgilenmen gerekebilir.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni yılın ilk gününe dinamik bir giriş yapıyorsun. Dün akşam gösterdiğin performansın, hala çevren tarafından konuşuluyor. Bugün senin için dinlenme zamanı. Motive olacağın alanlara odaklanmaya çalışacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle önemli kararlar alabilirsiniz. Birbirinize daha fazla zaman ayırmanız gerektiğini anlayacaksınız.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi harcamalarınız konusunda temkinli olmalı ve tercihen bir ödeme planına sadık kalmalısınız. Gözlem yeteneğiniz sayesinde bazı fırsatları yakalayabilirsiniz, bu konuda gözlerinizi dört açın. Bugün çocuklarınızla ya da sevdiklerinizle geçireceğiniz zaman sizlere çok iyi gelebilir. Kırıcı olmamaya özen gösterin.Content Video - Oğlakların sorunlarını çözeceği bir hafta!

1 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündem içindesiniz. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Konuşma ve yazışmanın bol olduğu zamanlar var. Fikir düzeyinde aksiyon almak isteyebilirsiniz. Bu durum tartışmalara yol açabilir. Aldığınız kararları yazılı hale getirmeyi unutmayın. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde attığınız adımların uzun vadede size sağladığı katkıları görebileceksiniz bu yüzden bugün yapacağınız planlama oldukça önemli.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

2020'nin ilk gününde sizi mutlu edecek, bereketli bir haber almanız, yurt dışı yabancılar ya da eğitimle bağlantılı fırsatların oluşması olasıdır.

1 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her işinizde neden bu kadar aceleci davranıyorsunuz? Biraz yavaşlamanızda fayda var. Yapmak istediğiniz şeyler için bolca zamanınız var. Daha sakin davranmalısınız.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim evinizde seyahat eden Ay'ın burcunuzda seyahat eden Satürn ve Plüton'la olumlu etkileşim içinde olduğu bugünü kişisel hedeflerinizi sağlamlaştırmak için değerlendirebilirsiniz.Gerçekleşmesini istediğiniz şeyler üzerine düşünebilir, düşüncelerinizi toparlayabilirsiniz. Ay'ın Mars ile etkileşim içinde olacağı akşam saatlerinde arkadaş çevrenizle zaman geçirmek hedeflerinizi netleştirmenize yardımcı olabilir. Başkalarından fikir almak, hedefleriniz üzerine daha detaylı düşünmek için uygun bir gün.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişinizle ilgili birtakım hesaplaşmalarınız, bir an evvel birileriyle paylaşılmayı istiyor olabilir. Aile içindeki küçük problemlerden endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu problemler, siz hiç karışmadan şu günlerde kendiliğinden hallolacak. Bu akşam bir davet alabilirsiniz. Reddedip evde dinlenmeyi seçmeniz zararınıza olabilir.

1 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 30' 29"
Ay
Akrep
16° 15' 01"
Merkür
Koç
26° 08' 19"
Venüs
Balık
20° 47' 22"
Mars
Balık
04° 27' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 17"
Satürn
Balık
13° 13' 33"
Uranüs
Boğa
20° 37' 52"
Neptün
Balık
27° 47' 02"
Plüton
Kova
01° 48' 55"
Chiron
Koç
18° 45' 17"
Lilith
Başak
19° 43' 23"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>