Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Melankoliksin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Bu, sosyalleşmek ve yeni arkadaşlar edinmek için iyi bir gün. Belki bir partiye veya bazı sosyal etkinliklere katılmaya karar verebilir ya da bir kulüpte dans etmeye gidebilirsiniz. Nereye giderseniz gidin, kendinizi tanıtmaya hazır olmalısınız. Çok neşeli bir ruh hali içinde olacak, şakalar ve esprilerinizi insanlarla paylaşmaktan keyif alacaksınız. Bu yönünüz fark edilmenizi sağlayabilir.

Bazı övgülerin tadını çıkarabilirsiniz. Bir proje üzerinde çalışıyorsunuz. Birarkadaşınız bsize iltifat edebilir. Şirketinizin CEO'su bile çabalarınız hakkında bir şeyler söyleyebilir. Profesyonelliğinizin ve uzmanlığınızın fark edildiğini bilin. Yeterince iyi olmadığınızı düşünerek kendi üzerinize çok düşebilirsiniz. Bugün daha özgüvenli ve rahat hissedeceksiniz.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Hala geçen gece gördüğün garip rüyalardan ayılamadın! Psişik enerjin kuvvetli ve bu da ilginç rüyaları tetikliyor. Bu delireceğin ya da artık fal bakarak para kazanabileceğin anlamına gelmiyor elbette. Fakat sezgilerin yoluyla doğal olarak sana gelen bilgiler bir fırsat kapısı aralayabilir. O halde ruhunun sana ne dediğine çok dikkat et.Son bir gayretle, bir süredir aklınızı meşgul eden sorunun temeline ulaşacaksınız. Kimliğinizle ilgili sorunun cevabını köklerinizde bulamayabilirsiniz. Bir aileye ait olduğunuz kadar bir neslin de üyesisiniz. Her ikisinin de tepkilerinizde etkisi var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarının somut kanıtlarını ölçümleyebileceğin bir gün. Sahip olduklarını değerlendirebilir, seni tatmin edip etmediklerine karar verebilirsin. Yeni bir alım yapabilirsin.Bu bir araba olabilir; ayrıca evinde bazı yeniliklere gidebilirsin. Seviyeni arttıracak bir şeylerin peşindesin. Maddi sahipliklerin üzerinden gururlanıyorsun; öyleyse sahip olduklarına yenilerini de ekle.

5 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir süredir görmediğiniz yakın bir arkadaşınız ya da partneriniz sizi görmek isteyebilir. Bu nedenle, günün çoğunu harika bir ruh hali içinde geçirerek, buluşmayı dört gözle bekleyebilirsiniz. Paylaşacak çok fazla büyüleyici bilgiye sahip olacaksınız.

5 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne melankolik başlıyorsun. Bir Pazarım var diyerek insanların senden uzaklaşmasına neden olabilirsin. Bu etkileri olumlu hale getirelim, gel de sen beni dinle ve en yetenekli olduğun konunun üzerine yoğunlaş, harika işler çıkartabilirsin. Üzerindeki ölü toprağını atmanın vakti geldi. Çalışkanlık senin ilacın olabilir. Mücadelene ne kadar devam etmek istesen de bugün karşılaşacağın kişilerin düşünceleri seni melankoliye sokabilir.

5 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızla ilgilikendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Korkularınızdan uzak kalmalı ve kalbinizin sesini dinlemelisiniz. İçinizde bir parça sevgi hissediyorsanız bunu karşı tarafa sunmak sizi daha özgür kılacaktır. Baskılardan uzak kalmalısınız.

5 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı konularda daha aktif olabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle, çocuklar için zaman ayırmak ve hayatın güzel yönlerine açık olmak güzel olabilir.

5 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanlama vehususunda oldukça mutlu olabilirsiniz. Keyfinizi yerine getirecek gelişmelerle beraber daha ileriye gitmeye cesaret edebileceksiniz...

5 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi çok daha sevgi dolu bir şekilde ifade edebilecek, yakınlarınızla vakit geçirmekten keyif alacaksınız. Sosyal medyayı iyi kullanabilirsiniz.

5 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınıza bakın ve kendinizi geliştirebileceğiniz ne kadar çok alan olduğuna inanın. Her yeni gün kendinize bir şeyler katmanız için yeni bir fırsat. Yeni bir hobi, yeni bir kitap ya da yeni bir sergi? Her biri ufkunuzu genişletmek için sizi bekliyor.

5 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahatine devam edeceği bugün keyifli konular gündeminizde olacak. Yemek, içmek, hobilerinizle ilgilenmek için uygun bir gün.Bugün kendinizi çekici hissedebilir, karşı cinsin dikkatini çekebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilgilenmeniz gerekebilir.  Çocuk sahibi olmak için de destekleyici etkiler bulunuyor.

5 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

5 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin size maddi anlamda dürüst olmadığı gibi bir hisse kapılabilirsiniz. Siz paraya değer veren insanlar değilsiniz. Para sizin için bir araç. Ancak bu aracın bir sır olarak saklanması hoşunuza gitmez. Bir süre daha gözlem yapmalısınız. Belki ortada iyi bir niyet söz konusudur. Duygularınıza bugün fazla güvenmeyin.

5 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün gelişmeler senin istediğin yönde ilerlerken, beklentilerinin karşılanmasından dolayı mutlu olabilirsin. Romantik ilişkilerde ve çocuklarınla ilgili kararlarında istikrarlı bir şekilde ilerleyebilir, hedef ve taleplerin doğrultusunda girişimler yapabilirsin.

5 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 57' 00" R
Ay
Yay
08° 12' 28"
Merkür
Koç
16° 02' 19"
Venüs
Koç
26° 35' 35"
Mars
Balık
26° 57' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 31"
Satürn
Balık
16° 15' 13"
Uranüs
Boğa
22° 08' 38"
Neptün
Balık
28° 47' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 20"
Lilith
Başak
22° 56' 28"
True Node
Koç
15° 31' 21"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>