Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Genel Düzenleme Yapıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 100%

Bugün özellikle idealist, yaratıcı, sezgisel ve ruhsal bir havada hissediyorsunuz. Alışık olmadığınız manevi bir hava yansıtabilirsiniz. Aşk hayatınız şu anda çok iyi gidecek, çünkü masalsı bir atmosfer tüm hayatınıza nüfuz ediyor gibi görünüyor. Bunun tadını çıkarın, birkaç gün sonra gerçek hayata geri döneceksiniz!

Son altı ay boyunca uyguladığınız fikirler bugün biraz karşıt görüşlere maruz kalacak. Birisi veya bir şey zekanıza meydan okumaya çalışıyor. Bu düşünceler duygusa anlamda oldukça yüklü, bu nedenle başkalarına karşı çok eleştirel olmamaya dikkat edin. Sözlerimizin ve eylemlerimizin evrende derin bir dalga etkisine sahip olduğunu unutmayın. Dışarıya yansıttığınız şeylerin kendinize dönmesini sakınca olmayan şeyler olduğunu unutmayın.

Bu, global bir bakış açısına sahip olacağınız bir dönem. Şuanki gök haritasından faydalanmak için, ruhen veya seyehat konusunda bazı kitaplar okumak isteyebilirsiniz. Uzun bir tatile çıkmak isterseniz, normalrutininizde bu olmasa da şirketiniz sizi uzak bir yere gönderirse şaşırmayın. Tereddüt etmeyin! Çıkın, açık ve engin denizde temiz bir hava alın!

Seçeceğin kelimelere dikkat etmelisin. Fevri bir moddasın ve biraz ukalalık yapabilirsin. İnsanların yanlış anlayabileceği dikkatsizce yapılmış yorumlar söz konusu olabilir. Veya fikirlerini belirtirken pot kırabilirsin. Kimseyi uzaklaştırmadan doğruları konuşmanın yolunu bulmak senin elinde. Sadece tonuna dikkat et!Başarının somut kanıtlarını ölçümleyebileceğin bir gün. Sahip olduklarını değerlendirebilir, seni tatmin edip etmediklerine karar verebilirsin. Yeni bir alım yapabilirsin.Bu bir araba olabilir; ayrıca evinde bazı yeniliklere gidebilirsin. Seviyeni arttıracak bir şeylerin peşindesin. Maddi sahipliklerin üzerinden gururlanıyorsun; öyleyse sahip olduklarına yenilerini de ekle.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafta, senin kararsız ve rahat doğana pek uymayan bir şekilde tutucu bir hava var. Biraz daha disiplinli olman için bazı şeyler birden zihninin içinde belirebilir. Düşüncelerin ve duyguların normale göre biraz daha kontrol altında, bu yüzden gerçekleri geliştirmek ve bulmak için bu durumu avantajına kullan. Bugün odaklanman için iyi bir gün!

4 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, biraz tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Hafif ayakkabılar ve pratik kıyafetler, lüks kumaşlar giymek isteyebilirsiniz. Tutkunuz ve romantizm anlayışınız tüm zamanların en yüksek noktasındadır. Görünüşünüzle yaptığınız ekstra çabaların bir sonucu olarak muazzam bir kazanç elde etmeyi bekleyebilirsiniz.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

03.16 - 18.15 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Dolaplarını boşaltıp, eskilerini ayırma ve ihtiyaç sahiplerine verme zamanı senin için çoktan geldi. Her yılsonunda düzenli olarak yaptığın bu çalışma için biraz geç kalmış olsan da hemen kolları sıvıyor ve tüm gününü evindeki düzenlemeler için harcamak isteyebilirsin. Evini ya daortamını kendin için daha yaşanılabilir hale getirmek için girişimlerde bulunabilirsin.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde yoğun bir iletişim içinde olmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir şeyler öğrenmek ya da yeni bazı gelişmeler içinde olmanız gerekebilir. Daha esnek ve pozitif bir düşünce biçimi içinde olmayı seçmelisiniz.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça verimli ve hareketli olabilirsiniz. Kişisel açıdan önemli bir adım ya da eve ait bir konu ile de ilgilenebilirsiniz.                                        

4 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sadece mantığınıza değil kalbinize de güvenmeyi seçip olaylara farklı çerçeveden bakabilmelisiniz. Tarafsızlığınızı korumak isteyebilirsiniz, bunun için çaba gösterin

4 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00?a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

4 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Keskin zekanız sayesinde yeni bilgileri hemen kavrıyor ve kolay kolay unutmuyorsunuz. Fakat bugün beyninizin limitlerini fazla zorlamak zihinsel yorgunluğa yol açabilir.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay gündüz saatlerinde 4. evinizde boşlukta olacak. Bugün evinizle ilgili yapmanız gereken şeyleri yerine getirmekte zorlanabilirsiniz.Ay 19:16'da Boğa burcuna girene kadar aile içinde çözülmesi gereken konular çözümsüz kalabilir. Akşam saatlerinde flörtlerinizde sürpriz durumlarla karşılaşabilir, beklemediğiniz birinden haber alabilirsiniz.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sabah saatlerinde aile içinde anlaşmak çok kolay olmayabilir, evle ilgili bir sorun çıkabilir. Akşam saatlerinde keyfiniz yerine gelecek.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; yerleşime veya aileye ait konuların getirdiği sorumluluklar artabilir. Bu durum bir miktar seni gerginliğe sürükleyebilir. Ancak günün ilerleyen saatlerinden itibaren değişen ruh halinle keyiflere ve aşka yönelebilirsin. Huzur ve güven beklentini karşılayacak gelişmeler yaşaman mümkün.

4 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 53' 21" R
Ay
Yay
07° 24' 44"
Merkür
Koç
16° 01' 58"
Venüs
Koç
26° 30' 58"
Mars
Balık
26° 55' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 38"
Satürn
Balık
16° 14' 52"
Uranüs
Boğa
22° 08' 25"
Neptün
Balık
28° 47' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 07"
Lilith
Başak
22° 56' 03"
True Node
Koç
15° 31' 33"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>