Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Soğukkanlı Olmalısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2020, Salı

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 40%

Birbirinize açılmanız için hemen, hemen tüm koşullar hazır, cesaretsizliğinizi atıp bir hamle yapmanız gerekiyor. Önümüzdeki günler içinde, koşullar da bu konuda yardımcınız olacak.

Çalışma arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. Önemli bir işi başkalarının kaprisleri yüzünden kaçırmak istemiyorsunuz. Bu bağlantıyı sağlamlaştırma çabalarınız çabuk sonuç verebilir.

Bugünlerde parayla alakalı biraz incineceğiniz bir tartışmanız söz konusu. Birkaç alacağınız var. Bunlardan birini artık gözden çıkarmış görünüyorsunuz. Bu konuda yakında sürprizler olabilir.

Yakın çevrenizde gereksiz ve o oranda da yıpratıcı bir zıtlaşma içindesiniz. Daha olgun, daha ılımlı, anlayışlı yaklaşımlar gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Göreceğiniz bazı tuhaf rüyalar hayal gücünüzü harekete geçirip sizi yeni keşiflere yöneltebilir. Hatta bir noktada kendinizi dedektifçilik oynarken bulabilirsiniz. Ancak peşinde olduğunuz av kendi zihninizin ürünü olabilir, dolayısıyla kendinize dair farkında olmadığınız yeni şeyler öğrenirseniz şaşırmayın. Psişik yeteneklerinizin güçlendiğini de fark edebilirsiniz.

7 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgilinizle yanlış anlamalardan kaynaklanan problem yaşamanız söz konusu. Sorunlarınızı büyütmeden, kendinizi anlaşılır bir şekilde ifade ederek çözmeye çalışın. İş yerinde üzerinize vazife olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Yabancı olduğunuz konularda yatırım yaparken, mutlaka uzmanlarına danışarak karar vermeniz lehinize olur. Hastalıktan yeni kalktınız. Ama yine kendinizi sakınmıyorsunuz.

7 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alacağınteklifi kafanı karıştırsa da düzenini bozmak istemeyebilirsin. Bir doğum günü sürpriziyle karşılaşabilirsin.

7 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yeniliklere yer açarak enerjinizi yeniden güçlendirmek isteyebilirsiniz. Aklınızdaki kişinin güvenini kazanmak için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız. Bazen içsel olarak daraldığımızı ve işin içinden çıkamadığımızı düşünebiliriz. Bunları aşmaya çalışın.

7 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda sizi yoran ve yıpratan konulara karşı daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili ufak tefek sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili değişken olaylar içinde olabilirsiniz. Öğlen saatlerinizde işlerinizde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Hayal kırıklığı yaşayacağınız olaylar olabilir, sakin kalmakta fayda var.

7 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir ortam yaratmak için çaba gösterebilirsiniz. Etrafınızdakilerin size ayak uydurmasını beklemek yerine olayları akışa bırakabilirsiniz.

7 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alacağınteklifi kafanı karıştırsa da düzenini bozmak istemeyebilirsin. Bir doğum günü sürpriziyle karşılaşabilirsin.

7 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınızdaki kişiye edeceğiniz iltifatlar bugün onun başını döndürecek güçteler! Eğer daha büyük bir adım atarak ona karşı olan ilginizi belli etme düşünceniz varsa durmayın, harekete geçin!

7 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arzularınızı ifade edin. Aşk gündemde ise onu takip etmek için uygun zamandır. Yaratıcılığınız gelişiyor.

7 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

7 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizle ilgili istediğiniz dengeyi yakalamış, istediğiniz huzuru elde etmiş durumdasınız. İş hayatınızla ilgili şanslı bir gün. Kendi kendinizi aşağı çekmeye meyillisiniz. Marjinal değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Acele karar verip hata yapmayın. Siz statükocu insanlarsınız, marjinal değişimler sonradan sizi pişman edebilir. 

7 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; çalışma ortamında anlaşmalar, yolculuklar ve bilgi akışının öne çıktığı bir günde olmana rağmen koşullar ilerleyememene neden olabilir.  Ani hareketlerden kaçınmalı, emin olmadan imza atmamalısın. Tahmin edemeyeceğin kişilerden tepkiler gelebilir. Ne olduğunu anlamadan bir gerginliğin içine düşebilirsin.

7 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 26' 29"
Ay
Akrep
27° 54' 34"
Merkür
Koç
26° 34' 17"
Venüs
Balık
21° 57' 26"
Mars
Balık
05° 11' 22"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 16"
Satürn
Balık
13° 20' 02"
Uranüs
Boğa
20° 40' 30"
Neptün
Balık
27° 49' 09"
Plüton
Kova
01° 49' 49"
Chiron
Koç
18° 48' 36"
Lilith
Başak
19° 49' 41"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>