Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Başarı Bugün Yanında Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugünü onu daha yakından tanımak için değerlendirebilirsiniz. Yakınlaşmanızın altında, hayata bakışınızdaki ortaklıkların dışında, karşı konulmaz bir çekimin olduğuna inanıyorsunuz.

İşyerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir gün geçireceksiniz. Yarınarkadaşlarınızla aranızda, geleceğe yönelik konuşmalar geçebilir. Umutlarınızın önünde hiçbir engel görünmüyor.

Harcamalarınızı azaltıyorsunuz, ama çok gerekli gördüğünüz, yatırım gözüyle baktığınız büyük çıkışlarda atak olduğunuz kadar, mantıklı da olmanız gerekiyor. Bugün bütçenizle ilgili endişeler duyabilir, yeni çözümler aramaya yönelebilirsiniz.

İyimserliğinizi bazı karamsar durumlarınızda, bilerek öne çıkartıyor ve geliştiriyorsunuz. Karamsarlığın sizi tedbire iten yararlarını da gözden kaçırmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son bir gayretle, bir süredir aklınızı meşgul eden sorunun temeline ulaşacaksınız. Kimliğinizle ilgili sorunun cevabını köklerinizde bulamayabilirsiniz. Bir aileye ait olduğunuz kadar bir neslin de üyesisiniz. Her ikisinin de tepkilerinizde etkisi var.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi maceracı hissediyor olabilirsiniz. Yakın bir arkadaşınızı alıp arabaya atlayabilir günü keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz. Yoğun çalıştığınız için biraz ara vermek size iyi gelecektir.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.06'dan yarın 04.10'a kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Uyandığın andan itibaren içindeki başarı hissi bugün olmadık bir şekilde yanında olabilir. Alacağınteklifi kafanı karıştırsa bile düzenini bozmaya değmeyeceğini düşünebilirsin. Bir doğum günü sürpriziyle karşılaşabilirsin, aldığın bu güzel kartla birlikte gelen çiçek odanın en güzel köşesinde yerini alıyor. Eğitim alanında kendini geliştirmenin getirilerini almaya az kaldığını daha iyi anlıyorsun.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde üst üste kazandığınız başarılarve yaptığınız önemli girişimler insanların gözünde popülaritenizi arttırabilir. İtibarınızın vebirliklerinizin bağlantılarını doğru kurmaya çalışıyor olabilirsiniz. Kendinizi çok fazla yormayın.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Sabah saatleri ilgilendiğiniz konularla ilgili daha kolay risk alabileceksiniz. Şanslı zamanlar söz konusu. Zevklerinizde abartıya kaçma eğiliminde olabilirsiniz. Parasal konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak için organizasyonlar yapabilirsiniz.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi çok daha sevgi dolu bir şekilde ifade edebilecek, yakınlarınızla vakit geçirmekten keyif alacaksınız. Sosyal medyayı iyi kullanabilirsiniz.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

6 Ocak 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki en negatif insan bile bugün çok güzel bir enerji saçıyor. Bulunduğunuz ortamda çok rahatsınız ve bukalitenizi de yükseltiyor. Güzel bir gün geçireceğiniz kesin.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati aşk, flört ve hobiler gibi 5. ev konularını gündeminize taşıyacak. Bugün flörtleşmek, partnerinizle vakit geçirmek için uygun bir gün.Hobi olarak ilgilendiğiniz konularda kendinizi geliştirmek için eğitimlere katılabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili sorumluluklarınız önem kazanabilir.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burçlarının uzun mesafeli seyahatleri, hukuki konuları ve eğitimleri ile alakalı bazı problemler yaşamaları mümkün. Beklenen bir adaleti alamamanız mümkün. Ancak bu sonuç kısa vadede olacak ve eninde sonunda hak yerini bulacaktır. Maddi anlamda Oğlak burçlarının karar alırken mutlaka bir dosta, aileye, başka bir kişiye danışmaları gerekmekte.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; hayattan daha fazla zevk almak, verimli olmak ve planlarını gerçekleştirmek için gerekli motivasyona sahipsin. Fakat bu durum ekonomik konularda risk almana neden olabilir. Maddi gelirlerini artırmak için sıra dışı yollar denemek isteyebilir, yatırımlarını güvence altına almak isterken yanlış adımlar atabilirsin.

6 Ocak 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 12' 13" R
Ay
Başak
14° 11' 40"
Merkür
Koç
17° 20' 33"
Venüs
Koç
18° 03' 26"
Mars
Balık
21° 36' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 49"
Satürn
Balık
15° 35' 38"
Uranüs
Boğa
21° 45' 29"
Neptün
Balık
28° 34' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 18"
Lilith
Başak
22° 10' 23"
True Node
Koç
15° 37' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>