Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Şansın Yanında Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, ailenizin sizin için özellikle önemli olduğu bir gün olabilir. #SignName# erkeklerinin büyük kalpleri vardır ve siz de istisna değilsiniz. Sevdiklerinizin kalbinizde özel bir yeri var, şu anda da onların desteklerine ve varlıklarına ihtiyacınız olabilir. İçinde bulunduğunuz stres hakkında birileriyle konuşmaya karar verebilirsiniz. Konfor ve besleyici olma konusunda bu kişiye güvenin ve yakında kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Bugünbaşındayken öfkeli bir telefon alabilirsiniz. Arayanın neden bahsettiği hakkında hiçbir fikriniz olmayabilir. Onu neyin rahatsız ettiğini tam olarak anlamaya çalışın, sonra yardım edebilecek doğru kişiye iletin. Daha sonra işe bir mola verin. Yürüyüşe çıkın, kafanızı boşaltın ve bir bardak sıcak çikolata alın. Bazen bu tip şeyler bizi düşündüğümüzden daha fazla etkiler.

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Negatif bir alışkanlığından kurtulmaya karar vermiş olabilirsin. Hayatını iyileştirmek ve sağlığına daha özen göstermek istiyorsun. Sigarayı bırakabilir, alkolden ve ağzına yerleşmiş kötü sözlerden uzaklaşabilirsin. Ya da spor salonuna yazılıp yeni bir egzersiz programına başlayabilirsin. Beslenmeye dair de bakış açın değişecektir. Kendine en uygun beslenme tarzını bulmak üzere bir araştırmaya girişeceksin. Seni negatif alışkanlıklarından uzaklaştırıp yenilerine adapte edebilecek bir uzmana da danışabilirsin.İletişim kurmanın günün kurtarıcısı olduğunu farkedeceksin. Eğer insanlar ne düşündüğünü veya ne hissettiğini bilmiyorlarsa, onlarla muhatap olmanın zorlaştığını göreceksin. Bir tartışma veya konuşma başlatmaktan çekinme; ilk adımı sen at. Belki de bir süredir, çatışmadan kaçındığın için önemli bir konuyu bir kişiye açmaya çekiniyorsun. Şimdi bu mesele üzerine konuşmanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak bir yer ile iletişim kurma konuları hakkında yaşanacak aksaklık bugünü sinir bozucu yapabilir. Çok ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz tatilinizi dört gözle bekliyor olabilirsiniz ama, ailesi ya da işle ilgili bir takım görevler ve sorumluluklar aniden ortaya çıkabilir ve bu seyahatinizi ertelemeniz gerekliliği oluşabilir. Büyük ihtimalle böyle bir şeye gerek kalmayacak ama hem istediklerinizi yapmak hem de sorumluluklarınızı yerine getirmek için dikkatli planlamalar yapmalısınız.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşırı çalışkanlığınız çevrenizde size olumlu puan kazandırırken, çalışma gücünüzü ikiye katlıyor. Bugünyerinizde duygusal desteğe ihtiyacınız var. Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel yeteneklerine ve samimiyetlerine dikkat ediyorsunuz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

01.56 - 14.15 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Düşünceli ve kararlı yapın bugün olaylara bakış açında sana rasyonellik katarken, açılmaz gibi düşündüğün şans kapının anahtarlarını sana hediye ediyor. Almak istediğin bir ev ya da araba varsa fiyat araştırmasına gidebilirsin. Araştırmaların sonucunda tatmin alacağın sonuçlar alabilirsin. Çalışmayı elden bırakma! İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, hoşlandığının kişinin sana karşı boş olmadığını öğrenebilirsin.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili bazı girişimlerde bulunmak için daha gerçekçi tavırlar içinde olmalısınız. Gün içinde alabileceğiniz bazı haberler sizleri tekrar baştan plan yapmaya zorlayabilir. Değişen planlarınız ya da aksayan işleriniz varsa bunların üzerinde ısrarcı olmamalısınız.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle evli olan Oğlak'lar aşk problemlerini hızlı bir şekilde çözebilirler. Evliliklerine dirlik ve huzur getirebilirler.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelecek tutulma ile ilişkiler, ortaklıklar, dış dünyadan aldığınız desteği daha çok düşünecek ve kararlar almak isteyeceksiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizin dağınık olması canınızı sıkıyorsa olsa da yerinizden kalkıp bu işlere el atmak da hiç içinizden gelmiyor belli ki. Önce en göze çarpan noktaları toplayarak başlayabilirsiniz. Ardından detaylı düzenlemelere geçersiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün öğlen saatleri itibariyle Aslan burcunda seyahat etmeye başlıyor. Ay ve Uranüs karesinin etkisiyle bugün çocuklarınız veya partneriniz için yüklü bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.Burcunuzda gerçekleşen Merkür ile Güneş kavuşumu, bugün düşüncelerinizi daha net ifade edebileceğinizi gösteriyor. Kendinize yeni hedefler koymak ve yeni stratejiler belirlemek için uygun bir gün.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşlerinize verdiğiniz önemi sevdiğinizede verin.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınıza zaman ayırmayı, sosyalleşmeyi, bazı organizasyonlara, davetlere katılmayı tercih edeceksiniz. İçinize döndüğünüz yeter. Artık kendinizi düşünmeyi bırakın ve eğer düşünecekseniz de gerçek anlamda sadece kendinizi düşünün. Dış görüntünüzde değişiklikler yapmak da size çok iyi gelecektir.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; finansal konularla ilgili girişimlerinde risk alarak, cesaretle harekete geçebilirsiniz. Kulislerden ve gizli ilişkilerden aldığın duyumlar yönetimi elde tutmanı sağlayabilir. Bireysel ve uzlaşmaz tutumun onaylanmasa da eylemlerine devam edebilirsin.

11 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 14' 26" R
Ay
Yay
12° 01' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 16"
Venüs
Koç
26° 57' 40"
Mars
Balık
27° 11' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 40"
Satürn
Balık
16° 16' 51"
Uranüs
Boğa
22° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 48' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 21"
Lilith
Başak
22° 58' 27"
True Node
Koç
15° 30' 21"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>