Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Terslikler Olabilir Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Eğer hayatınızda biri yoksa, bugünkü gezegen hareketleri, hayatınızda bazı romantik olayların yaşanacağını vaat ediyor ... Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca aşk hayatınızdaki kasvetli atmosferden sonra, işler birden bire gelişecek! Bu yüzden tutkulu ve romantik bir güne hazır olun!

Bugün artan bir iyimserlik hissedebilirsiniz. Belki de nihayet kariyerinizde bir atılım yapabileceğinizi hissediyorsunuzdur? İşinizle ilgili daha olumlu ve mevcut pozisyonda kalmak için daha motive hissedebilirsiniz. Yaptığınız sıkı çalışma için kendinizi tebrik edin ve ne kadar ilerlediğinizi kutlamak için kendinize biraz zaman ayırın!

Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için güzel bir gün. Henüz ödeme yapılmamış bir girişime zaman harcayabilirsiniz. Bu konuda ilerlemeye çalıştığınız favori projeniz bu olabilir. Ya da, kazanç sağlamayı beklediğiniz maddi bir yatırım olabilir. Bugün ümit verici haberler alabilirsiniz. Zamanınız asla boşa gitmedi! Tohumlarınızın filizlenmesi için biraz daha vakit var.

Belirli bir programa bağlı kalman uzak bir ihtimal gibi görünüyor. Ailenle bir araya gelmeyi planlıyorsan, buluşma noktasına gitmek için yola daha erken çık. Ya da eğer sende toplanılacaksa evine zamanında gelemeyebileceklerini göz önünde bulundur. Dikkat dağıtıcı bir enerji mevcut ve bu da odaklanıp organize olmayı zorlaştırıyor. Mesela yemeğe davetli misafirlerin şarap getirmeyi unutabilir. O yüzden her ihtimale karşı şarap alsan iyi olur!Uzak bir yer ile iletişim kurma konuları hakkında yaşanacak aksaklık bugünü sinir bozucu yapabilir. Çok ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz tatilinizi dört gözle bekliyor olabilirsiniz ama, ailesi ya da işle ilgili bir takım görevler ve sorumluluklar aniden ortaya çıkabilir ve bu seyahatinizi ertelemeniz gerekliliği oluşabilir. Büyük ihtimalle böyle bir şeye gerek kalmayacak ama hem istediklerinizi yapmak hem de sorumluluklarınızı yerine getirmek için dikkatli planlamalar yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç hafta sonunda artık her yeni günün yeni zorluklarla geldiğini anladınız sevgili #burç adı#. Örneğin, bugün fiziksel görüntünüzle ilgili şüpheleriniz olabilir. Çekiciliğinizi mi sorguluyorsunuz yoksa özel birini etkileyip etkileyemeyeceğinizi mi sorguluyorsunuz? Bir noktada yanlış bir değerlendirmeden bulunmuş ve şu an ününüzü zedelemiş olduğunuzdan mı korkuyorsunuz? Gün sonunda vereceğiniz bir karar tüm bu endişelerinizi alıp götürecek.

10 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaratıcı bir projeye dahil olabilirsiniz ancak hayal gücünüzün sizi terk ettiğini düşünebilirsiniz. Beyninizi yeni fikirler düşünmek için zorlayabilirsiniz ancak her seferinde boşluğa düşebilirsiniz. Belki de projeniz üzerinde çalışmak için en iyi gün değil. Bazen çalışmalarınıza ara vermeniz gerekebilir. Bugün için başka bir şey yap. Yarın normale döneceksin.

10 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay Tutulması gerçekleşiyor. Gün içerisinde bir arada olduğun kişilerle bazı sorunlar yaşayabilirsin. Gerek planlar olsun gerek arkasında durduğun düşünceler olsun, karşıtlıklar olabilir. Özel eşyalarına karşı daha korumacı olmanda fayda var. Aile içinde senden destek bekleyen insanlar var. Sağlık konularıyla bizzat yakından ilgilenmek isteyeceksin. Terslikleri minimuma indirmek için daha temkinli olman gereken bir günündesin.

10 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu tutulma sizlerin biraz küçülme ve sadeleşme noktasında destekliyor. Daha sakin olmalısınız ve işleri bir plana koymalısınız. Ortaklık veya evlilik konusunda ciddi bazı yol ayrımları içinde olabilirsiniz. Bazı durumları ve konuları bırakmayı bilmelisiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğinizde, huzursuz ve kaprislisiniz. Emir almayı sevmediğiniz için bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Sabırlı olmalısınız.

10 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birilerine var gücünüzle yardım etmek çabası içine girmiş durumdasınız. Ağzınızdan çıkan her sözü yerine getiriyorsunuz. Bu dürüst tavırlarınız taktir edilmekte.

10 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

10 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün meydana gelecek tutulma ile ilişkiler, ortaklıklar, dış dünyadan aldığınız desteği daha çok düşünecek ve kararlar almak isteyeceksiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın ilk tutulması bugün karşıt burcunuz olan Yengeç'te meydana gelecek.İkili ilişkileriniz için zorlayıcı etkileri olabilecek bir dönemden geçiyorsunuz. Bugün mantıklı tarafınızı dinlemek pek kolay olmayabilir. Partnerinizin veortaklarınızın istekleri ile kendi istekleriniz arasında çıkabilecek çatışmalara dikkat edin.

10 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Harcamalar ve alışverişleriniz gündeme gelebilir. Almak, sahip olmak istediğiniz eşyalar, giysiler konusunda oldukça cömert davranabilirsiniz. Hesabınızı iyi ve detaylı şekilde yaptığınızdan emin olmalı, duygusallıktan kaçınmalısınız.

10 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizdeki hayal kırıklıklarınız, dış dünyada beraber olduğunuz insanlara olan güveninizin azalmasına sebep oldu. Herkese ve her şeye şüphe ile yaklaşıyorsunuz. Her madalyonun arkasında başka bir figür olmak zorunda değil. Böyle bariyer oluşturmak daha fazla kafanızın karışmasına sebep olabilir.

10 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Öğle öncesinde sağlığınıza, beslenmenize, ihmal ve rahatsızlıklara daha çok dikkat etmelisiniz. Öğleden sonra ise ikili ilişkilerde daha hassas ve özenli bir tutum içinde olmanız gerekebilir, eşiniz veya sevgilinizle daha çok ilgilenirken, duygusallığı da kontrol etmeniz gerekebilir.

10 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 50' 15" R
Ay
Başak
09° 46' 13"
Merkür
Koç
17° 31' 18"
Venüs
Koç
17° 35' 40"
Mars
Balık
21° 19' 12"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 40"
Satürn
Balık
15° 33' 25"
Uranüs
Boğa
21° 44' 15"
Neptün
Balık
28° 33' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 01' 59"
Lilith
Başak
22° 07' 53"
True Node
Koç
15° 36' 39"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>