Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yüklerini Paylaşmak İstiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün maceracı bir ruh halinde olabilirsiniz. Günlük geziye çıkmak isteyebilir ya da şehir dışına çıkıp yeni manzaralar görmenin tadını çıkarabilirsiniz. Bu bir günlük macera için yanınıza sevgilinizi alın. İlham verici bir yere gidin ve birlikte biraz romantik zaman geçirin. Her zamanki rutininizden çıkıp farklı bir şeyler yapın. Bugün çılgın olmanın tam vakti!

Bugünün sizin için pürüzsüz ve kolay bir gün olmasını beklememelisiniz. Mesleğinizde, ister işiniz üstünde çalışmalarınızda, ister dersleriniz üzerine çalışmalarınızda olsun, etrafınızdaki insanlarla gerginlik yaşamayı bekleyebilir ve kendinizi biraz boğulmuş hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, temel olarak, rahatsızlığınızın kaynağını şu anda aklınızda bulunan maddi yükümlülükler olarak tanımlayabilirsiniz: bunlar finansal araçların eksikliği, belki de üretim kısıtlamaları olabilir.

Bugün kendinizi beklenmedik bir yoğunluğun içinde bulabilirsiniz. Gününüzü evde, evi toplamak ve genel olarak ortamı düzenleyip tekrardan organize etmek gibi işlerle geçirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Planlarınızda beklenmeyen bir değişiklik gününüz ofiste geçirmenizi ve bir sürü krizi idare etmenizi gerektirebilir. Ya da belki, bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir. Bu ani değişiklik zor gelebilir ancak günün sonunda bir şeylere yardımınızın dokunmuş olmasıyla mutlu hissedeceksiniz.

Gün boyunca pek göze batmamaya çalış ve özellikle sabah saatlerinde gereksiz konuşmalardan; laf kalabalıklarından uzak dur. Güneş battıktan sonra kabuğundan çıkabilir ve kendini gösterebilirsin. Duygularına ağırbaşlılık ve ciddiliğin hakim olduğunu göreceksin; ve kısıtlayıcı bir his, mevcut durumundan hiç kurtulamayacakmışsın gibi hissetmene yol açacak. Bu negatif zihniyet içerisinden kendini kaybetme.Bugün, hiç düşünmediğin bir şey için bir yeteneğin olduğunu keşfedebilirsin. Eğer her zaman bildiğin şeye takılı kalırsan, nasıl yeni bir şey deneyimleyeceksin? Keşfedilmemiş bir alanda şansınızı denemek, derhal bunu başarmanız gerektiği anlamına gelmez. Bunu yaparken keyif aldığınız sürece, ne kadar başarılı olursanız olun, olumlu bir deneyim olacaktır. Utanmayın, akışa bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim kurmanın günün kurtarıcısı olduğunu farkedeceksin. Eğer insanlar ne düşündüğünü veya ne hissettiğini bilmiyorlarsa, onlarla muhatap olmanın zorlaştığını göreceksin. Bir tartışma veya konuşma başlatmaktan çekinme; ilk adımı sen at. Belki de bir süredir, çatışmadan kaçındığın için önemli bir konuyu bir kişiye açmaya çekiniyorsun. Şimdi bu mesele üzerine konuşmanın tam zamanı.

12 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İlişkilerinizde, karşı tarafın olumlu düşüncelerinin etkisi altındasınız. Güçlü dostlarınızın size sunacakları teklifleri düşünmelisiniz. Bireysel düşünmekten çok, ortak düşünceler içinde olacağınız kişilerle, yeni planlar yapıyorsunuz.

12 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim kurmak bugün zor. Bu yüzden telefon konuşmalarından, sosyal medyada yazdıklarına kadar her birinde dikkatli olmanı öneririm. Söylediğin sözlerde ve davranışlarda daha düşünceli olman gerekebilir. Seni huzursuz edenkalemlerini devrede bilirsin. Evdeki işlerini ise paylaştırmak niyetindesin. Ailenle bazı konularda ikileme düşebilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin seninle bu aralar daha az ilgilenmesi sinirlerini bozabilir.

12 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklıklarla ilgili beklentilerinize dikkat etmelisiniz. Yeni tekliflere karşı biraz daha temkinli olmalısınız. Sevgi ve saygıyı bugün ilişkilerinizde sorgulayabilirsiniz. İlişki içinde olduğunuz insanlara mesafeli davranışlarınız yanlış anlaşılabilir. Daha açıklayıcı olmayı seçin.

12 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan'da iken duygusal açıdan daha yorucu bir gün olabilir. Aynı zamanda gizli kalan şeylerle de karşılaşabilirsiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürekli umudunuzu yeniliyor ve olayları sevgiyle karşılıyorsunuz. Bu pozitif haliniz dostlarınızın dikkattini çeliyor. Sizi üzenlerle dahi dost olmayı başarıyorsunuz.

12 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

12 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün davranışlarınızı, sözlerinizi ve düşüncelerinizi kesinlikle kısıtlamaya çalışmayın. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Daha rahatlamış hissedeceksiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda gerçekleşecek olan Satürn ve Plüton kavuşumu ile hayatınızda büyük değişiklikler gündeme gelebilir. Zaten bir süredir burcunuzda seyahat eden Satürn, Plüton ve Oğlak - Yengeç aksında süregelen tutulmalar ile birlikte hayatınızın önemli bir döneminden geçmektesiniz.Kişisel hedefleriniz değişime uğrayabilir, daha otoriter ve disiplinli bir yapıya bürünebilirsiniz. Bu dönemde karşınıza çıkan zorlukları doğru yönettiğiniz takdirde daha güçlü ve başarılı olabilirsiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eleştirilere hazırlıklı olun. Yalnızca kendinizi değil etrafınızdakileri de düşünün. Her zaman siz haklı olamazsınız. Şans sizden yana. Bunu değerlendirmesini bilin. Çalışmalarınız ve enerjiniz kimsenin gözünden kaçmıyor. Yakında bir terfi düşünülebilir. Canlı ve neşeli olun, bu halinizi devam ettirin.

12 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burcu bilinçaltınız oldukça yoğun. Kafanızda tasarladığınız birçok konu var. Hem sosyal olmak hem de aklınızdaki projeleri gerçekleştirmek istiyorsunuz. Hayatınızın her bölümünü baştan yaratabilecek kapasiteniz var evren sizi destekliyor. Çok planlı ve programlı hareket etmelisiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; günü başkalarının işlerine koşturmakla geçirebilir, duygusal paylaşımlarda bulunarak etrafındakileri etkileyebilirsin. Çevrende yaşanan ufak tefek krizleri çözme görevi de sana yüklenebilir, herkes liderlik etmeni bekleyebilir. Bugün çıkacağın alışverişlerde aşırıya kaçıp bütçeni zorlamamaya dikkat etmelisin.

12 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 42' 30" R
Ay
Aslan
01° 25' 12"
Merkür
Koç
19° 24' 56"
Venüs
Koç
13° 38' 42"
Mars
Balık
18° 50' 18"
Jüpiter
Boğa
20° 42' 57"
Satürn
Balık
15° 14' 09"
Uranüs
Boğa
21° 33' 49"
Neptün
Balık
28° 27' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
19° 50' 44"
Lilith
Başak
21° 46' 35"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 16/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>